Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog søges til Brahesminde

Horne Skole d. 10.01.18
 
 
Brahesminde skoler & Børnehuse, afdeling Horne søger en dygtig og faglig pædagog til SFO’en.
 
Stillingen er på 33timer i pr. uge. Tiltrædelse 01.04.2018 eller snarest muligt.
 
Brahesminde Skoler og Børnehuse omfatter vuggestue, børnehave, SFO og skole, på henholdsvis to matrikler, Horne og Svanninge. Stillingen er i Horne, fortrinsvis på skole/SFO-delen.
 
SFO’en er beliggende i skønne omgivelser tæt ved skov og strand. Vi har pt. 65 børn i alderen 6-11 år samt en SFO2 med 8 børn på 12/13år. Derudover har vi en Forårs SFO fra 1.april med 14 børn. Vi har et tæt samarbejde med skolen og arbejder ud fra en anerkendende tankegang. Vi vægter især børns trivsel og et godt forældresamarbejde højt.
 
Vi søger efter en tydelig og faglig velfunderet pædagog, som forstår og kan udføre klasserumsledelse.
Vi forventer ligeledes initiativ og kreativitet og værdsætter god dokumentation og formidling. Vi søger en pædagog, som har erfaring med tværfagligt samarbejde; konsulenter, pædagogisk, psykologisk, fysioterapi, ergoterapi, osv.
 
Har du en AKT uddannelse eller lignende inklusionsuddannelse, er det absolut en fordel.
Du skal indgå i et tæt samarbejde med kollegerne på SFO’en og lærerstaben.
 
Som pædagog forventer vi af dig, at du er udadvendt og selvstændig. Du har godt overblik og humoristisk sans. Kreativitet, Ude liv og bevægelse er væsentlige elementer, som vi gerne vil have styrket. Du er initiativrig, da hovedparten af tiden vil være blandt børnene.
 
Vi tilbyder et inspirerende og engageret arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig pædagogisk, fagligt og personligt. En god arbejdsplads, hvor der hersker en god stemning samt stort fokus på trivsel for store og små.
 
Har du mod på disse udfordringer, så er det måske dig, vi søger.
 
For yderligere information kan afdelingsleder Dorte Barber kontaktes på tlf. 72534550 eller Brahesmindes leder Sanne Flittner-Nielsen 72533942.
 
http://brahesminde.skoleporten.dk/sp
 
Ansøgningsfrist den 19. februar 2018 kl. 12. Der vil være ansættelsessamtaler i uge 8/9
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
 
 
 
 
 
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her