Pædagog med teamlederfunktion til Trørød Børnehus

Om jobbet
Vi er ved at etablere et nyt lederteam bestående af 4 teamledere og en dagligleder. Du vil blive teamleder med ansvar for et børnehaveteam. Med det nye lederteam er det vores mål, at arbejde med ledelse og udvikling af pædagogiske processer tæt på og på den måde kvalitetssikre en fælles strategi for hele huset. Du vil med din viden om pædagogik og hvordan børn bedst lærer få mulighed for, at sætte dit præg på den pædagogiske profil og praksis i et helt nyt børnehus.
 
I Trørød børnehus er børnenes trivsel og udvikling i centrum. Vi er optaget af muligheden for læring i rutinerne og rum til nytænkning og eksperimenter i øjenhøjde med børnene.
 
Så hvis du er klar til en arbejdsdag med børnehavebørn i spændende arkitektoniske rammer, er du måske vores nye kollega i det nybyggede Trørød Børnehus, midt i Trørøds grønne omgivelser.
 
Din profil
Du er uddannet pædagog og har gerne erfaring med teamledelse. Du har en nysgerrig, menneskelig og faglig tilgang til dit arbejde og er interesseret i, at understøtte og udvikle den pædagogiske praksis i samarbejde med lederteamet. Du er god til at planlægge og kan organisere små læringsgrupper. Du kan prioritere tiden i teamet til planlægning, faglig refleksion, dokumentation og evaluering.
 
Vi tror på, at kompetenceudvikling skal sikres gennem faglig sparring og at være motiverende og opløftende. Som os, tror du på at ledelse er livslang læring, og har lyst til at bruge din erfaring til, at tage ansvar for de muligheder ledelse tæt på giver, uden at skulle have ansvaret for den fremtidige strategi.
 
Det er vigtigt at du kan give faglig sparring og følge op i forhold til teamets pædagogiske personale. Du er ambitiøs og har lyst til, at motivere og udvikle din ledelseskompetence i relation til store og små. Du kan arbejde med mål i dit team og i huset som helhed, og på den måde være med til at sikre at drøftelser bliver omsat til meningsfuld praksis.
 
Derfor skal du vælge os
Trørød Børnehus er et åbent og indbydende sted, hvor samarbejdet mellem børn, forældre og personale er kendetegnet ved en positiv proces og udvikling. Vi er alle meget engagerede i børnenes hverdag i børnehuset.
 
Siden børnehusets start i februar 2016, har fokus været på hverdagens rutiner som en vigtig bestanddel i børnenes mulighed for læring. Vi arbejder målrettet med at definere og udvikle husets pædagogiske profil og praksis. Vores pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i kommunens Børne- og Ungepolitik, som vægter børnenes læring, trivsel og sundhed.
 
Ansættelsesvilkår
Jobbet er på 37 timer og med start den 1. marts 2018 eller snarest muligt.
 
Om os
Trørød Børnehus har 60 vuggestuebørn og 84 børnehavebørn fordelt på fire teams og er beliggende på Kohavevej 72, 2950 Vedbæk.
Du kan læse mere om os på www.rudersdal.dk under Daginstitutioner og funktionsbeskrivelsen for teamlederfunktionen indhentes ved henvendelse til daglig leder Anne-Dorthe Underbjerg.
 
Ansøgning, samtale og kontakt
 
Du søger jobbet ved at klikke på knappen ”Ansøg via link” nedenfor
 
Samtaler: Holdes løbende
 
Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Anne-Dorthe Underbjerg
Daglig leder
ANNU@rudersdal.dk
Tlf.: 46114370

Ansøgningsfrist:
21. februar 2018

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder – tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til Vuggestuen Egebakken

Rudersdal Kommune

Om jobbet Vuggestuen Egebakken åbnede sine døre den 2. oktober 2017 og som en del af holdet får du mulighed for at tænke nyt og spændende i loyalt samarbejde med kollegaer og ledelse. Du skal være med i en proces, hvor vi på sigt forestiller os en l...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Pædagoger til Botilbud Ebberød.

Rudersdal Kommune

Om jobbet En del af Botilbud Ebberød er netop flyttet til nye boliger. Det betyder, at der er dannet nye borger- og medarbejdergrupper. OG det betyder, at der også arbejdes med ny kultur, nye strukturer og at der er rigtig mange muligheder for, at p...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Robust og engageret pædagog til Mariehøj

Hørsholm Kommune

Hørsholm
Er du vores nye kollega i Mariehøj? Mariehøj søger en pædagog, der brænder for udvikling af børnehavebørn. Vi vægter pædagogisk idræt, sprog og fællesskabet. Vi er en institution i udvikling og prioriterer fagligheden højt, så der vil der være rig m...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Geelsgårdskolens spor 1 søger en pædagog

04. Fritidstilbud Spor 1

Lyngby-Taarbæk
Jobbet Vi søger en pædagog til Spor 1. Vi arbejder sammen i teams: lærere, pædagoger og pædagogiske medhjælpere. Skolen er organiseret som et helhedstilbud, hvor undervisning, socialpædagogik og fysio- og ergoterapi tilrettelægges i et tværfagligt s...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Pædagogisk personale til Vuggestuen Rymarksvænge

Børnehuset Rymarksvænge

Er du fagligt engageret, livsglad, helhedsorienteret og god til at samarbejde? Vi søger to pædagoger og en medhjælper til Vuggestuen Rymarksvænge: Fra 1. marts 2018 eller snarest en pædagog 37 timer om ugen Fra 1. maj 2018 en pædagog 37 timer om uge...