Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog med teamlederfunktion 35-37 timer til vuggestuen Børnehuset Pilegården (Genopslag)

Om jobbet

Som pædagog i Børnehuset Pilegården bliver du en del af et team og er medansvarlig for at sikre børnegruppens trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi tilstræber at arbejde i mindre grupper og alle fire teams har en teamleder, som sikrer god koordinering og medindflydelse.

Vi vægter udeliv højt og er aktive brugere af vores nærområde og store legeplads. Vi har arbejdet intensivt med pædagogens positionering omkring legen som børns vigtigste udviklings- og læringsrum. Relationer, fællesskabets betydning og omsorg for det enkelte barn vægtes højt.

Din profil
 • Du er uddannet pædagog med indsigt i og evne til at reflektere over din virkning og betydning for børnegruppens trivsel, læring, udvikling og dannelse.
 • Du har måske efteruddannelse og erfaring som tovholder og har i tidligere jobs fået anerkendelse for din evne til at organisere og skabe stolthed over og retning i det pædagogiske arbejde
 • Du har et godt overblik og kan trives og være nærværende også på dage hvor der er højt tempo
 • Du trives godt med et tilhørsforhold til en mindre enhed, teamet, og befinder dig også godt i sammenhænge med en større kollegagruppe.
 • Du har et inkluderende menneskesyn og gode samarbejdsevner
 • Du kan sætte ord og begreber på elementerne i et godt pædagogisk læringsmiljø og du går gerne forrest i dit eget arbejde med børnegruppen
 • Du har mange relevante ideer til aktiviteter og lege med vuggestuebørn
 • Du har relationskompetence og er god til at afstemme dig følelsesmæssigt med børns behov og intentioner – Du har nemt ved at vise glæde og begejstring i mødet med børn.
 • Du kan medvirke til at kommunikere om teamets indsatser så det gør forældrene trygge og giver dem den nødvendige indsigt – både mundtligt og skriftligt
 • Du er tillidsvækkende og skaber følgeskab via klar, tydelig og inddragende kommunikation.
 • Du har sans for at arbejde systematisk og kan bidrage til at skriftliggøre sammenhængen mellem den pædagogiske læreplan og praksis

Du er mødestabil og fleksibel i forhold til mødetider og befinder dig fint med en mødetid der varierer indenfor vores normale åbningstid kl.6.45-17. Du kan deltage i aftenmøder og arrangementer 1-2 gange om måneden.

Derfor skal du vælge os

I Pilegården er vi optaget af faglig, pædagogisk udvikling og samtidig kan vi også stoppe op og fejre hvortil vi er nået. Igennem samarbejde med forskellige kollegaer i huset, får du hos os gode muligheder for at vedligeholde og udvikle dine kompetencer. Der er aldrig lang vej til faglig, kollegial sparring, inspiration eller hjælp. Vi hylder i høj grad den gode tone personalet og personale og børn i mellem – Det giver arbejdsglæde og energi til at håndtere og udvikle os i jobbet.

Alle pædagoger i Ruderdal skal i løbet af 2020-2021 på 3 dages kursus i Den styrkede læreplan

Vi lægger vægt på medindflydelse i vores teams og kan lide at arbejde sammen om at skabe et fælles afsæt for praksis på tværs af vuggestue og børnehave – også selvom vi for tiden er mere opdelt. Vi har et forældreråd der bakker os op og som medvirker til nye former for samarbejde og inddragelse. I område Hestkøb er der mulighed for pædagogfaglig supervision på pædagogiske problemstillinger via områdets ressourceteam. Vi har et velfungerende tværfagligt samarbejde for en generel tidlig indsats. I Hestkøb har vi adgang til naturhus i skoven og en dygtig naturvejleder. Pædagoger i Rudersdal har egen iPad til rådighed til pædagogisk IT og med adgang til al nødvendig viden i organisationen. I vores område er vi godt i gang med at gå på opdagelse sammen med børnene i pædagogisk teknologi som en spændende ny værktøjskasse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 35-37 timer pr. uge og med start den 1.3.2020 eller snarest muligt

Om os

Pilegården er et 0-6 års børnehus med to vuggestueteams og to børnehaveteams fordelt på to etager. Hvert team består af 6-7 faste medarbejdere og 24-27 børn i vuggestuen og 35-54 børn i børnehaven. Vi har værksted, motorikrum og gode mødefaciliteter. Vi er ca. 35 pædagogiske medarbejdere af blandet køn, alder og erfaring. Vi har en stor dejlig legeplads som grænser op til et spændende naturområde. Vi har gode offentlige transportmuligheder til Birkerød station, biblioteket og skoven samt El-ladcykler og ”gå-busser” i vuggestuen.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Ansøgning bilagt kopi af dit uddannelsesbevis, CV og øvrige relevante bilag skal uploades senest d.21.1.2021.

Samtaler: Samtaler afholdes d. 25.1.2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.