Gem job

Pædagog med erfaring inden for almen skole og specialpædagogik søges til spændende stilling på Løjtegårdsskolen

Vi er en folkeskole med knap 750 glade og energiske elever fra 0.-9. klasse fordelt på 3-4 spor, 58 lærere og 23 pædagoger, som alle er samarbejdsorienterede, dygtige og energiske.

Skolen har et stærkt kollegialt sammenhold og et højt fagligt niveau. Vi er organiserede i årgangs-, fase- og fagteam. Vi arbejder med fokus på trivsel og differentiering i undervisningen og anser et godt forældresamarbejde som en forudsætning for elevernes udvikling.

Vi arbejder med den digitale læringsplatform MinUddannelse og er i gang med et flerårigt udviklingsarbejde med professionelle læringsfællesskaber. Skolen er Grøn Skole.

Vi søger en engageret og relationskompetent specialpædagog til ”Projekt Inkluderende Læringsmiljøer” til kommende 0. klasse på Løjtegårdsskolen. Projektet har fokus på at udvikle et pædagogisk forudsigeligt og struktureret læringsmiljø, der skaber deltagelsesmuligheder for alle elever, ved at styrke samspillet mellem special- og almenområdet. Her vil vi videndele og afprøve, hvordan disse to områder i fællesskab kan bidrage til at udvikle inkluderende læringsmiljøer. Der er visiteret to børn til klassen, hvor det vurderes, at der er brug for et særligt fokus på at udvikle inkluderende læringsmiljøer i almenområdet.

Du vil som specialpædagog indgå i et ligeværdigt samarbejde med klassens og SFO’ens øvrige pædagogiske personale, hvor I sammen udvikler en inkluderende pædagogisk praksis i klassen og på SFO'en. Det er derfor en fordel, at du har specialpædagogisk viden og erfaring. Du vil følge klassen i de fleste lektioner og faste dage på SFO'en, samt deltage på planlagte forberedelsesmøder, hvor I får mulighed for at forberede og evaluere undervisningsforløb. Udover din deltagelse i skolen og på SFO, vil du være med i et tættere forældresamarbejde ift. til enkelte børn sammen med en medarbejder fra Rådgivning og Forebyggelse.

Du vil blive ansat på Løjtegårdsskolen og vil deltage i et undervisningsforløb med hele årgangsteamet og på SFO'en som har særlig fokus på projektets fundament, rammer og redskaber. Derudover vil du blive en del af et sparrings- og undervisningsforløb med andre specialpædagoger i kommunen. Undervisning og sparring tilrettelægges af et team bestående af psykologer og konsulenter i Rådgivning og Forebyggelse. Klasseteamet i skolen vil få løbende supervision af teamet fra Rådgivning og Forebyggelse.


Dine arbejdsopgaver
 • understøtte et struktureret og forudsigeligt læringsmiljø for alle elever i klassen

 • forberede, udføre og evaluere undervisningsforløb i samarbejde med det øvrige fagpersonale

 • bidrage til elevinddragelse med henblik på, hvor og hvordan elever arbejder bedst i klassemiljøet

 • daglig gensidig videndeling om almen- og specialpædagogik og dialog om udvikling i klassen om alle elever

 • rådgive og vejlede enkelte forældre, i et samarbejde med Rådgivning og Forebyggelse

 • deltage på netværksmøder og i samarbejde med Rådgivning og Forebyggelse skrive årlige evalueringer af indsatsen for både enkelte børn og projektet.

Vi forventer, at du
 • har erfaring med arbejdet omkring børn og familier i udsatte positioner

 • har stærke kompetencer og erfaringer inden for både almen- og specialområdet fx ift. konflikthåndtering, visuel struktureret pædagogik, pædagogisk didaktik og klasseledelse

 • har lyst og kompetencer til at sætte din viden i spil og være i dialog med både det øvrige fagpersonale og forældre

 • har gode samarbejdsevner, tålmodighed og en god portion humor.

