Pædagog søges til Børnehaven Rolighed

Pædagog søges til Børnehaven Rolighed

Ved Børnehaven Rolighed er en stilling som pædagog på 25 timer/ugentligt ledig til besættelse snarest muligt.


De 15 timer er faste timer og de sidste 10 timer er støttetimer indtil 30. juni 2018. Støttefunktionen varetages af en anden pædagog, så det bliver på børnegruppen timerne skal bruges.


Vi kan tilbyde et hus fyldt med fantastiske børn og deres familier plus 11 engagerede og glade medarbejdere, som brænder for det pædagogiske arbejde. Børnehavens profil er "En børnehave i bevægelse" med stort fokus på motorik og sociale kompetencer.


Vi forventer

• at du har erfaring med motoriske udfoldelser på mange niveauer, både ude og inde

• at du spiller på et musikinstrument, og kan bruge det sammen med børnene

• at du brænder for bevægelse og at arbejde med sociale kompetencer

• at du vil være med til at udvikle vores profil

• at du indgår aktivt i vores dagligdag, både med det pædagogiske og det praktiske arbejde.

• at du kan lide udfordringer

• at du er omstillingsparat - også i hverdagen hvor der let sker ændringer

• at du har humor og let til latter

• at du har flair for at arbejde med IT i en faglig kontekstBørnehaven Rolighed er beliggende et parcelhuskvarter i den østlige del af Thisted by, bygningerne er fra 1977. Vi har bygningsfællesskab med Rolighedsskolen. Vi har en stor indhegnet legeplads med mange muligheder for fysisk udfoldelse, derudover bor vi tæt på fjorden.


Vi er normeret til 70 børn i alderen 3-6 år. Børnene har en fast base på en af vores tre stuer og er derudover i aldersopdelte grupper.


Vi har områdeledelse i Thisted Kommune, hvor strukturen indebærer i alt tre områder, hvoraf de to er repræsenteret af daginstitutionerne og den sidste af dagplejen. I den enkelte institution er der ansat en pædagogisk leder, som refererer til områdelederen for det pågældende område. Institutionen er en del af områdeinstitution 1 der består af 11 institutioner.


For yderligere information rettes henvendelse til pædagogisk leder Birthe Gade på telefon 9917 3450 eller mobil 2974 6929.


Løn- og ansættelsesvilkår: Aflønningen sker efter principperne om Ny Løn og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.


Alle ansøgere må påregne at blive anmodet om samtykke til indhentelse af børneattest.


Timetal: 25 (15/10)


Tiltrædelse: Snarest muligt


Ansøgningsfrist den 23. februar 2018 kl. 12.00


Samtaler afholdes den 27. februar 2018.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Ungdomspensionen søger vågen nattevagt

Ungdomspensionen

Ungdomspensionen søger vågen nattevagt Din præcise baggrund er ikke afgørende, men du skal have erfaring med det pædagogiske område. Det vigtigste er, at du har energi, overskud og brænder igennem med et positivt væsen. Og så skal du kunne tænke dig...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Ungdomspensionen søger ambitiøs pædagog med interesse for og erfaring med anbragte unge - genopslag

Ungdomspensionen

Ungdomspensionen søger ambitiøs pædagog med interesse for og erfaring med anbragte unge - genopslag Har du energi, overskud og brænder du igennem med et positivt væsen? Kunne du tænke dig at være med til at udvikle Thisted Kommunes tilbud til anbrag...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Dagplejepædagog

THISTED KOMMUNE

Thisted
En stilling som dagplejepædagog, 37 timer pr. uge, er ledig til besættelse efter nærmere aftale. Dagplejen består i øjeblikket af 130 dygtige og engagerede dagplejere. Desuden varetager dagplejepædagogerne tilsynet med de private børnepassere i komm...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Hannæs Børnehus søger to pædagoger

Hannæs Børnehus

Vi er en integreret institution, der består af en børnehave med to grupper og en vuggestuegruppe. Vi ligger i en landsby med adgang til natur. Vi har et tæt samarbejde med Hannæs Østerild skole, der ligger lige ved siden af Børnehuset. Om jobbet Vi ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Pædagog søges til Vilsund Børnehus

THISTED KOMMUNE

Thisted
Pædagog søges til Vilsund Børnehus Kan du sætte aktiviteter i gang, fordybe dig sammen med børnene og lade børnene skabe deres egen frirum til leg og aktiviteter i naturen? Så er det dig, vi leder efter Vi søger en pædagog 37 timer ugentlig med star...