Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog fast stilling på 37 timer og pædagog til social normering på 37 timer til Vuggestuen Tornhøjvej

Pædagog fast stilling på 37 timer og pædagog til social normering på 37 timer til Vuggestuen Tornhøjvej

Kan du se dig selv på en arbejdsplads, hvor der stilles høje krav til faglighed? Kan du se dig selv i en vuggestue, hvor der stilles høje krav til refleksion over den daglige pædagogiske praksis? Kan du og tør du modtage og give faglig feedback? Kan du se dig selv på en arbejdsplads, hvor det forventes, at man påtager sig ansvaret for arbejdsmiljøet? Hvis du kan svare ”ja”, så læs videre.

Den 1. 11.2020 ønsker vi at ansætte to engagerede, fagligt velfunderede, dynamiske og inspirerende pædagoger og kollegaer.  En pædagog til fast stilling på 37 timer om ugen og en pædagog til social normering på 37 timer om ugen.

Vuggestuen Tornhøjvej er beliggende i et område, hvor befolkningssammensætningen er præget af kulturel, sproglig, økonomisk og uddannelsesmæssig mangfoldighed. Dette stiller krav til høj faglighed både på det pædagogiske og samarbejdsmæssige plan, da tilgangen og samarbejdsformen kalder på alsidighed, god faglig viden og gode mentale færdigheder. Du skal kunne navigere i spændingsfeltet mellem at være tydelig og meget forstående.

Vi lægger vægt på en anerkendende og positiv pædagogik med tydelige, nærværende og omsorgsfulde voksne, der ser det enkelte barn og tager udgangspunkt i børnenes individuelle behov.
Vi søger kollegaer, der har lyst til at lege, være undersøgende og nysgerrig sammen med børnene. Vi søger kollegaer, der kan navigere mellem ro og bevægelse. Vi søger kollegaer, der har lyst til at danse, løbe, klatre og sidde stille og lytte. Vi søger kollegaer, der kan og vil arbejde systematisk og vidensbaseret med de pædagogiske læringsmiljøer.

Sociale normeringer er tænkt som redskab til at sikre lige vilkår for børn i udsatte boligområder. Bedre normering spiller ind i forhold til en mere kvalificeret pædagogisk indsats samt en styrkelse af den betydningsfulde interaktion mellem barn og voksen. Hvis du påtænker at søge stillingen som social normering vil vi bede dig om at forberede dig til en drøftelse omkring din rolle i arbejdet med børn i udsatte positioner.

I Vuggestuen Tornhøjvej betragter vi arbejdsglæde som en vigtig kilde til livsglæde. Vi ser arbejdsglæde som et fælles og et individuelt ansvar, da det i høj grad handler om indstilling. Derfor forventer vi at møde en ressourceorienteret, samarbejdsvillig og smilende kollega, der forholder sig reflekterende til sin pædagogiske praksis. En kollega der kan se muligheder i en presset hverdag eller situation.

Vi kan tilbyde:
•en attraktiv arbejdsplads med engagerede kollegaer
•en arbejdsplads hvor trivsel, udvikling og læring er nøgleord
•en arbejdsplads hvor høj faglighed vægtes højt
•en arbejdsplads hvor forskellighed og mangfoldighed ses og forstås som en ressource
•sparring og vidensdeling i forhold til den daglige pædagogiske praksis
 
For yderligere oplysninger vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jolanta Olesen på tlf. 9982 4250

Arbejdsstedets adresse
Tornhøjvej 12
9220 Aalborg Øst

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.
Løn og ansættelsesforhold:
Aftale om løn- og ansættelsesvilkår sker ifølge gældende overenskomst.

Der forventes at blive afholdt ansættelsessamtaler den 28.09.2020.


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.