Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog søges til Gundsømagle Børnehus, afd. Hyldekær

Gundsømagle Børnehus søger en pædagog på 33 timer pr. 1. marts eller hurtigst muligt efter 1. marts til afdelingen Hyldekær 
 
Børnehuset består af 2 huse: Brumbassen og Hyldekær, som hver har to børnehavegrupper, med ca. 3 kilometer i mellem. Vuggestuen er placeret i afdelingen Hyldekær Pt. er der 120 børn i alt, og børnetallet er støt stigende. Til at sikre børnenes trivsel, udvikling og læring er der 25 medarbejdere. Deriblandt to køkkenmedarbejdere.
 
Stillingen er i børnehaven i Hyldekær
 
Gundsømagle Børnehus er en del af område Roskilde Nordøst, sammen med 5 andre afdelinger. I Roskilde Nordøst, har vi i samarbejde med forældrene defineret kerneopgaven som er læring.   
Hele Område Nordøst holder fælles vejledningsmøder 4 gange om året, hvor vi mødes på rådhuset og inspirerer og reflektere sammen over pædagogisk praksis i de forskellige institutioner. I år har vi et særligt fokus på, hvordan vi kan arbejde med pædagogisk filosofi både sammen med hinanden, børnene og i vores forældresamarbejde. 
 
Alle 4 stuer i børnehaven samarbejder tæt omkring både børn og læreplanstema, så det er vigtigt, at du kan se dig selv i det større teamsamarbejde, som ikke kun begrænser sig til én matrikel. Vi arbejder desuden sammen med vuggestuen for at skabe gode overgange mellem vuggestue og børnehave.  
 
Udover at du skal være uddannet pædagog, lægger vi vægt på:   
  • At du har lyst til at indgå i et forpligtende teamarbejde, hvor vi overholder de aftaler, vi har lavet med hinanden og løfter i flok
  • At du både kan planlægge og evaluere pædagogiske aktiviteter
  • At du tænker i børneperspektiv og vil være med til at filosofere sammen med både børn, forældre og kollegaer
  • At du har lyst til at indgå i et ligeværdigt forældresamarbejde
  • At du er mødestabil
Vi tilbyder:  
  • Et stort børnehus, med glade børn, engagerede medarbejdere og forældre
  • En velfungerende personalegruppe, der tager ansvar og ønsker faglig udvikling
  • Sparringsmuligheder med kollegaer og individuel sparring med den pædagogiske leder
  • Et børnehus der vil og kan videreudvikles
I din ansøgning vil vi kigge efter eksempler på konkrete forslag til pædagogisk aktiviteter og samarbejde med andre stuer i institutionen, forældreinddragelse, og dit bud på, hvordan man kan filosoferer i en daginstitution. 
 
Vi forventer, at du kommer på besøg og hilser på os, inden du ansøger. 
 
Du kan høre mere som stillingen og aftale besøg hos pædagogisk leder Zemma Poder på telefon: 5152 5434.   
 
Ansøgningsfristen er den 22/2-2018, kl 12:00 og samtaler vil blive afholdt den 26/2-2018 om eftermiddagen mellem kl 14.30 og kl 17:30. 
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her