Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog, ergoterapeut eller anden faggruppe med erfaring fra det Socialpædagogiske fagområde søges til Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter

Vi har travlt i PPV og har derfor tre ledige stillinger. To nye stillinger med udekørende funktion og en stilling som barselsvikar i et botilbud for borgere med en udviklingshæmning.

Hvis du søger en stilling som udekørende medarbejder ønsker vi nye kolleger, der har interesse, faglig uddannelse og erfaringer inden for det pædagogiske arbejde med udekørende funktion.
Som ny kollega i vores botilbud ønsker vi en kollega med interesse og faglig uddannelse, men vi lærer dig gerne op, hvis der er behov for det.

Som udekørende medarbejder er den ene stilling på 30 timer om ugen og den anden på 37 timer.
Stillingen i botilbuddet er på 30 timer ugentligt.

JOBBET

PPV er en enhed i Greve Kommune, hvor vi er ca. 60 socialfaglige og sundhedsfaglige medarbejdere, som arbejder med hjælp og støtte til kommunens voksne borgere med kognitive begrænsninger og / eller psykiske udfordringer. Som ansat i PPV bliver du en del af et team, der arbejder selvstændigt og tager over for hinanden ved behov samt erfaringsudveksler med kolleger og andre samarbejdspartnere.

PPV løser mange forskellig artede opgaver, og vi har tilbud, der dækker døgnet rundt alle dage i året. Som ansat i PPV skal man være indstillet på at kunne rotere igennem de forskellige tilbud. Som udekørende medarbejder løses de fleste opgaver i tidsrummet fra klokken 10.00-20.00, men da PPV løser opgaver alle ugens dage, skal du være indstillet på at kunne arbejde i weekenden, når behovet er der hos borgeren.
På botilbuddet ligger arbejdstiden på hverdage mellem kl. 8.00 – 22.00 og i weekender mellem kl. 8.00 -22.00. Her vil du hver 3. weekend skulle arbejde i dagvagt og hver 6. weekend i aftenvagt fredag-lørdag-søndag.

Støtten til borgeren kan foregår både i gruppe og individuelt, og den vil altid foregå i gruppe, når det er muligt. Støtten kan f.eks. omhandle hjælp til at håndtere økonomi, transporttræning, gennemgang af post, ADL og styrkelse af socialt netværk.
På baggrund af en VUM udredning opstilles mål for de opgaver, som du skal løse i interaktion med borgeren.

DIG

I PPV er faglighed og effekten af opgaveløsningen et fokusområde. Vi har store forventninger både til os selv og til vores nye kollega. Vi forventer derfor, at du:

Har erfaring med borgere i PPVs målgruppe og med den udekørende funktion, hvis du søger disse stillinger.

•Er faglig stærk, kender dine teorier og metoder og mestrer at bruge dem professionelt i arbejdet med borgerne

•Er fleksibel i opgaveløsningen og har en bred spændvidde - du formår at arbejde detaljeorienteret, men samtidig også at have overblikket over flere og forskelligartede opgaver på én gang

•Har gode pædagogiske kompetencer, er rummelig overfor forskellighed og mestrer og trives med at arbejde inden for det pædagogiske felt

•Brænder for dit fag, hvilket bl.a. kommer til udtryk ved en positiv tilgang til andre mennesker, som smitter af på dine omgivelser

•Kan formulere dig kort og præcist i skrift og tale i forhold til at lave afklaringer/opfølgninger

•Har gode samarbejdskompetencer, da man i Greve Kommune arbejder på tværs af centre og fagområder

OS

Vi kan tilbyde dig et meningsfyldt og alsidigt arbejde på en arbejdsplads med engagerede og dygtige kollegaer i et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der skal kunne fremvises straffeattest ved ansættelse.

Ansættelse er 30 og 37 timer ugentligt.

Ansøgningsfristen er fredag den 9. april 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 16.

Du er velkommen til at kontakte leder Helle Hansen på telefonnummer 43 97 31 61 eller leder Inge Bagge 40 71 68 64 for at høre mere om stillingen og arbejdspladsen.

Du kan også læse mere om PPV på hjemmesiden: www.greve.dk/ppv
ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.