Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog med gå-på-mod og gode idéer til Kastaniehusets børnehave (barselsvikariat)

Kastaniehuset i De Gamles By søger en engageret pædagog til barselsvikariat i børnehaven, 37 timer ugentligt med start den 14. maj 2018. 
 
Kastaniehuset er en integreret institution, der både har en vuggestue og børnehave med fire børnehavegrupper.  
 
Kastaniehuset ligger i De Gamles By på Nørrebro – en grøn oase i hjertet af København. Dette afspejler sig også i vores arbejde på den måde, at vores aktiviteter med børnene lige så godt kan foregå ude som inde. De Gamles By er et skønt område, hvor der er mulighed for det gode børneliv. Her er boldbaner, legepladser, sansehaver, hønsegård og gedefold.  
 
I Kastaniehuset er vi inspireret af norditaliensk pædagogik med vores eget præg. Det betyder, at vi fokuserer meget på at børnene skal have mulighed for at udfolde sig kreativt og musikalsk, og at vi som pædagoger er strukturerede og fantasifulde i vores arbejde.  
 
Derudover arbejder vi med primærpædagogik, som betyder, at alle børn er tilknyttet en lille gruppe børn med en fast primærpædagog. I børnehaven er grupperne på 8-10 børn. Grupperne sammensættes efter alder.  
 
Huset værdier er: respekt, glæde, nærvær og kreativitet.   
 
Du kan læse meget mere om vores pædagogik, vores værdier og praksis på hjemmesiden: www.kastaniehuset-kk.dk. 
 
Kastaniehuset tilbyder 
  • et sted med fagligt interesserede kolleger, der ofte diskuterer og læser pædagogisk teori   
  • et lavt sygefravær blandt kollegerne   
  • ugentlig stuemøde, hvor du kan planlægge ugens gang med din kollega   
  • en videreuddannelsespolitik, der fokuserer på kollektiv opkvalificering af personalet 
  • en humoristisk og aktiv personalegruppe 
Vi ønsker en pædagog, der er 
  • ansvarsfuld: Vi forventer, at du tager få ansvar for at få huset til at hænge sammen – det kræver, at du er fleksibel, mødestabil, og at du har mod på at stå på egne ben med din gruppe, og tage ansvar for udviklingen.   
  • engageret: Du skal have en masse gå-på-mod og være fuld af gode idéer til, hvad man kan lave med børnene – fx børnekunst, musik, gymnastik eller udeliv eller andet. 
  • nærværende: Vi er en institution, der arbejder med at være i børnehøjde – du møder børnene med et smil og har ro til at være der for dem. 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med Københavns Kommune. Kastaniehuset er en del af klynge NB C, der består af Urtehaven, Møllehuset, Forfatterhuset, Kernehuset, Guldsmeden og Hulahophuset.   
 
Interesseret?  
For yderligere oplysninger kontakt leder Peter Bruun Christensen på 2928 3595. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 24. april 2018. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her