Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog søges til 35 timers stilling

 

 Pædagog til Den private børnehave Højvang.

 

 

 

Vi søger pr 1. marts eller snarest en pædagog til en stilling på 35 timer pr uge.

 

Børnehaven Højvang er en attraktiv børnehave, der summer af glade børn og voksne. Vi er normeret til 44 børn i alderen 2 – 6 år, og er 5 pædagoger og 2 medhjælpere ansat.

 

Vi er beliggende i Skæring, i en stor og hyggelig villa, der indbyder til leg og hygge i de mange rum og kroge. Udenfor har vi en kæmpestor have/legeplads, som med ”skov”, sandkasse, bålhus, kælkebakke, legehuse, gynger, værksted, sansehave og andet er ideel til kreativ og nysgerrig leg og læring.

I nærmiljøet findes andre legepladser og der er gode muligheder for ture til skov og strand. Vi er desuden i færd med at planlægge et ”Multihus”, som skal berige vores udeliv med bl.a. et udekøkken.

1. november 2010 blev børnehaven omdannet til privat børnehave efter mange år som kommunal børnehave. Det har givet os nogle nye muligheder for at sætte præg på dagligdagen, og er medvirkende til at skabe et stort engagement fra alle sider.

På den måde får vores ”hjerteord” – Åbenhed, Omsorg, Kreativitet, Engagement og Samarbejde – flere betydninger i børnehaven, for de gælder både børn og voksne.

 

I fremtiden ønsker vi endnu større fokus på udeliv og der bliver du en vigtig medspiller. Vi søger nemlig en god kollega, der har lyst til og flair for at bringe vores skønne have og omgivelser endnu mere i spil i forhold til børn og voksne. Du skal brænde for det og gerne hele året.

Vi vil også meget gerne, at du er en synlig, tydelig og nærværende voksen med en anerkendende tilgang til børn, forældre og kolleger. Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du er en ansvarlig, fleksibel og robust person, som kan agere i, at hverdagen nogle gange blir` anderledes end planlagt.

 

Til gengæld tilbyder vi en spændende arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og kort vej fra tanke til handling. Her er glimt i øjet, stort engagement hos forældre og personale, solid faglighed i personalegruppen, og vores lille, overskuelige institution er gennemsyret af en familiær tone med mange oplevelser og traditioner (nye som gamle).

 

 

Er du interesseret i jobbet, bedes du sende os en ansøgning (Børnehaven Højvang, Skæring Hedevej 14a, 8250 Egå) til vores mail: leder@hojvangprivat.dk.

Ansøgningsfristen er 23 februar, og samtalerne holdes umiddelbart efter.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Uddannede pædagoger til faste stillinger og barselsvikariater hos Skovbo

Skanderborg Kommune

Aarhus
Skovbo søger uddannede pædagoger til faste stillinger og barselsvikariater med en gennemsnitlig ansættelse på mellem 29 og 32 timer ugentligt.Skovbo er en døgninstitution under Skanderborg Kommune for børn og unge med betydelig og varig nedsat funkt...
Indrykket:27. august 2018
Udløbsdato:20. oktober 2018

Pædagog søges til psykoseafsnit P2, AUH Risskov

AUH Afd P - Sengeafsnit P2

Aarhus
1 års vikariat - fuldtidsansættelseAnsættelse 1. november 2018 gerne tidligere I forbindelse med at hospitalspsykiatrien skal opnormeres mangler afsnit P2 en pædagog i et års vikariat. Afsnit P2 står foran en fusionering med afsnit P3 i forbindelse ...
Indrykket:7. september 2018
Udløbsdato:23. september 2018

Selam Fribørnehave søger en pædagog til vuggestuen.

Selam Privatskole

Aarhus
Du har nu mulighed for pr. 1. oktober 2018 at blive en del af et supergodt arbejdsfællesskab. Er du glad for at arbejde med tosprogede børn? Så er det måske dig vi søger som vores nye kollega. Selam børnehave er en institution der er normeret til 10...
Indrykket:12. september 2018
Udløbsdato:21. september 2018

Pædagog R3

AUH Afd R - Retspsykiatrisk Afsnit R3

Retspsykiatrisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital i Risskov søger en pædagog til sengeafsnit R3 Pædagog til sengeafsnit R3Har du lyst til at være en del af et alsidigt retspsykiatrisk sengeafsnit med mulighed for faglig fordybelse og indsigt i g...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Pædagog

S/I Børnegalaksen Viby

Aarhus
Pædagog til Børnegalaxen Viby Børnegalaxen Viby søger uddannede pædagog til 3-årig projektansættelse med start 1. september 2018 eller snarest muligt derefter. Børnegalaxen Viby har fået tilskud fra Socialstyrelsen til at styrke kvaliteten i daginst...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:5. oktober 2018