Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog med interesse for udeliv til Naturbørnehusets i Annisse

– 37 timer ugentligt pr. 1. april 2021 eller snarest muligt.

Brænder du for at skabe en hverdag, hvor tryghed og omsorg går hånd i hånd med børns leg, læring og udvikling? Elsker du at være ude hele dagen og ser du muligheder frem for begrænsninger?

Så er det muligvis dig der skal være en del af en engageret personalegruppe der ønsker at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv.

Om stillingen
Naturbørnehuset er en lille institution i hjertet af Annisse. Vi har plads til 35 børnehavebørn og 15 vuggestuebørn. Vi har en dejlig gammel have med træer og bakker og muligheder for at cykle, spille fodbold, kravle i træer og grave i sandkasse.

Vi har en engageret forældrebestyrelse og forældre der vil hinanden og deres børn det bedste.

Et godt børneliv betyder hos os en hjemlig atmosfære, med tid til det enkelte barn. Med ture til skov og strand eller den lokale bondemand og Arresø. Annisse er en idyllisk landsby med gadekær og kirke. Om sommeren henter vi æbler hos byens borgere vi moster til æblesaft. Her er mulighed for mange hyggelige aktiviteter og vi sætter udeliv højt, så det er en betingelse at du elsker at være ude.

Hvad får du
Du vil få en varieret arbejdsdag med en masse skønne børn samt et tæt og højt prioriteret samarbejde med positive forældre.
Du vil blive en del af en engageret personalegruppe der brænder for at skabe de bedste betingelser for børnene.

Vi lægger vægt på børns leg og frie udfoldelse, og det gode kammeratskab, hvor vi lærer at tage hensyn og hjælpe hinanden. Vi arbejder med børnene i mindre aldersopdelte grupper, så børnene for det største udbytte af aktiviteterne. Vi har desuden fast turdag og båldag med mad på bålet og vi besøger distriktets skole en gang om ugen, så de store børn bliver skoleklar til sommer.

Vi har personalemøde en gang om måneden, samt to pædagogiske lørdage om året. Derudover forældremøder, sommerfest og julefest.

Vi søger
Vi søger en uddannet pædagog med høj faglighed og stor interesse for udeliv og science, som elsker at arbejde med de 3-6-årige børn.
Du skal være god til at tage initiativ i forhold til de daglige rutiner og pædagogiske aktiviteter. Vi øver os i at bruge rutinerne i hverdagen som læringsmiljøer og det er essentielt at du kan se læringsaspekter i dagligdagens rutiner.

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang og med inkluderende fællesskaber, hvor børnene er aktiv del af hverdagen. Vi laver bål sammen, vi bager boller sammen, vi dækker bord sammen osv.
Det er vigtigt du kan finde ud af at lege.

Du skal have gode kommunikative kompetencer, såvel mundtligt som skriftligt, være fleksibel, have høj arbejdsmoral, evne at reflektere over egen praksis og være åben for dialog om pædagogik.

Vi har sparring med psykolog, rådgiver, logopæd og ergoterapeut, samt hjælp fra kompetente støttepædagoger og flersprogspædagoger.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og straffeattest inden ansættelse.

Tiltrædelse 1. april 2021 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist og samtaler
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest onsdag den 24. februar 2021 kl. 12.00 via linket i jobopslaget.

Vi afholder ansættesesamtaler i uge 9.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at ringe til leder Pernille Hossy på telefon 72 49 93 66, hvis du vil høre mere om stillingen.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.