Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog (erfaren eller nyuddannet) til Mikkelborg udflytterbørnehave - med opsamling i Rømersgade, København K

Genopslag

Vil du være en del af et team med højt til loftet og humor, og som er handlings- og udviklingsorienteret og altid har børneperspektivet i fokus? Så er det her.  


Vi søger en pædagog, der brænder for natur og udeliv og arbejder omsorgsfuldt i børnehøjde med en nysgerrighed på barnets intentioner.

Vi tilbyder en arbejdsplads med plads til indflydelse, udvikling og stabile ansvarlige kolleger, som arbejder for at skabe et godt børneliv med afsæt i vores naturprofil. Et arbejdsmiljø båret af respekt, forskellighed og humor er et af vores kendetegn.  

Om dig
Du er nysgerrig og har en undersøgende tilgang til egne og andres perspektiver på pædagogikken og den ramme og struktur, vi sætter.

Du kan understøtte og videreudvikle den høje pædagogiske kvalitet og de gode læringsmiljøer og hverdagsrutiner, som præger huset. Du er optaget af, hvordan de pædagogiske læreplaner afspejles i praksis, og hvordan dokumentationen bliver meningsskabende for udviklingen børnegruppen og det enkelte barns trivsel. Du kan se de muligheder som strand, vand, natur, bål og køkkenhave kan bidrage med i den daglige planlægning.

Du ser værdien i et godt børnefællesskab, som alle børn kan have adgang til.   

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være ansvarlig overfor helheden i en mindre personalegruppe på 7 personer, som drager af sted til Mikkelborg.

Om Mikkelborg
Mikkelborg består af en vuggestue med 24 børn i Indre By og en udflytterbørnehave i Rungsted med 44 børn samt i alt 14 fastansatte medarbejdere. Mikkelborg samarbejder tæt med Stockholmsgave Centrum og har samme pædagogiske leder og fælles naturfaglig profil. Mikkelborg er en del af Indre By/Østerbro Klynge C.

Arbejdstiden er mellem kl. 7.00-17.00 fordelt på fire arbejdsdage pr. uge. Vi har opsamling tæt ved Nørreport Station, hvorfra vi kører til vores fantastiske udflytter ved Mikkelborg med udsigt til Øresund, hvor vi har gode faciliteter både inde og ude.

Mad og måltid er i særligt fokus. Mikkelborg har egen køkkendame, som er medspiller i den pædagogiske praksis. Havens frugt og grønt integreres i dagens måltid, og samtalen omkring måltidet prioriteres højt.

Stillingen er på 35-37 t/u og ønskes besat pr. 1. marts 2021 og gerne før.

Mere information
For mere information kan du kontakte pædagogisk leder Ann Maria Skov på 2133 2435.

Du kan også læse mere om Mikkelborg her: https://mikkelborg.kbhbarn.kk.dk/FrontEnd.aspx?id=717875.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 20. januar 2021
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.