Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog søges til barselsvikariat i Børnehuset Mopælappen

Børnehuset Mopælappen søger en barselsvikar for støttepædagog frem til 30. april 2021. Stillingen er på 30 timer pr. uge målrettet børn med særlige behov.

Tiltrædelse pr. 1. april 2020 eller tidligst derefter.

Vi søger en person, der brænder for at arbejde med børn i udsatte positioner.

Dine arbejdsopgaver er:

  • At afdække og understøtte det enkelte barns behov. Kunne udfærdige handleplaner, som der følges systematisk i forhold til den skitserede indsats, bl.a. med tæt samarbejde med forældre.
  • At være tovholder og igangsætter på det pædagogiske udviklingsarbejde, rettet mod børn i udsatte positioner, i inkluderende læringsmiljøer.
  • At indgå i samarbejdet med de øvrige medarbejdere om børnene og i hele huset.
  • At samarbejde med faglige samarbejdspartnere; PPR, fysio- og ergoterapeut, Specialrådgivning, sagsbehandlere, familiekonsulent m. fl..

Dine personlige kvalifikationer:

  • Relevant faglig uddannelse, f.eks. pædagog
  • Du har erfaring fra lignende opgaver.
  • Du har erfaring fra dagtilbudsområdet og arbejde med den (styrkede) pædagogiske læreplan: fokus på barnets trivsel, udvikling og læring, legen som det bærende element og under hensyntagen til barnets perspektiv.
  • Du skal have flair for, og kunne håndtere menneskelig diversitet, rettet mod børn, forældre, kollegaer – lokalt i huset såvel som på organisatorisk niveau.

Børnehuset Mopælappen er et integreret dagtilbud på 0-6 års området, fordelt mellem børnehave og vuggestue. Der er pt. 14 vuggestuebørn og 49 børnehavebørn.

Der er i øjeblikket 16 ansatte, i forskellige timetal, og med forskellige positioner. Derudover er der en børnekok, en pedel, rengøringspersonale og en daglig leder.

Mopælappen er en del af hele Børn og ungeområdet på Ærø, der bl.a. arbejder ud fra Ærø Kommunes udviklingsstrategi og børnepolitik.

Mopælappen ligger i Marstal på Ærø. På Ærø er der ca. 6000 fastboende. Øen har to kommunale børnehaver, og en skole fra 0.-10. klasse, samt den kommunale dagpleje.
Derudover har øen en friskole, et antal private dagplejere og en privat børnehave.

Ærø er en smuk, grøn og maritim ø, beliggende i det sydfynske øhav. Øen har et aktivt erhvervsliv, og et stort, aktivt, fritidsliv. Øen er hjemsted for mangeartede turister i sommerhalvåret.
Der er gensidig brug af lokalsamfundet i det daglige pædagogiske arbejde.

Når man flytter til Ærø, flytter man til en ø med ro, idyl, skønne omgivelser, hvor der bydes på mange alsidige muligheder.

Vil du vide mere om stillingen eller se institutionen, er du velkommen til at kontakte konstitueret leder Sheila Lund, på tlf. 63526420 eller mail slu@aeroekommune.dk

Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: Fredag d. 14. februar. 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes d. 20. februar 2020.

Der indhentes børneattest og straffeattest på den ansatte.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.