Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog med talent for relationsarbejde til Lundsgade

Genopslag

Vi prøver igen – og er overbeviste om at nu er heldet med os! Du ved, hvad du har og ikke, hvad du får, men du ved, hvad du kan.
Ser du de tre m'er (medbestemmelse, medindflydelse og medansvar) som grundsten for samarbejde og fællesskab?
Vi søger en pædagog til rød stue fra den 1. januar 2021 på 35-37 timer ugentlig.

Det er vigtigt, at du er stærk i dine relationskompetencer, at du brænder for vuggestuebørn og evner at være nærværende sammen med dem i øjenhøjde. Er du desuden bevidst om din anerkendende og inkluderende tilgang i tale og handlinger – så læs videre og se, hvilke muligheder du får du hos os:

  • Høj grad af medbestemmelse, medindflydelse på den pædagogiske ramme og retning i huset og medansvar for at den omsættes i praksis. Selvfølgelig sammen med en engageret gruppe af kollegaer, der er friske på at prøve nyt og lade sig inspirere.
  • Mulighed for, at du kan benytte dine veludviklede, bevidste relationskompetencer og samtidig lære fra dig til en gruppe af reflekterede kollegaer, der gerne vil sparre og udvikle sig.
  • Mulighed for at inspirere og omsætte din erfaring med fx pædagogik og mad, bevægelse eller natur og science til praksis til glæde for hele huset både inde og ude.

Den integrerede institution Lundsgade på Østerbro er under fortsat udvikling. I dette efterår tager vi hul på målrettet at udvikle på vores arbejdsfællesskab, så vi står stærkt, sammen. Vi sætter desuden fokus og handling på det pædagogiske læringsmiljø på alle syv stuer i huset. Til januar går vuggestuen i gang med et udviklingsforløb som fælles fagligt fundament med udgangspunkt i det anerkendende og inkluderende, i forældrepartnerskabet og at kunne omsætte aktionslæring i praksis.

I Lundsgade er der ca. 60 børnehavebørn, fordelt på tre stuer og ca. 45 vuggestuebørn, fordelt i fire grupper. Vi er en del af Indre By/Østerbro Klynge C og klyngen har en naturfaglig profil, hvilket i den nærmeste fremtid kommer til at indgå i store dele af vores praksis.

Vi er et hold af kreative, arbejdsomme og pligtopfyldende pædagoger og pædagogmedhjælpere, et køkkenteam, der laver økologisk mad og en nærværende, udviklingsorienteret og erfaren leder.

Den nye styrkede læreplan er med til at sætte retning for os, og hvordan pædagogikken skal folde sig ud hele dagen. Vi glæder os til at kunne gøre det sammen med dig, der tænker, at teamsamarbejde er vejen frem, har indblik i alle funktioner og overblik nok til at kunne se og handle, hvis nogen i huset har brug for en hånd.

Den engagerede og trofaste forældregruppe er gode til at støtte op om børnenes dagligdag og vores pædagogiske arbejde.

Søg stillingen, hvis du vil være med til at skabe et godt, udviklende og sjovt arbejdsmiljø – og:

  • er uddannet pædagog og har god erfaring med målgruppen
  • er stærk i dit “hvorfor” i den pædagogiske praksis, kan arbejde reflekteret og målrettet
  • ser evaluering som en god måde til at skabe voksenlæring 

Nærmere information
Vil du vide mere og gerne komme forbi? Kontakt pædagogisk leder Marianne Bentsen på 6139 2143.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 30. oktober 2020
Vi holder samtaler i uge 45.   


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.