Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog i Børnehuset Æsken

Børnehuset Æsken søger 2 pædagoger på 35 og 37 timer pr 1. marts 2018.

Børnehuset Æsken er en specialinstitution normeret til 9 børn i alderen 0-6 år, pt er her 11 børn. Børnenes udfordringer og udviklingsniveau spænder vidt, hvilket fordrer, at der arbejdes med en dynamisk tilgang i hverdagen og en vilje til at arbejde fagpersonligt.

Medarbejdergruppen består af pædagoger, pædagogstuderende og daglig leder og en tidsbegrænset pædagogmedhjælper.

Det forventes at du kan påtage dig funktionen som primærpædagog for 2-3 børn, herunder varetagelse af samarbejdet med forældre og andre faggrupper.
Der arbejdes bl.a. med børnenes følelsesmæssige, kommunikative og sociale udvikling med udgangspunkt i NUSSA. Vi ser på barnets intentioner frem for adfærd, og arbejder med vejledt deltagelse og guidning.

Der samarbejdes inkluderende med almenmiljøet i naboinstitutionen Børnehuset Eskebækparken.

Vi forventer at:

  • Du brænder for at være med til at tilrettelægge et inkluderende specialpædagogisk miljø med en relationel tilgang, hvor fokus er på, hvordan det enkelte barn trives og udvikles i fællesskabet.
  • Du ser forældrene som ligeværdige samarbejdspartnere.
  • Du skal kunne indgå i en medarbejdergruppe, hvor samarbejde og faglighed vægtes ligeværdigt, og hvor udvikling og samarbejdsrelationer ses som det bærende element i arbejdet.
  • Du vil indgå i et konstruktivt samarbejde med daglig leder og kolleger gennem refleksion, coaching og faglig sparring.
  • Du skal kunne se styrken i, at planlægningen i huset foregår ud fra et ønske om, at kerneydelsen varetages bedst muligt.

Børnehuset Æsken er en del af Dagtilbud Skanderborg By, som består af 7 huse. Dagtilbuddets vision er: ”Sammen skaber vi et sted du selv ville vælge, hvis du var barn”. Der samarbejdes om projekter og faglige tiltag på tværs af husene, f.eks. sprogudvikling, mangfoldighed, robusthed og ”at lære at lære”.
I løbet af 2019 forventes det, at Æsken bliver en del af en nybygget institution i midtbyen.

Flere oplysninger om Børnehuset Æsken kan hentes på http://www.skanderborg.dk/aesken

Kan du se dig selv i ovenstående, ser vi frem til, at du kontakter daglig leder Aase Gydesen tlf. 87 94 23 37 hvis du ønsker at deltage i åbent hus mandag den 5. februar 2018 kl. 16.00 – 17.00.

Send din ansøgning så vi har den senest 13. februar 2018. Der afholdes samtaler den 19. februar 2018.
Ansøgning vedlægges eksamensbevis og evt. referencer.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her