Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog eller medarbejder med anden relevant uddannelse søges til Krogsbølleparken 2

Har du mod på at udfordre din faglighed, er du psykisk robust, og kan du arbejde struktureret og detaljeorienteret?  Kan du på en anerkendende og respektfuld måde sætte dig ind i borgernes livsverden og møde dem i nuet? Er du medarbejderen, der ser mennesket bag adfærden? Så er du måske lige netop den, vi står og mangler.

Da vores kollega går på pension, Søger vi nu en energisk og faglig dygtig medarbejder til vores team.

Borgerne i Krogsbølleparken 2 har stor variation i diagnoser og kognitiv udvikling. Det stiller derfor store krav til medarbejdernes faglighed og omstillingsevne.

Borgergruppen frustreres hurtigt og kan reagere med både fysiske og verbale udbrud.
Vi arbejder derfor ud fra en struktureret og anerkendende tilgang med udgangspunkt i low arousal for at forebygge, håndtere og hermed skabe udviklingsmuligheder for borgerne .

Vi har fokus på at arbejde konfliktnedtrappende med særligt fokus på sanseintegration og stressreducering og hermed med egen adfærds betydning i samspillet med borgerne. Pædagogisk fokuserer vi på, at borgerne oplever selv- og medbestemmelse i forhold til eget liv. Vi har ligeledes stort fokus på relationsarbejdet.

Borgergruppen i Krogsbølleparken 2 drager stort udbytte af fysisk aktivitet. Derfor er det vigtigt, at duhar lyst til lange gåture i alt slags vejr, cykelture og andre motionsformer.

Vi søger en medarbejder, som har lyst til at indgå i en organisation, som hele tiden er i udvikling. Dette være sig på det faglige område med efteruddannelse inden for lige netop de områder, der giver faglig mening i de enkelte teams. Det har bla. For Krogsbølleparken 2 betydet uddannelser i udarbejdelse af sanseprofiler, Studio 3, praksisfortællinger og NADA behandling og meget andet. Det er vigtigt, at du har lyst til at dygtiggøre dig fagligt og dermed bidrage til den fælles vidensbank i teamet..

Vi søger en medarbejder, der: 

  • Har viden og erfaring fra området samt evnen til at formidle og omsætte den i praksis 
  • Er velbevandret i dokumentationsarbejde og i udarbejdelse af metodebeskrivelser og pædagogiske planer 
  • Er dygtig til formidling, både mundtligt og skriftligt 
  • Kan udføre alle kontaktpersonsopgaver og sikre en god kommunikation med borgere og pårørende 
  • Kan arbejde struktureret i forbindelse med borgere med udadreagerende adfærd
  • Kan samarbejde professionelt og bidrage til et sundt arbejdsmiljø 
  • Er robust i et til tider psykisk og fysisk krævende arbejde 
  • Kan være medskaber af et udviklende miljø for borgerne
  • Har evnen til at se alle udfordringer som potentielle udviklingsmuligheder

Om os
Center for Handicap er en decentral enhed under Social & Arbejdsmarked i Lolland Kommune. Vi leverer en række serviceydelser til ca. 260 borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse.

Organisationen arbejder med tværgående projekter og har fx en stigende opmærksomhed på adgang til sociale informations-kommunikationsteknologier. Derfor får du som ny ansat medarbejder en ipad udleveret, hvor på du kan tilgå alle vores digitale platforme, og arbejdsredskaber.

Organisationen arbejder ligeledes tværgående i forhold til sundhedscertificering, som indebære sundhed for alle på alle niveauer – kost- motion – Mental sundhed – fælleskab på lige vilkår omkring krop og bevægelse. Der er også mulighed for deltagelse i fyraftens jumping fitness, og styrketræning, og flere årlige motionsbegivenheder.

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Der må påregnes skiftende vagter samt weekend og helligdags arbejde.

Kørekort til bil er en nødvendighed.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder 
Natasja Lundh på tlf. 21 27 12 92

Ansættelse snarest.

Samtaler forventes afholdt uge 20

Ansøgningsfrist 11 maj 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Center for Handicap søger pædagoger til Stormarken

Center for Handicap

Lolland
Botilbuddet Stormarken 4 og 5 er et døgntilbud målrettet til borgere med betydelig og varig nedsat funktionsevne. Borgerne har syns-, høre- og eller kommunikationsnedsættelser. Nogle af borgerne har medfødt døvblindhed og derfor arbejdes der primært...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Center for Handicap søger en pædagog med koordinerende funktion til Stormarken

Center for Handicap

Lolland
Vi søger en pædagog med koordinerende funktion, som besidder en naturlig evne til at være lyttende, klar, tydelig og anerkendende i sin kommunikation, såvel mundtligt som skriftligt.Stillingen kræver talent for at kunne planlægge, udføre og igangsæt...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Pædagog til Mælkebøtten

Mælkebøtten

Lolland
Kunne du tænke dig at være medskaber til pædagogiske læringsmiljøer, der tager udgangspunkt i det enkelte barn? Så søger vi en uddannet pædagog til Mælkebøtten i Nakskov.Om os:Vi er et integreret dagtilbud beliggende på Ringvejen i Nakskov. Mælkebøt...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:21. september 2018

Pædagog til Børnehuset Skovsgårdsvej

Børnehuset Skovsgårdsvej

Lolland
Vi søger en pædagog 37 timer ugentligt til Børnehuset Skovsgårdsvej med tiltrædelse 1.november 2018.Om BørnehusetBørnehuset er et integreret dagtilbud beliggende på Skovsgårdvej i Nakskov. Børnehuset har en vuggestuegruppe med 11 børn samt 2 børneha...
Indrykket:19. september 2018
Udløbsdato:3. oktober 2018

Sundhedsfagligt/pædagogisk uddannet personale til botilbud Søndersø

Center for Social Indsats, Søndersø og Bellisvej

Guldborgsund
Har du lyst til at få nye udfordringer og at arbejde Neuropædagogisk i et tværfagligt team med mennesker, der er hjerneskadede og har svære fysiske handicaps? Så er et arbejde på botilbud Søndersø måske noget for dig.Om os:Søndersø er organisatorisk...
Indrykket:7. september 2018
Udløbsdato:26. september 2018