Pædagog i Gasværket (FFO2) - 30 timer om ugen pr. 1. april

Drømmer du om, at være en del af Gasværkets udeliv og bevægelsesområde og i et fagligt udviklende miljø med dygtige kollegaer og ivrige børn? Og kunne du tænke dig at arbejde i et spændende tværfagligt miljø mellem skole og fritid, så har vi tilbuddet til dig...
 
Ligger smukt
Gasværket ligger helt fantastisk smukt i Hareskovby med Hareskoven som baghave. I fritidsklub-delen er vi ca. 215 børn fra 9 til 13 år (4.-6.kl.) og 8 voksne. Vi boltrer os i fantastiske, fysiske rammer med bl.a. spændende inde- og udendørs kreative udfoldelsesmuligheder, naturlegeplads, klatring, bål, hockeybane, basket-bane samt en stald med kaniner og marsvin. Derudover har vi fodboldbaner og skoven som nærmeste nabo.                          
                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Bevægelse og udeliv på Gasværket
                                                                  
Vi er på udkig efter en kollega, som har pædagogisk baggrund, og som har kompetencer og interesser indenfor især bevægelsesaktiviteter, natur og udeliv.
Vi søger ligeledes en medarbejder, som selvstændigt kan tage initiativ, planlægge og føre aktiviteter og arrangementer ud i livet. Og er du også i besiddelse af helt andre kompetencer, vil der også være mulighed for, at du i den fælles planlægning kan udvikle og tilrettelægge andre spændende pædagogiske forløb.  
    
 
Del af et årgangsteam og skolesamarbejde
Som medarbejder i Gasværket er du en del af et årgangsteam, hvor man overordnet har ansvaret for at varetage en årgang med kontakt til forældre og skole, og bl.a. via årgangs-teammøder har fokus på børnegruppen og dennes trivsel. Det er ligeledes de årgangsansvarlige som planlægger forskellige ture og arrangementer i Gasværket, som enten er fælles eller ’særlige’ for ens egen årgang.
Derudover er der et formaliseret samarbejde med Hareskov skole, hvor du i forbindelse med din årgang vil være en del af undervisningen primært sammen med en faglærer 6 timer om ugen.
I det samarbejde er man bl.a. med-ansvarlig for undervisningen – hvor der i den fælles organiseringen også er afsat tid til et fast ugentligt teammøde mellem pædagoger og lærere.
 
                                                                                                                                                  
Samlet ønsker vi en engageret medarbejder, som med faglighed og humor kan passe ind i vores personalegruppe. Vi lægger stor vægt på, at du har en positiv og selvstændig tilgang til dit arbejde. Hos os ser vi muligheder og løsninger frem for begrænsninger. Vi er seriøse, dog har vi - ikke mindst - meget humor i hverdagen.                                                                   
Det er centralt, at du er indstillet på, at kunne arbejde engageret og pædagogisk i både skole og fritid, og derved nogle gange på forskellige arenaer på samme dag.
Vi kan således tilbyde dig en arbejdsplads i udvikling med fagligt dygtige og engagerede kolleger, som vil åbenhed, samarbejde, dialog og helhed.
 
Ansættelsesforhold                                                                                                     
Vi har åbent hver dag fra kl. 14.00 til 17.00, og din arbejdstid vil både ligge i tidsrummet inden kl. 14.00 i skoledelen, samtidig med, at der må forventes månedlige aftenarrangementer, som vi også har valgt at prioritere i forhold til inkluderende- og særligt pædagogiskstyret aktiviteter.  Derudover har vi ugentligt personalemøde om fredagen fra kl.11.00, og ligeledes vil der være timer til forberedelse af både skole og fritid, pædagogiske lørdage samt til deltagelse i og udviklingen omkring forældre- og skolesamarbejdet mv. Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.                                    
 
Du er meget velkommen til at kontakte Koordinator i Gasværket Glenn Christensen 7235 7850 (uge 6) & leder Lars Nørgaard Jeppesen (uge 7) på tlf. 7235 7847 for yderligere information Ligeledes kan du også læse mere på vores hjemmeside www.gasvaerket.iportalen.dk 

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 20. februar 2018 kl. 12.00, og der afholdes samtaler
torsdag d. 22.februar i uge 8 i tidsrummet (9-13).  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Pædagog til Børnehuset Englegård

Børnehuset Englegård

Vil du arbejde i en børnehave, hvor nærvær, tryghed og inklusion er nøgleord i den daglige pædagogiske praksis? Vil du være med i et hus, hvor anerkendelse, udvikling i børnehøjde og et stærkt forældresamarbejde er fundament for den pædagogiske tilg...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Faglig dygtig medarbejder til pædagogisk familiestøtte

Olivia

Herlev
Vi leder efter dig som søger faglige udfordringer og kunne tænke sig at prøve kræfter med det tværfaglige arbejde. Stillingen er på 10 timer om ugen og er ideel for dig, som allerede er beskæftiget med andet arbejde eller studie. Mor med fibromyalgi...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Pædagog til vuggestuen i Enghuset

Enghuset

Herlev
Børnehuset Enghuset, Herlev, søger pædagog til vuggestuen pr. 1. april 2018 eller snarest derefter. Stillingen er på 31-33 timer ugentligt. Vi har brug for en pædagog, der kan give omsorg og skabe tryghed for de mindste som kan facilitere de process...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Pædagog barselsvikar

Glostrup Kommune

Vi søger 1 pædagog(barselsvikariat) 32 timer om ugen med start gerne d. 1.3.2018, senest d.1.4.2018 Fuglekær er en daginstitution med vuggestueafdeling, børnehaveafdeling, samt en specialgruppe med 7 børn(0-6 år). Vi arbejder ud fra en systemisk og ...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Anishaven søger to pædagogoer

Anishaven

Herlev
Anishaven søger en pædagog med erfaring, til vuggestuen, samt en pædagog til børnehaven. Stillingerne er på 35 timer ugentligt og ønskes besat pr. 1. maj. Anishaven er beliggende i Herlev nord, i Hjortegården. Vi er et hus med ca. 90 børn, der komme...