Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog social normering 37 timer Hals daginstitution

Pædagog (social normering)
Dagtilbud Nordøstkysten, Hals daginstitution søger en pædagog til en fast stillinger på 37 timer ugentligt. Ansættelse sker med tiltrædelse den 1. april eller snarest muligt herefter.

Social normering er indført på baggrund af, at der i nogle boligområder er en befolkningssammensætning med en større andel af familier med behov for en supplerende indsats. Dette har følgevirkninger for daginstitutionerne, idet der stilles særlige krav til medarbejderne med eksempelvis at implementere pædagogiske læreplaner og den overordnede udviklingsplan på grund af børnegruppens sammensætning. Desuden er en målrettet indsats med sprog, motorik, natur og kulturforståelse påkrævet.

Stillingerne kan søges af pædagoger, der er engagerede, besidder en psykisk robusthed, og som tager udgangspunkt i, at forældrene er uvurderligt betydningsfulde i samarbejdet.
Der er tale om faste stillinger, og at man indgår på lige fod med det øvrige personale. Fremover kan man komme til at arbejde i andre institutioner og andre dagtilbud.

Hals daginstitution er normeret til 5  børn i alderen 0 - 2 år og 25 børn i alderen 3 - 6 år.Vi har pt. indskrevet ekstra vuggestuebørn i institutionen.

Der søges pædagoger:
Med gode relations- og tilknytningskompetencer
Der har gode kompetencer ift. didaktik ud fra børnenes potentialer
Der kan tilpasse sig børnenes hensigter og skabe fælles involvering
Der er i stand til at justere sig efter børnenes følelsesmæssige tilstand
Som kan understøtte børnenes deltagelse i børne fællesskaber, og som ser og handler på egne og kollegers muligheder for at skabe eller ændre betingelser for børnenes deltagelsesmuligheder
Der vægter at gøre brug af kollegers kompetencer gennem videndeling, feedback og samarbejde
Som prioriterer tværfagligt samarbejde højt
Der har gode kommunikative evner, såvel mundtligt som skriftligt


Vi kan tilbyde:
En dejlig institution med gode fysiske rammer, såvel inde som ude. Der er lagt vægt på en indretning, der tilgodeser  motoriske udfoldelses- og udviklings muligheder og inspirerer til rolle og regel leg.
* En faglig dygtig og engageret personalegruppe, der er uddannet i og arbejder med ICDP i relationsarbejdet med børn.Marte Meo er også en metode, der anvendes, idet at den pædagogiske leder er Marte Meo terapeut.
* Et tæt og velfungerende forældresamarbejde.
 

Arbejdsstedets adresse: Hals daginstitution, Rosenvænget 3, 9370 Hals


Løn og ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.


Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her