Pædagog social normering 37 timer Hals daginstitution

Pædagog (social normering)
Dagtilbud Nordøstkysten, Hals daginstitution søger en pædagog til en fast stillinger på 37 timer ugentligt. Ansættelse sker med tiltrædelse den 1. april eller snarest muligt herefter.

Social normering er indført på baggrund af, at der i nogle boligområder er en befolkningssammensætning med en større andel af familier med behov for en supplerende indsats. Dette har følgevirkninger for daginstitutionerne, idet der stilles særlige krav til medarbejderne med eksempelvis at implementere pædagogiske læreplaner og den overordnede udviklingsplan på grund af børnegruppens sammensætning. Desuden er en målrettet indsats med sprog, motorik, natur og kulturforståelse påkrævet.

Stillingerne kan søges af pædagoger, der er engagerede, besidder en psykisk robusthed, og som tager udgangspunkt i, at forældrene er uvurderligt betydningsfulde i samarbejdet.
Der er tale om faste stillinger, og at man indgår på lige fod med det øvrige personale. Fremover kan man komme til at arbejde i andre institutioner og andre dagtilbud.

Hals daginstitution er normeret til 5  børn i alderen 0 - 2 år og 25 børn i alderen 3 - 6 år.Vi har pt. indskrevet ekstra vuggestuebørn i institutionen.

Der søges pædagoger:
Med gode relations- og tilknytningskompetencer
Der har gode kompetencer ift. didaktik ud fra børnenes potentialer
Der kan tilpasse sig børnenes hensigter og skabe fælles involvering
Der er i stand til at justere sig efter børnenes følelsesmæssige tilstand
Som kan understøtte børnenes deltagelse i børne fællesskaber, og som ser og handler på egne og kollegers muligheder for at skabe eller ændre betingelser for børnenes deltagelsesmuligheder
Der vægter at gøre brug af kollegers kompetencer gennem videndeling, feedback og samarbejde
Som prioriterer tværfagligt samarbejde højt
Der har gode kommunikative evner, såvel mundtligt som skriftligt


Vi kan tilbyde:
En dejlig institution med gode fysiske rammer, såvel inde som ude. Der er lagt vægt på en indretning, der tilgodeser  motoriske udfoldelses- og udviklings muligheder og inspirerer til rolle og regel leg.
* En faglig dygtig og engageret personalegruppe, der er uddannet i og arbejder med ICDP i relationsarbejdet med børn.Marte Meo er også en metode, der anvendes, idet at den pædagogiske leder er Marte Meo terapeut.
* Et tæt og velfungerende forældresamarbejde.
 

Arbejdsstedets adresse: Hals daginstitution, Rosenvænget 3, 9370 Hals


Løn og ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.


Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Pædagog med stærk kommunikativ profil søges

Fritidscenter Sofiendal

Fritidscenter Sofiendal søger pædagog til fast stilling på 32 timer. Vi forventer du har en stærk faglig identitet og kan bringe den i spil gennem Fritidscentres aktiviteter og relationer til børn og unge. Vi søger også en person der er proaktiv, kr...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

2 pædagoger 37 timer - social normering

Dagtilbud Midt-Vestbyen

Aalborg
Vi søger 2 pædagoger til 2 faste stillinger som social normering på 37 timer ugentligt med forventet tiltrædelse d. 1. april 2018. Stillingerne er for nuværende placeret i hhv. dagtilbud Seminariekvarteret, børnehaven Hans Egede og dagtilbud Midt-Ve...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Dagtilbud Seminariekvarteret, Daginstitutionen Thulevej søger pædagog til barselsvikar 30 timer

Børne- og Familieområde Centrum/Sydvest

Aalborg
Dagtilbud Seminariekvarteret, Daginstitutionen Thulevej søger pædagog til barselsvikariat 30 timer ugentligt med tiltrædelse 1. maj 2018Daginstitutionen Thulevej er en del af Dagtilbud Seminariekvarteret. Dagtilbuddet består af 11 institutioner, 6 b...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Dagtilbud Vester Mariendal - Pædagog til daginstitutionen Margrethegaarden

Daginstitutionen Margrethegaarden

Aalborg
Daginstitutionen Margrethegaarden søger pædagog til orlovsstilling i vuggestuegruppen i perioden 01.04. til 31.12.2018. Stillingen er på 37 timer pr. uge.Margrethegaarden er en aldersintegreret institution, normeret til 15 vuggestuebørn samt 36 børn...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Pædagog til Fritidscenter Vesterkæret

Fritidscenter Vesterkæret

Aalborg
Pædagog til Fritidscenter Vesterkæret - Fast stilling Fritidscenter Vesterkæret søger pædagog til Fritids- og Ungdomsklubben, 37 timer om ugen, til fast stilling, med tiltrædelse den 1. maj 2018 eller snarest.Fritidscentrer Vesterkæret, der er en de...