Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog søges til borger på botilbud i Helsinge for borgere med autismespektrum forstyrrelser

Bliv en vigtig del af et veletableret team
Du bliver en fast del af et veletableret team på tre dygtige medarbejdere omkring en glad og social kvinde med infantil autisme og mental retardering. Borgeren har et lavt kognitivt funktionsniveau og et minimalt sprogbrug. Hun kommunikerer derfor især med kropssprog og tegn.

Det er essentielt, at du og resten af hendes team medvirker til at skabe en tryg og struktureret hverdag, for at hun kan trives. Dette gør du især ved at strukturere dagens skema og guide hende igennem aktiviteterne.

Du oplæres i at tyde optaktssignaler og afværge situationer, hvor hun kan blive frustreret eller utryg. På denne måde medvirker du til at nedsætte problemskabende adfærd og øge hendes livskvalitet.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads, hvor vi vægter kvalitet og udvikling højt
 • En arbejdskultur, hvor vi er nysgerrige på nye og bedre måder at gøre vores arbejde på
 • En reflekterende kultur, hvor vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi ser forskellighed som en styrke
 • Nærværende og anerkendende ledelse
 • Løbende supervisioner samt efteruddannelse gennem kurser inden for fagområdet ASF
 • God og grundig introduktion til huset og til borgeren
 • Daglig sparring fra dine engagerede kollegaer
Det er en fordel, at du:

 • Har en relevant uddannelse - gerne pædagog, SOSU-assistent eller lærer
 • Har erfaring i arbejdet fra autismeområdet
 • Besidder en god portion tålmodighed og en stærk mentaliseringsevne
 • Er indforstået med at arbejdet indeholder hjælp til personlig pleje
 • Arbejder selvstændigt og struktureret
 • Har lyst til aktivt at medvirke til at udvikle og gennemføre de aftalte pædagogiske strategier
Du er etisk funderet og rummelig; moden og nuanceret i din tilgang til andre mennesker. Du har respekt og ydmyghed i forhold til at være en del af et andet menneskes liv. Og du formår at være tydelig i din adfærd og fremstår rolig, ikke mindst fordi du selv har et godt nervesystem.

Om os
HabitusHuset Kæderupvej er et af vores første Habitus Huse og består af en ombygget gård, som danner rammen for 10 menneskers liv. Vi har til huse i Helsinge i gåafstand til naturskønne områder. Der er desuden tilknyttet 3 borgere der bor i satellit enheder udenfor matriklen. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med dygtige og dedikerede kollegaer.

Vores beboere har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autisme-spektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad. Vi ser os selv som pionerer i arbejdet omkring mennesker med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Vi er vedholdende med at skabe resultater for de borgere, som andre ikke er lykkedes med at skabe livskvalitet og udvikling for.

Fagligt miljø
Vi er opdelt i teams og primært tilknyttet en bestemt beboer med 1:1 normering i dagtimerne. Dag indmøderne er typisk på 14 timer, hvilket betyder at vi er der, når borgerne står op, og vi slutter dagen af sammen med dem. Vi arbejder struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder cirka hver anden uge. Vi sikrer herigennem en fælles tilgang til borgeren, samt at du kan udvikle dig ift. opgaven.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stress minimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Information og ansøgning
Stillingen er på 37 timer (med mulighed for færre timer, hvis det ønskes) og der er opstart d. 1. februar eller hurtigst muligt derefter. Mødetiden er kl. 07.00-21.30 alle dage og der er enkelte rådighedsvagter i forbindelse med indmøder. Indmøderne ligger også i weekender og helligdage. Mødeplanerne lægges efter et fast 4-ugers rul med møder ca. hver 14. dag.

Vi søger også faste medarbejdere i en deltidsstilling med flyverfunktion, hvor du får mulighed for at arbejde med flere forskellige borgere i din hverdag.

Du er velkommen til at kontakte teamleder Mads Nielsen 22 91 35 52, hvis du har spørgsmål til stillingerne.

Ansøgningsfristen er d. 17. januar. Vi afholder samtaler d. 21. januar

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du søger stilling samt dit CV og uddannelsesbevis. Grundet GDPR behandler vi ikke ansøgninger vi modtager pr. mail. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Der indhentes straffeattest i forbindelse med ansættelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.