Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog med souschef funktion

37 timer søges til  Nørre Alslev Private Børnehus.

Vi er et lille hyggelig, traditionsrigt Børnehus under Danske Daginstitutioner som ligger centralt i Nørre Alslev by. Vi mangler en souschef, som har lyst til at være med til at tegne vores pædagogiske hverdag. Vores hus har eksisteret siden 1971, men siden 1. januar 2013 har vi været privat. Vi er normeret til 12 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn.

Forventninger til souschefen:
Du er uddannet pædagog og er en ildsjæl inden for dit fag. Men du har også lyst til at påtage dig et ledelsesansvar både i børnegruppen men også i personalegruppen og evner at arbejde fagligt, inkluderende og med overblik. Du har lysten til at implementere pædagogikken i hele vores hus. Du vil være med til at sikre, at der skabes en helhed og sammenhæng i den pædagogiske praksis ud fra den styrkede pædagogiske læreplan, herunder faglig refleksion, formålsbeskrivelse, evaluering og dokumentation. Du vil medvirke til at sikre trivsel for børn, forældre og medarbejdere. Souschefen refererer til lederen og er ansvarlig, når lederen ikke er tilstede.

I jobbet som souschef vil du få tildelt 7 timer om ugen, til ledelse og du vil berør alle ledelsesopgaver. Du vil være en del af et fortroligt sparringsrum i ledelsen og du skal derfor være i stand til at stå stærkt i et krydspres. Du vil være garant og ambassadør for ledelsens beslutninger og du skal være en tydelig rollemodel for Børnehusets pædagogiske profil og kerneværdier.

Forventninger som pædagogisk kollega:
Du evner at medinddrage og samarbejde med forældrene om deres barn. Du ser muligheder ud fra den styrkede læreplan i at arbejde med børnenes trivsel, læring og udvikling gennem hele dagen.
Du er fleksibel og omstillingsparat i en travl hverdag, har lyst til at inspirere og involvere børnene, samt har et positiv menneskesyn.

Vi tilbyder:

  • En hverdag og et arbejdsmiljø præget af godt personalesamarbejde hvor vi vægter fagligt engagement, åbenhed, dialog og højt humør.
  • Dejlige livsglade børn.
  • En god og positiv forældrekreds samt en forældre/vennekreds der bland andet arrangerer sommerfest, juletræsfest og finansierer ture, legeredskaber m.v.
  • En fungerende bestyrelse.
  • Vi tilbyder sundhedsforsikring.

Vi ønsker stillingen besat den 1. november 2020 eller snarest muligt.

Ansøgningsfristen: Den 2. oktober 2020 inden kl. 12.00.

For yderligere informationer kan du kontakte bestyrelsesformand Marlene Laursen på tlf. 40788260 eller leder Helle Kragh på tlf. 54 43 45 27.

Ansøgningen sendes via knappen "Send ansøgning".

Nørre Alslev Private Børnehus
Kæpgårdsvej 4
4840 Nørre Alslev


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.