Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog eller medarbejder med anden relevant uddannelse søges til Krogsbølleparken 2

Har du mod på at udfordre din faglighed, er du psykisk robust, og kan du arbejde struktureret og detaljeorienteret?  Kan du på en anerkendende og respektfuld måde sætte dig ind i borgernes livsverden og møde dem i nuet? Er du medarbejderen, der ser mennesket bag adfærden? Så er du måske lige netop den, vi står og mangler.

Da vores kollega går på pension, Søger vi nu en energisk og faglig dygtig medarbejder til vores team.

Borgerne i Krogsbølleparken 2 har stor variation i diagnoser og kognitiv udvikling. Det stiller derfor store krav til medarbejdernes faglighed og omstillingsevne.

Borgergruppen frustreres hurtigt og kan reagere med både fysiske og verbale udbrud.
Vi arbejder derfor ud fra en struktureret og anerkendende tilgang med udgangspunkt i low arousal for at forebygge, håndtere og hermed skabe udviklingsmuligheder for borgerne .

Vi har fokus på at arbejde konfliktnedtrappende med særligt fokus på sanseintegration og stressreducering og hermed med egen adfærds betydning i samspillet med borgerne. Pædagogisk fokuserer vi på, at borgerne oplever selv- og medbestemmelse i forhold til eget liv. Vi har ligeledes stort fokus på relationsarbejdet.

Borgergruppen i Krogsbølleparken 2 drager stort udbytte af fysisk aktivitet. Derfor er det vigtigt, at duhar lyst til lange gåture i alt slags vejr, cykelture og andre motionsformer.

Vi søger en medarbejder, som har lyst til at indgå i en organisation, som hele tiden er i udvikling. Dette være sig på det faglige område med efteruddannelse inden for lige netop de områder, der giver faglig mening i de enkelte teams. Det har bla. For Krogsbølleparken 2 betydet uddannelser i udarbejdelse af sanseprofiler, Studio 3, praksisfortællinger og NADA behandling og meget andet. Det er vigtigt, at du har lyst til at dygtiggøre dig fagligt og dermed bidrage til den fælles vidensbank i teamet..

Vi søger en medarbejder, der: 

  • Har viden og erfaring fra området samt evnen til at formidle og omsætte den i praksis 
  • Er velbevandret i dokumentationsarbejde og i udarbejdelse af metodebeskrivelser og pædagogiske planer 
  • Er dygtig til formidling, både mundtligt og skriftligt 
  • Kan udføre alle kontaktpersonsopgaver og sikre en god kommunikation med borgere og pårørende 
  • Kan arbejde struktureret i forbindelse med borgere med udadreagerende adfærd
  • Kan samarbejde professionelt og bidrage til et sundt arbejdsmiljø 
  • Er robust i et til tider psykisk og fysisk krævende arbejde 
  • Kan være medskaber af et udviklende miljø for borgerne
  • Har evnen til at se alle udfordringer som potentielle udviklingsmuligheder

Om os
Center for Handicap er en decentral enhed under Social & Arbejdsmarked i Lolland Kommune. Vi leverer en række serviceydelser til ca. 260 borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse.

Organisationen arbejder med tværgående projekter og har fx en stigende opmærksomhed på adgang til sociale informations-kommunikationsteknologier. Derfor får du som ny ansat medarbejder en ipad udleveret, hvor på du kan tilgå alle vores digitale platforme, og arbejdsredskaber.

Organisationen arbejder ligeledes tværgående i forhold til sundhedscertificering, som indebære sundhed for alle på alle niveauer – kost- motion – Mental sundhed – fælleskab på lige vilkår omkring krop og bevægelse. Der er også mulighed for deltagelse i fyraftens jumping fitness, og styrketræning, og flere årlige motionsbegivenheder.

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Der må påregnes skiftende vagter samt weekend og helligdags arbejde.

Kørekort til bil er en nødvendighed.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder 
Natasja Lundh på tlf. 21 27 12 92

Ansættelse snarest.

Samtaler forventes afholdt uge 20

Ansøgningsfrist 11 maj 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Privatskolen Nakskov søger uddannet pædagog

PRIVATSKOLEN NAKSKOV

Lolland
Privatskolens vuggestue søger uddannet pædagog Privatskolen Nakskov er en organisation med både skole, SFO, børnehave og vuggestue. Privatskolen Nakskov søger pr. 1 1 2019 en engageret pædagog på 32 timer til vores vuggestue. Privatskolens børnehave...
Indrykket:6. november 2018
Udløbsdato:19. november 2018

1 pædagog til Børnehuset Mariehønen

Lindeskovskolen

Guldborgsund
1 pædagog til Børnehuset Mariehønen.Vi har stor tilgang af nye børn, derfor søger vi en pædagog 37 d. 1.1.2019 til en af vores vuggestuer. Har du faglige og personlige ambitioner og brænder du for tidlig indsats? I den pædagogiske praksis skal du me...
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:19. november 2018

Børnehuset Grønnegården søger uddannet pædagog

Børnehuset Grønnegården - Nykøbing F

Guldborgsund
Børnehuset Grønnegården søger en uddannet pædagog til en mellemgruppe med ca. 17 børn i alderen 2-4 år med tiltrædelse 1.12.2018 eller snarest derefter. Stillingen er 37 timer. Børnehuset Grønnegården er en aldersintegreret institution med 135 børn ...
Indrykket:7. november 2018
Udløbsdato:21. november 2018

Pædagoger søges til boenhed i Præstø

BN Præstø

Vordingborg
Center for Socialpædagogik Vordingborg, søger to pædagoger til botilbuddet Rødegårdsvej i Præstø. Den ene stilling er på 30 timer og den anden stilling er på 37 timer og arbejdstiderne er fordelt på henholdsvis morgen, aften og hver anden weekend i ...
Indrykket:6. november 2018
Udløbsdato:21. november 2018

Pædagog til Børnecentret Lærkereden

Børnecentret Lærkereden

Vordingborg
Vi har gennem året fået flere børn ind og har derfor mulighed for at fastansætte endnu enmedarbejder, som - sammen med Lærkeredens øvrige dygtige medarbejdere - vil være med til at fortsætte videreudvikle institutionen i en ånd af respekt for det en...
Indrykket:30. oktober 2018
Udløbsdato:18. november 2018