Vi tilbyder
 • et professionelt læringsfællesskab på Løjtegårdsskolen i Tårnby Kommune

 • et fagligt fællesskab med et team af specialundervisningskonsulenter og psykologer fra Rådgivning og Forebyggelse.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Du vil have 30 timer fordelt i klassen og SFO'en. Den resterende tid til forberedelse, teammøder, supervision og samtaler med forældre. Du vil følge skolernes årshjul, og vil derfor arbejde 40 timer ugentligt i 42 uger årligt.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til skoleleder Sussie Nørsø eller SFO-områdeleder/leder af indskolingen Ole Juhl på telefon 32507503 eller specialundervisningskonsulent Karen Elvira Paludan på tlf. 28252417.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 18.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Udviklingsorienteret og omsorgsfuld pædagog søges til Mågodtlands vuggestue

Mågodtland

København Ø
Har du lyst til at gøre en forskel for vuggestuebørn? Kan du arbejde struktureret med fokus på det enkelte barn og børnegruppen? Er du en reflekterende pædagog, som brænder for pædagogiske udvikling og forandringsprocesser? Så er det muligvis dig, v...
Indrykket:19. april 2021

Pædagoger til Børnehuset i Svinget

Børnehuset i Svinget

København S
Kære pædagoger, chancen er der nu og Børnehuset i Svinget vil så gerne have, du tager den. Børnehuset i Svinget er en ny institution i Ørestad Syd. Vi søger dig, nyuddannet eller erfaren, der brænder for pædagogikken og som kan lide at være udenfor ...
Indrykket:19. april 2021

2-3 udviklingsorienterede pædagoger søges til Mågodtlands udflytterbørnehave

Mågodtland

København Ø
Har du lyst til at gøre en forskel for børnehavebørn? Kan du arbejde struktureret med fokus på det enkelte barn og børnegruppen? Er du en reflekterende pædagog, som brænder for pædagogiske udvikling og forandringsprocesser? Så er det muligvis dig, v...
Indrykket:19. april 2021

To udviklingsorienterede pædagoger søges til stilling som teamkoordinator i Mågodtlands vuggestueafdeling

Mågodtland

København Ø
Er du en reflekterende praktiker, som brænder for pædagogisk udvikling og forandring? Er du vant til at gå forrest i at skabe høj pædagogisk kvalitet? Vil du samarbejde om et 0-6-års perspektiv på tværs af vuggestue og børnehave? Så søg en stilling ...
Indrykket:19. april 2021

Udviklingsorienteret pædagog med teamkoordinatorfunktion i Mågodtlands udflytterbørnehave

Mågodtland

København Ø
Er du en reflekterende praktiker, som brænder for pædagogisk udvikling og forandring? Er du vant til at gå forrest i forhold til at skabe høj pædagogisk kvalitet? Vil du samarbejde om et 0-6-års perspektiv på tværs af vuggestue og børnehave? Så søg ...
Indrykket:20. april 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Udviklingsorienteret og omsorgsfuld pædagog søges til Mågodtlands vuggestue

Mågodtland

København Ø
Har du lyst til at gøre en forskel for vuggestuebørn? Kan du arbejde struktureret med fokus på det enkelte barn og børnegruppen? Er du en reflekterende pædagog, som brænder for pædagogiske udvikling og forandringsprocesser? Så er det muligvis dig, v...
Indrykket:19. april 2021

Pædagoger til Børnehuset i Svinget

Børnehuset i Svinget

København S
Kære pædagoger, chancen er der nu og Børnehuset i Svinget vil så gerne have, du tager den. Børnehuset i Svinget er en ny institution i Ørestad Syd. Vi søger dig, nyuddannet eller erfaren, der brænder for pædagogikken og som kan lide at være udenfor ...
Indrykket:19. april 2021

2-3 udviklingsorienterede pædagoger søges til Mågodtlands udflytterbørnehave

Mågodtland

København Ø
Har du lyst til at gøre en forskel for børnehavebørn? Kan du arbejde struktureret med fokus på det enkelte barn og børnegruppen? Er du en reflekterende pædagog, som brænder for pædagogiske udvikling og forandringsprocesser? Så er det muligvis dig, v...
Indrykket:19. april 2021

To udviklingsorienterede pædagoger søges til stilling som teamkoordinator i Mågodtlands vuggestueafdeling

Mågodtland

København Ø
Er du en reflekterende praktiker, som brænder for pædagogisk udvikling og forandring? Er du vant til at gå forrest i at skabe høj pædagogisk kvalitet? Vil du samarbejde om et 0-6-års perspektiv på tværs af vuggestue og børnehave? Så søg en stilling ...
Indrykket:19. april 2021

Udviklingsorienteret pædagog med teamkoordinatorfunktion i Mågodtlands udflytterbørnehave

Mågodtland

København Ø
Er du en reflekterende praktiker, som brænder for pædagogisk udvikling og forandring? Er du vant til at gå forrest i forhold til at skabe høj pædagogisk kvalitet? Vil du samarbejde om et 0-6-års perspektiv på tværs af vuggestue og børnehave? Så søg ...
Indrykket:20. april 2021