Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog med naturprofil søges til vores dejlige Børnehus Manegen

 

Hopper du som en selvfølge i regntøjet, kan begejstre de skønneste børnehavebørn, være undersøgende, legende, nærværende og er der et udelivs -legebarn gemt i dag, så er det dig børn og kommende kollegaer glæder sig rigtig meget til at tage imod!

Vi er et hyggeligt gult børnehus med højt til loftet, to teams med de bedste børn og voksne, som mangler en engageret pædagog. Du brænder for det gode børneliv med naturen som enestående legeplads. Bål, fordybelse, ture i nærmiljøet, dyreliv og viden du begejstres af at formidle i børnehøjde, så kom forbi og hils på os

Vi har et stort fokus på nærvær og læringsmiljøer, hvor børnene får mulighed og ro til at indgå i gode og udviklende børnefællesskaber.  Vi er som voksne en aktiv del af dagligt at udfordrer børnenes fantasi, nysgerrig, udvikling og trivsel.

Du er som kollega aktivt deltagende i hverdagen og møder dagens overraskelser åbent. Du tager medansvar for det gode arbejdsmiljø, med en atmosfære af varme og nysgerrighed, med en anerkendende tilgang til både børn, forældre og kollegaer.

Vi vægter et arbejdsmiljø der er præget af arbejdsglæde med begejstring over de små succeser, nærvær, gode høje grin til pauserne, en kultur hvor vi kan være nysgerrige og spørgende til hinandens praksis og faglighed. Hvor vi stoler på hinandens bedste intentioner.

Du ser positivt på hverdagen og synes, det er sjovt at gå på arbejde.

 

Det er for os nyt at være børnehave og mulighederne for at præge vores udearealer og pædagogiske tiltag er der stor mulighed for.

 

  • Ugentlig forberedelsestid for den enkelte medarbejder
  • Teammøder med fokus på børneperspektivet, børnefællesskaber, planlægning af forløb
  • Planlægning med udgangspunkt i Den nye styrkede læreplan.
  • Vi arbejder i mindre børnegrupper, hvor vi har fokus på at være indlevende, nærværende og omsorgsfulde voksne i børnehøjde
  • Vi gør meget brug af vores store grønne udearealer, er på stuerne, i vores motorikrum eller tager ud i vores nærmiljø på gåben eller ladcykler. 
  • Vi arbejder struktureret med børnenes udvikling, trivsel og læring – og følger selvfølgelig samtidig børnenes sjove påfund og initiativer.
  • Vi ser forældrene som en stor ressource og vi forventer at du nyder det daglige forældresamarbejde i børnehaven.

 

Om stillingen.

Uddannet pædagog 37 timer i tidsrummet 6.30-17 (fredag 6.30-16).

Vi har en engageret personalegruppe, glade børn og forældre og masser af arbejdsglæde!

Vi vil hjertens gerne vise vores fantastiske institution frem og håber at du har lyst til at komme forbi os før du sender en ansøgning.

 

Du kan få yderligere information ved at kontakte leder, Jonas Bjørch på 25449240 eller afdelingsleder Sara Lunde 41850010


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.