Pædagog eller medarbejder med anden relevant uddannelse søges til Krogsbølleparken 2

Har du mod på at udfordre din faglighed, er du psykisk robust, og kan du arbejde struktureret og detaljeorienteret?  Kan du på en anerkendende og respektfuld måde sætte dig ind i borgernes livsverden og møde dem i nuet? Er du medarbejderen, der ser mennesket bag adfærden? Så er du måske lige netop den, vi står og mangler.

Da vores kollega går på pension, Søger vi nu en energisk og faglig dygtig medarbejder til vores team.

Borgerne i Krogsbølleparken 2 har stor variation i diagnoser og kognitiv udvikling. Det stiller derfor store krav til medarbejdernes faglighed og omstillingsevne.

Borgergruppen frustreres hurtigt og kan reagere med både fysiske og verbale udbrud.
Vi arbejder derfor ud fra en struktureret og anerkendende tilgang med udgangspunkt i low arousal for at forebygge, håndtere og hermed skabe udviklingsmuligheder for borgerne .

Vi har fokus på at arbejde konfliktnedtrappende med særligt fokus på sanseintegration og stressreducering og hermed med egen adfærds betydning i samspillet med borgerne. Pædagogisk fokuserer vi på, at borgerne oplever selv- og medbestemmelse i forhold til eget liv. Vi har ligeledes stort fokus på relationsarbejdet.

Borgergruppen i Krogsbølleparken 2 drager stort udbytte af fysisk aktivitet. Derfor er det vigtigt, at duhar lyst til lange gåture i alt slags vejr, cykelture og andre motionsformer.

Vi søger en medarbejder, som har lyst til at indgå i en organisation, som hele tiden er i udvikling. Dette være sig på det faglige område med efteruddannelse inden for lige netop de områder, der giver faglig mening i de enkelte teams. Det har bla. For Krogsbølleparken 2 betydet uddannelser i udarbejdelse af sanseprofiler, Studio 3, praksisfortællinger og NADA behandling og meget andet. Det er vigtigt, at du har lyst til at dygtiggøre dig fagligt og dermed bidrage til den fælles vidensbank i teamet..

Vi søger en medarbejder, der: 

  • Har viden og erfaring fra området samt evnen til at formidle og omsætte den i praksis 
  • Er velbevandret i dokumentationsarbejde og i udarbejdelse af metodebeskrivelser og pædagogiske planer 
  • Er dygtig til formidling, både mundtligt og skriftligt 
  • Kan udføre alle kontaktpersonsopgaver og sikre en god kommunikation med borgere og pårørende 
  • Kan arbejde struktureret i forbindelse med borgere med udadreagerende adfærd
  • Kan samarbejde professionelt og bidrage til et sundt arbejdsmiljø 
  • Er robust i et til tider psykisk og fysisk krævende arbejde 
  • Kan være medskaber af et udviklende miljø for borgerne
  • Har evnen til at se alle udfordringer som potentielle udviklingsmuligheder

Om os
Center for Handicap er en decentral enhed under Social & Arbejdsmarked i Lolland Kommune. Vi leverer en række serviceydelser til ca. 260 borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse.

Organisationen arbejder med tværgående projekter og har fx en stigende opmærksomhed på adgang til sociale informations-kommunikationsteknologier. Derfor får du som ny ansat medarbejder en ipad udleveret, hvor på du kan tilgå alle vores digitale platforme, og arbejdsredskaber.

Organisationen arbejder ligeledes tværgående i forhold til sundhedscertificering, som indebære sundhed for alle på alle niveauer – kost- motion – Mental sundhed – fælleskab på lige vilkår omkring krop og bevægelse. Der er også mulighed for deltagelse i fyraftens jumping fitness, og styrketræning, og flere årlige motionsbegivenheder.

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Der må påregnes skiftende vagter samt weekend og helligdags arbejde.

Kørekort til bil er en nødvendighed.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder 
Natasja Lundh på tlf. 21 27 12 92

Ansættelse snarest.

Samtaler forventes afholdt uge 20

Ansøgningsfrist 11 maj 2018


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog til det Kompenserende Dag og Aftentilbud

Familiecenter Toftegård

Lolland
Pædagog til Familiecenter Toftegård Har du det kølige overblik, det varme hjerte, psykisk robusthed og er din faglighed lige under huden? Så er det dig, vi søger som pædagog til Det Kompenserende Dag og Aftentilbud i Familiecenter Toftegård. Familie...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Grundforløb 2 elever med hovedforløb til den pædagogiske assistentuddannelse

PAU-elever

Guldborgsund
Lolland Kommune søger Grundforløb 2 elever med hovedforløb til den Pædagogiske assistent uddannelse.Grundforløb 2 er et forberedende forløb, der klæder dig på til at søge ind på hovedforløbet til pædagogisk assistent elev. Vil du arbejde med børn, u...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Pædagogisk assistentelever

PAU-elever

Guldborgsund
Pædagogisk assistentelever (PAU) til Lolland KommuneVil du arbejde med børn, unge eller voksne i et pædagogisk miljø? Så skal du søge om at blive en af vores nye pædagogisk assistentelever med start den 6. august 2018. Den pædagogiske assistentuddan...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Pædagog til døgnbolig på Kullekærvej i Vordingborg - Autismecenter Storstrøm

Vordingborg Kommune - Kullekærvej

Vordingborg
Autismecenter Storstrøm søger pædagog 37 timer ugentligt til bolig på Kullekærvej i Vordingborg hurtigst muligt. Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Fonden Clemens søger sommerferieafløsere til vores 5 døgnafdelinger

Clemens

Vordingborg
Fonden Clemens søger sommerferieafløsere til vores 5 døgnafdelinger Vores faste medarbejdere skal holde ferie, så vi har 5 afdelinger, der skal bruge kompetente folk til at afløse hen over sommeren. Vi er en døgninstitution med i alt 44 pladser, og ...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018