Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog søges til 35 timers stilling

 

 Pædagog til Den private børnehave Højvang.

 

 

 

Vi søger pr 1. marts eller snarest en pædagog til en stilling på 35 timer pr uge.

 

Børnehaven Højvang er en attraktiv børnehave, der summer af glade børn og voksne. Vi er normeret til 44 børn i alderen 2 – 6 år, og er 5 pædagoger og 2 medhjælpere ansat.

 

Vi er beliggende i Skæring, i en stor og hyggelig villa, der indbyder til leg og hygge i de mange rum og kroge. Udenfor har vi en kæmpestor have/legeplads, som med ”skov”, sandkasse, bålhus, kælkebakke, legehuse, gynger, værksted, sansehave og andet er ideel til kreativ og nysgerrig leg og læring.

I nærmiljøet findes andre legepladser og der er gode muligheder for ture til skov og strand. Vi er desuden i færd med at planlægge et ”Multihus”, som skal berige vores udeliv med bl.a. et udekøkken.

1. november 2010 blev børnehaven omdannet til privat børnehave efter mange år som kommunal børnehave. Det har givet os nogle nye muligheder for at sætte præg på dagligdagen, og er medvirkende til at skabe et stort engagement fra alle sider.

På den måde får vores ”hjerteord” – Åbenhed, Omsorg, Kreativitet, Engagement og Samarbejde – flere betydninger i børnehaven, for de gælder både børn og voksne.

 

I fremtiden ønsker vi endnu større fokus på udeliv og der bliver du en vigtig medspiller. Vi søger nemlig en god kollega, der har lyst til og flair for at bringe vores skønne have og omgivelser endnu mere i spil i forhold til børn og voksne. Du skal brænde for det og gerne hele året.

Vi vil også meget gerne, at du er en synlig, tydelig og nærværende voksen med en anerkendende tilgang til børn, forældre og kolleger. Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du er en ansvarlig, fleksibel og robust person, som kan agere i, at hverdagen nogle gange blir` anderledes end planlagt.

 

Til gengæld tilbyder vi en spændende arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og kort vej fra tanke til handling. Her er glimt i øjet, stort engagement hos forældre og personale, solid faglighed i personalegruppen, og vores lille, overskuelige institution er gennemsyret af en familiær tone med mange oplevelser og traditioner (nye som gamle).

 

 

Er du interesseret i jobbet, bedes du sende os en ansøgning (Børnehaven Højvang, Skæring Hedevej 14a, 8250 Egå) til vores mail: leder@hojvangprivat.dk.

Ansøgningsfristen er 23 februar, og samtalerne holdes umiddelbart efter.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Skønt arbejdsfællesskab sørger en kollega til pædagogområdet.

Skanderborg Kommune

Pædagog søges til fast stilling på 32 timer uge til Kildevej 12 fra den 1. september 2018 eller snarest muligt.K12 er et forholdsvist nyt tiltag under Skanderborg Kommune for ældre udviklingshæmmede borgere, som også har fået fysiske problematikker,...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:8. august 2018

Fleksibel vejleder/bostøtte

PGU Rosenholm

Aarhus
PGU Rosenholm søger en ny kollega på fuld tid.Tiltrædelse helst hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. PGU er en arbejdsplads, hvor medarbejderne har et stort engagement og nærvær. Der arbejdes ud fra anerkendende metoder og der er gode ...
Indrykket:27. juni 2018
Udløbsdato:20. juli 2018

Engageret pædagog (vikariat)

RATHLOUSKOLEN

Aarhus
Engageret pædagog søges til Rathlouskolens SFO Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 13. august 2018 til 31. oktober 2018, da en af vores faste pædagoger skal konstitueres som SFO leder. Rathlouskolen er en fri grundskole med 480 eleve...
Indrykket:28. juni 2018
Udløbsdato:1. august 2018

To boligsociale ungemedarbejdere i Gellerup/Toveshøj

BRABRAND BOLIGFORENING

Aarhus
Vil du være med til at gøre Gellerup og Toveshøj til Danmarksmester i at bryde negativ social arv? Kan du samarbejde med unge og deres forældre, samt ildsjæle på tværs af sprog og kultur om at give unge de bedste forudsætninger for at tage ungdomsud...
Indrykket:28. juni 2018
Udløbsdato:8. august 2018

Skolepædagog til tidsbegrænset stilling 37 t. ugentligt

Vestermarkskolen

Aarhus
Vestskolen afd. Vestermarken søger skolepædagog til en tidsbegrænset stilling 37.t ugentligt (Stillingsopslag forbeholdt medarbejder i Odder kommunes jobpulje. Stillingsopslaget åbnes for andre efter 5 dage) Vestskolen er en nyere skole sammenlagt a...
Indrykket:3. juli 2018
Udløbsdato:20. august 2018