Pædagog eller medarbejder med sundhedsfaglig baggrund

Pædagog eller medarbejder med sundhedsfaglig baggrund søges som tilkaldevikar til Botilbuddet Toresholm
 
Toresholm er et socialpædagogisk opholdssted med døgnbemanding, og har siden 1998 været et bosted for borgere med cerebrale skader og psykiatriske sindslidelser.
 Godkendt efter paragraf 107,108,103,104.
 
 Flertallet af vores beboere er visiteret via det psykiatriske behandlingssystem, og deres lidelser kan indebære et fortsat samarbejde med psykiatrien. Fælles for dem er psykiske, sociale, adfærdsmæssige og indlæringsmæssige problemer, og flere bærer på tab og traumer – og har udprægede kontakt- og tilknytningsforstyrrelser. Nogle kan være psykotiske med deraf følgende tilbagetrækning og isolationstrang. Andre har behov for massiv støtte i forhold til at strukturere dagligdagen og planer for fremtiden. Generelt er der tale om personer, der er stærkt usikre på relationerne til andre omkring sig, og som har brug for tydelige og troværdige mennesker, de kan udvikle relationer til.
 
Vi er beliggende i naturskønne omgivelser på et ombygget landsted ved Sorø. Vi har prioriteret kun at have 9 pladser, fordelt på 3 værelser og 6 bo-træningslejligheder, da ro og stabilitet i hverdagen højner udviklingen. Vores værelser og lejligheder er store, med udsigt til mark og sø, og eller med egen udgang til have.
Vi arbejder systema­tisk med metoder og teori. En viden om mennesket, og ikke mindst menneskets forskelligheder. Den metodiske tilgang og det teoretiske fundament tager udgangspunkt i det humanistiske værdigrundlag.  
Når vi taler om socialpædagogiske metoder, er det forskellige faglige tilgange, der tager højde for beboerens nuværende livssituation i ønsket om at ændre eller forbedre denne.
Vi arbejder med relationskompetencen som vores fundament med fokus på den mentaliserende og miljøterapeutiske del.  
Vores arbejde hviler samtidig på en anerkendende og respektfuld til­gang. Grundprincipperne er, at menneskets værdighed og integritet aldrig må kompromitteres i ønsket om at skabe en forandring.
 Helt enkelt er målet med vores socialpædagogisk intervention, el­ler indsats, at hjælpe borgeren til et bedre liv. Med ’bedre’ menes et liv med mening for borgeren. Et liv med selvbestemmelse. Et liv på borgerens egne præmisser. Det er et ambitiøst mål, der stiller høje etiske krav til meto­derne for at nå hertil.
 
Viden og uddannelse forgår løbende, da det netop giver forudsætningerne for at kunne leve op til de mange krav om dokumentation, som stilles til den socialpædagogiske praksis.
 
Vi søger en pædagog eller medarbejder med socialfaglig baggrund med følgende profil:

 • Psykiatrisk erfaring, gerne fra botilbud
 • Erfaring med mentalisering og miljøterapi
 • Robust, moden, reflekterende og analyserende personlighed
 • God til at tage action på de pædagogiske opgaver
 • Er praktisk anlagt, gerne kendskab til dyrehold og havearbejde
 • Har humor og et positivt sind   
Vi kan tilbyde:
 • Vagter som ligger i tidsrummet kl.7-15, 8-16, 8-20, 16-07 og 7-7
 • Timeløn efter kvalifikationer
 • Helligdagsbetaling på 100 %
 • Vekslende arbejdsopgaver
 • Indgå i et team på 10 medarbejdere
 
For yderlige oplysninger er du velkommen til at kontakte forstander Lone Britt jensen Tlf. 23364061 mail: Lbj@toresholm.dk eller souschef Trine Kongshøj Tlf. 30258092 Mail: tk@toresholm.dk
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
 
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Pædagoger til Specialcenter Slagelse

Slagelse Kommune

Spændende pædagogstillinger i Specialcenter SlagelseTrives du med ansvar, selvstændig og teambaseret opgavevaretagelse? Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø? Har du lyst til at bidrage til den høje faglighed særligt med viden inden for sans...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

To pædagoger til Autisme Center Vestsjællands voksenområde

Slagelse Kommune

Slagelse
Rosenkildevej 85 danner rammen om et bofællesskab for tre voksne borgere, Døgn Voksen 1, under Autisme Center Vestsjælland. Borgerne har behov for stor støtte til planlægning og udførsel til alle dagligdagens gøremål. Borgernes verbale kommunikation...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Pædagog til bo- og aflastningstilbuddet Heimdal

Slagelse Kommune

Specialcenter Slagelse, Afdeling Heimdal, bo- og aflastningstilbud til børn og unge med svære handicapVi leder efter en pædagog 30 timer, med hjertet på det rette sted og faglige ambitioner i arbejdet med børn og unge med handicaps og deres familier...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Pædagog 30 timer til SPS, Aflastningen

Slagelse Kommune

Slagelse
Specialcenter Slagelse, Aflastning Kernehuset søger en pædagog, 30 timer ugentlig 1. maj eller efter aftale.Specialcenter Slagelse er en virksomhed under Handicap og Socialpsykiatri i Slagelse Kommune. SPS består af aflastning og botilbud til børn o...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Pædagog til Svend Gønge-Skolen

Vordingborg Kommune - Svend Gønge-Skolen

Næstved
Vi søger en fuldtids skolepædagog pr. 1. april 2018 til Svend Gønge-skolens afdeling i Lundby. Svend Gønge-skolen er en skole med to afdelinger og ca. 370 elever, og med skoleklub på begge afdelinger for 0.-3. klasse og 4.-6. klasse. Som skolepædago...