Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog søges til 35 timers stilling

 

 Pædagog til Den private børnehave Højvang.

 

 

 

Vi søger pr 1. marts eller snarest en pædagog til en stilling på 35 timer pr uge.

 

Børnehaven Højvang er en attraktiv børnehave, der summer af glade børn og voksne. Vi er normeret til 44 børn i alderen 2 – 6 år, og er 5 pædagoger og 2 medhjælpere ansat.

 

Vi er beliggende i Skæring, i en stor og hyggelig villa, der indbyder til leg og hygge i de mange rum og kroge. Udenfor har vi en kæmpestor have/legeplads, som med ”skov”, sandkasse, bålhus, kælkebakke, legehuse, gynger, værksted, sansehave og andet er ideel til kreativ og nysgerrig leg og læring.

I nærmiljøet findes andre legepladser og der er gode muligheder for ture til skov og strand. Vi er desuden i færd med at planlægge et ”Multihus”, som skal berige vores udeliv med bl.a. et udekøkken.

1. november 2010 blev børnehaven omdannet til privat børnehave efter mange år som kommunal børnehave. Det har givet os nogle nye muligheder for at sætte præg på dagligdagen, og er medvirkende til at skabe et stort engagement fra alle sider.

På den måde får vores ”hjerteord” – Åbenhed, Omsorg, Kreativitet, Engagement og Samarbejde – flere betydninger i børnehaven, for de gælder både børn og voksne.

 

I fremtiden ønsker vi endnu større fokus på udeliv og der bliver du en vigtig medspiller. Vi søger nemlig en god kollega, der har lyst til og flair for at bringe vores skønne have og omgivelser endnu mere i spil i forhold til børn og voksne. Du skal brænde for det og gerne hele året.

Vi vil også meget gerne, at du er en synlig, tydelig og nærværende voksen med en anerkendende tilgang til børn, forældre og kolleger. Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du er en ansvarlig, fleksibel og robust person, som kan agere i, at hverdagen nogle gange blir` anderledes end planlagt.

 

Til gengæld tilbyder vi en spændende arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og kort vej fra tanke til handling. Her er glimt i øjet, stort engagement hos forældre og personale, solid faglighed i personalegruppen, og vores lille, overskuelige institution er gennemsyret af en familiær tone med mange oplevelser og traditioner (nye som gamle).

 

 

Er du interesseret i jobbet, bedes du sende os en ansøgning (Børnehaven Højvang, Skæring Hedevej 14a, 8250 Egå) til vores mail: leder@hojvangprivat.dk.

Ansøgningsfristen er 23 februar, og samtalerne holdes umiddelbart efter.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog til Center Skovby, Skovbyskolen

Skanderborg Kommune

Aarhus
et af Skanderborg Kommunes specialiserede skoletilbud.På grund af elevtilgang søger vi en pædagog med ansættelse fra 1. august 2018 til Center Skovby. Stillingen er en fuldtidsansættelse. Center Skovby er et skoletilbud for elever fra 6. 7. 10. klas...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Pædagog til Columbusskolen, Skovbyskolen

Skanderborg Kommune

Aarhus
Pædagog til Columbusskolen et af Skanderborg Kommunes specialiserede skoletilbud placeret på Skovbyskolen.På grund af elevtilgang søger vi en pædagog til ansættelse snarest muligt.Stillingen er en fuldtidsansættelse, - der kan dog være mulighed for ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

To pædagoger til Herskind Børnehus

Skanderborg Kommune

Aarhus
To pædagog søges!Herskind Skole Børnehus søger to nye pædagoger til vores børnehave fra 1. august 2018. Børnehuset har to afdelinger en børnehave vuggestue med pt. ca. 60 børn, en SFO klub med pt. ca. 90 børn. Har du ferie lidt ind i august har det ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:10. maj 2018

Medarbejder til Plejecenter Kildegården - 15 timer/uge

Skanderborg Kommune

Odder
Stillingen på 15 timer uge til Plejecenter Kildegården snarest muligt.Arbejdstiden er varierende, men ligger primært om eftermiddagen aftenen og kan være alle ugens 7 dage, dette tilrettelægges i samarbejde med leder og nærmeste kollega, som er ansa...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Pædagog/social- og sundhedsassistent til Landsbyen Sølund Boenhed 6

Skanderborg Kommune

Odder
Pædagog social- og sundhedsassistent med interesse for arbejdstidsplanlægning søges, til Landsbyen Sølund Boenhed 6Er du en dygtig og ambitiøs pædagog eller social- og sundhedsassistent og kan du lave en solid og bæredygtig arbejdstidsplan, så er de...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:3. juni 2018