Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog med spidskompetence indenfor musik søges til fritids- og ungdomsklub, 35 timer

Klubben PORTEN søger en frisk og initiativrig pædagog med interesse, viden og flair for musik. Har du erfaring med - og formår du - at undervise, formidle og skabe et musisk fællesskab med børn og unge, så er det dig vi søger.

Som pædagog skal du varetage og udvikle klubbens musiske profil, så klubbens børn og unge opnår kompetencer og færdigheder inden for instrumenter, sang, sammenspil og indspilning af musik. I praksis betyder det, at du i samspil med en kollega vil have ansvaret for klubbens musikrum, hvor I vil have til opgave at understøtte og udfordre børns bevidsthed, dygtiggørelse og forståelse af musik. Kan du med andre ord anvende musik som et pædagogisk redskab til at skabe inkluderende fællesskaber, og samtidig have blik for det enkelte barns læring, trivsel og sociale udvikling, så er det dig vi søger.

 

Det forventes derudover at du som pædagog har:

  • Erfaring med målgruppen, både fritids- og ungdomsklub
  • Er fagligt forankret
  • Kan arbejde selvstændigt og systematisk med musik
  • Forstår værdien i at løfte i flok
  • Formår at være nysgerrig og reflekterende i din tilgang til børn- og unge
  • Kan bevare roen og det pædagogiske overblik i pressede situationer
  • Kan nedtrappe og løse konflikter med en anerkendende og respektfuld tilgang

 

Om Porten:

Porten er en del af Fritidscenter Brønshøj-Husum, som er en selvejende institution etableret i august 2016. FCBH’s helt centrale mål er at skabe et stærkt og attraktivt fritidstilbud for alle børn og unge i Brønshøj, Bellahøj og Husum.  

Fritids- og ungdomsklubben Porten har sin fysiske placering i hjertet af Brønshøj, lige ved Brønshøj Torv. Vi er normeret til 400 børn i fritids- og juniorklubben og 120 i ungdomsklubben. Åbningstiden er dagligt fra 13.00-22.00.

Som pædagog skal du brænde for arbejdet med børn og unge og være fagligt forankret i synet og troen på, at fritidslivet er et centralt fundament for børnog unges trivsel, udvikling og almene dannelse. I Portens dagligdag lægges vægt på at skabe et trygt og inkluderende børne- og ungdomsmiljø med en bred vifte af sjove, lærende og udviklende aktiviteter og arrangementer. Du vil blive del af en mangfoldig personalegruppe på 20 personer, med mange forskellige kompetencer og interesser. Det er vigtigt du bidrager med god, faglig og positiv dialog og giver plads til andres synspunkter.  

Stillingen er på 35 timer og indebærer 1-2 dage om ugen til kl. 22 samt deltagelse ved særlige arrangementer, udvidet åbningstid og kolonier (f.eks. Vilde Vulkaner)

Løn og ansættelsesforhold i følge BUPL’s overenskomst. Stillingen er til besættelse fra d. 1/3-2020 eller snarest derefter.

Sammen med din ansøgning bedes du vedhæfte CV samt uddannelsesbevis.

Ansøgning sendes til Morten@fcbh.dk bilagt CV, scan af uddannelsesbevis og evt. andre relevante bilag.

Ansøgningsfrist: fredag d. lørdag d. 15. februar 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.