Pædagog med stærk kommunikativ profil søges

Fritidscenter Sofiendal søger pædagog til fast stilling på 32 timer. Vi forventer du har en stærk faglig identitet og kan bringe den i spil gennem Fritidscentres aktiviteter og relationer til børn og unge.
 
Vi søger også en person der er proaktiv, kreativ og vægter det gode interne arbejdsmiljø højt. Stillingen er til vores fritids- og ungdomsklub og ønskes besat fra den 1. maj 2018 eller hurtigst derefter.
 
Fritidscenter Sofiendal er organisatorisk tilknyttet Familie- og Beskæftigelses forvaltningen i Aalborg Kommune under Center for Tværfaglig Forebyggelse. Fritidscentret Sofiendal er et aktivt fritidstilbud både i og uden for huset, hvor fællesskab, partnerskab, samarbejde og helhedsorienteret indsats er nøgleord for vores kerneopgave. Opgaven består blandt andet i et rettet fokus imod børn og unge med behov for en specifik forebyggende indsats (15%). Disse opdeles i grupper af ”15%, 80% og 5% børn”. Herudover er vi også tilstede ved Multihuset, skelagervej, hvor der samarbejdes med lokale aktører omkring at løfte opgaven, en forebyggende indsats, for børn og unge i nærområdet. Centrets medarbejdere er ligeledes uddannet som forebyggelses instruktører (alkohol, rygning og rusmidler), der undervises i på skoler. Vi er et socialpædagogisk tilbud til børn og unge i alderen 10-18 år. Fritidscentret Sofiendal består af en fritids- og ungdomsklub på ca. 200 medlemmer.
 
Din tilstedeværelse vil som udgangspunkt være i fritids- og ungdomsklubben på både Lange Müllers Vej 18 og Skelagervej 199 (Multihuset) mandag til fredag med varierende mødetider i tidsrummet kl. 11:00-22:00. Herudover kan der være behov for møder uden for åbningstiden.
 
Vi ønsker en person der kan være med til at løfte opgaver omkring de kreative aktiviteter. Dette kan blandt andet være ved Multihuset og Mulighedernes Park. Derudover er det kreative-rum, værksted, kaninhuset, køkken og fællesarealet, hvor der dagligt er mange forskellige aktiviteter igangsat. Derfor skal du have viden og kendskab til, hvordan der didaktisk tænkes pædagogik, planlægning og udførelse af aktiviteter.
 
Vi forventer af dig at du:

 • Kan bringe din faglighed i spil både i personalegruppen og i relationerne til børn og unge
 • Kan begrunde og argumenterer fagligt ud fra anerkendte teorier og metoder
 • Er en god kommunikator, og evner at formidle dit budskab både skriftligt og mundtligt
 • Er en god rollemodel – sætte retning og gå forrest ift. vores børn og unge
 • Er visionær og motiveret til at tænke nye idéer og tiltag omkring samarbejdet bl.a. i Multihuset
 • Kan have en stærk tværfaglig tilgang til samarbejdet med skole og andre eksterne samarbejdspartnere
 • Kan gennem relation og motivation rette dine aktiviteter mod at finde børn og unges potentialer og ressourcer
Det er en fordel, hvis du har:
 • Erfaring i arbejdet med børn og unge
 • Kendskab til ICDP metoden
 • Kendskab til metoden Relationel Koordinering
 Vi kan tilbyde dig:
 • En dynamisk og innovativ arbejdsplads, hvor du med indsats kan være med til at præge udviklingen
 • Dygtige, motiverede og fleksible kolleger med et højt ambitionsniveau
 • En arbejdsplads med en stærk pædagogisk profil
 • Et selvstændigt og afvekslende arbejdsplads
 I din ansøgning vil vi gerne have, at du forholder dig til følgende:
 1.  ”Hvordan vil du konkret arbejde med relationer og motivation for, at omsætte Fritidscenter Sofiendals profil og kerneopgaver? ”
 2. ”Hvordan du kan være engageret i individuelle opgaver og arbejdet med den enkelte, men også i stand til at handle og træffe beslutninger, der gavner helheden bedst? ”

 Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen er omfattet af lokal løn.
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst, mellem KL og BUPL.

Stillingen omfattes af følgende tillæg: Miljøtillæg og særligt tillæg for Fritidscenter Sofiendal.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse telefonisk mellem 08:30 og 18:00 til centerleder Jacob Balling        31 99 09 75 eller souschef Malene Karlsen 22 53 94 43.

Adresse:
Fritidscenter Sofiendal
Lange Müllers Vej 18
9200 Aalborg SV
99824636

Ansøgningsfrist: den 2. marts 2018
Samtaler afholdes: den 21. marts 2018
Ansættelse: 1. maj 2018
 
Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

2 pædagoger 37 timer - social normering

Dagtilbud Midt-Vestbyen

Aalborg
Vi søger 2 pædagoger til 2 faste stillinger som social normering på 37 timer ugentligt med forventet tiltrædelse d. 1. april 2018. Stillingerne er for nuværende placeret i hhv. dagtilbud Seminariekvarteret, børnehaven Hans Egede og dagtilbud Midt-Ve...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Dagtilbud Seminariekvarteret, Daginstitutionen Thulevej søger pædagog til barselsvikar 30 timer

Børne- og Familieområde Centrum/Sydvest

Aalborg
Dagtilbud Seminariekvarteret, Daginstitutionen Thulevej søger pædagog til barselsvikariat 30 timer ugentligt med tiltrædelse 1. maj 2018Daginstitutionen Thulevej er en del af Dagtilbud Seminariekvarteret. Dagtilbuddet består af 11 institutioner, 6 b...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Dagtilbud Vester Mariendal - Pædagog til daginstitutionen Margrethegaarden

Daginstitutionen Margrethegaarden

Aalborg
Daginstitutionen Margrethegaarden søger pædagog til orlovsstilling i vuggestuegruppen i perioden 01.04. til 31.12.2018. Stillingen er på 37 timer pr. uge.Margrethegaarden er en aldersintegreret institution, normeret til 15 vuggestuebørn samt 36 børn...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Pædagog til Fritidscenter Vesterkæret

Fritidscenter Vesterkæret

Aalborg
Pædagog til Fritidscenter Vesterkæret - Fast stilling Fritidscenter Vesterkæret søger pædagog til Fritids- og Ungdomsklubben, 37 timer om ugen, til fast stilling, med tiltrædelse den 1. maj 2018 eller snarest.Fritidscentrer Vesterkæret, der er en de...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Pædagog til Lindholm fritidscenter

Lindholm Fritidscenter

Aalborg
Pædagog til vikariat Lindholm Fritidscenter Hvis du søger nye udfordringer, er der en spændende stilling som pædagog på Lindholm Fritidscenter, Erik Ladefogedsvej 8, 9400 Nørresundby.Stillingen er et vikariat på 29 timer om ugen med tiltrædelse fra ...