Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog, PAU eller ergoterapeut til Regnbuen i Nødebo

På Regnbuen tilbyder vi aktiviteter og samvær for cirka 40 borgere med varierende grad af udviklingshæmning. Der er fem grupper med hver sin målgruppe og faglige profil, som vi lige nu arbejder med at styrke og tydeliggøre.

En ny gruppe, der tilbyder et fleksibelt og individuelt tilrettelagt dagtilbud med fokus på natur, udeliv, bevægelse og beskæftigelse i et skærmet og struktureret miljø, kommer til at se dagens lys i begyndelse af 2020. Det er her, vi har brug for dig. Tilbuddet er for brugere med behov for høj grad af forudsigelighed i det miljø, de færdes i. Der skal være tydelig struktur både i indretning og i planlægning af aktiviteter. Miljøet vil være indrettet ud fra principperne i TEACCH og autismepædagogikken med brug af visuelt understøttet kommunikation og struktur – både fysisk og digitalt understøttet.
Fokus i tilbuddet vil være natur, udeliv, bevægelse og beskæftigelse. Aktiviteterne kan for eksempel være at tage til ridning, fodre en hest, arbejde med mekanik og motorer, flække brænde og stable det, lave mad over bål, gå eller cykle lange ture i Grib Skov – i det hele taget være aktiv udendørs og være i gang med noget, som brugerne har interesse for. Brugerinddragelse er et andet vigtigt element i arbejdet i Regnbuen. Det betyder, at både den fysiske indretning af den nye gruppe og beslutningen om hvilke aktiviteter, der skal forgå, sker i samarbejde med brugerne - både individuelt og i fællesskab.

Af dig forventer vi, at du er uddannet inden for det pædagogiske eller ergoterapeutiske område. Du har den faglighed, ro og tålmodighed, der kræves, for et samarbejde med borgere med autismespektrumforstyrrelser. Samtidig arbejder du systematisk og metodisk og reflekterer og videndeler med os dine kollegaer - og ikke mindst har du lyst til at opbygge en ny del af Regnbuen, som virkelig udnytter de fortrin, vi har, ved at ligge lige midt i naturen.

Hvor og hvornår?
Regnbuen er en del af Bocenter for unge og voksne med særlige behov og ligger meget smukt i Nødebo, på bredden af Esrum Sø. Du kommer til at arbejde mandag til fredag mellem kl. 8 og 16. Vi har caféaften en gang om måneden, så en sjælden gang imellem vil du skulle arbejde om aftenen. Stillingen er på 37 timer.

Vil du vide mere?
Er du blevet interesseret, så kig ind på Bocentrets hjemmeside, hvor du kan læse mere om vores organisering og de projekter, vi har gang i. Du kan også ringe til Christian Oxbøll på 72 32 60 95 og høre mere.

Frist
Vi skal have ansøgningen fra dig senest 16. februar og forventer at holde samtaler den 20. februar.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.