Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog søges til idyllisk bosted

Hvis du er til udeliv, frisk luft og en hverdag med dejlige beboere og et engageret personale, så er det her lige stedet,” siger leder Gitte Helles.

Vil du arbejde på et lille, selvforsynende landbrug, der udover maden giver meningsfuld beskæftigelse året rundt til beboere og personale samt lægger stor vægt på kontakten til familie og venner?

Velkommen til Dyssemosen
Bostedet Dyssemosen er en lille gård med 7 beboere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, som har behov for støtte og vejledning i dagligdagen. Vi har et selvforsynende landbrug, hvor vi bestræber os på at være så økologiske som muligt. Det daglige arbejde består af – sammen med beboerne – at passe en stor køkkenhave, udføre lettere markarbejde og passe stedets dyr: heste, får, grise, kaniner og fjerkræ.

Som pædagog hos os består din hverdag primært af praktisk arbejde sammen med stedets beboere – altid med fokus på trygge rammer, struktur og stabile forhold, så vores beboere føler sig trygge i deres liv på gården.

Vi er stort set altid ude i den friske luft sammen med beboerne. Og vi arbejder ud fra en kognitiv og neuro-pædagogisk tilgang.” – Gitte

Et stærkt pædagogisk team
Du får 8 gode kolleger, der er med til at skabe en hverdag så tæt på almindeligt familieliv, som beboernes individuelle handicap tillader. Samtidig kan du være med til at præge udviklingen i Dyssemosen, ligesom vi sørger for supervision, sparring og kompetenceudvikling gennem kurser og temadage.

Der er plads til humor, forskellighed og omsorg for hinanden her hos os. Vi har et rigtig godt sammenhold med rolige og fredfyldte omgivelser. Og vi går op i at tale pænt og ligeværdigt til hinanden.” – Gitte

Er du klar til udeliv og pædagogiske udfordringer?
  • Du er uddannet pædagog, og du kan være nyuddannet, men vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling og at arbejde med mennesker med særlige problemstillinger.
  • Du kan og vil arbejde med skiftende arbejdstider samt hver anden weekend.
  • Du har det godt med udeliv, og du er robust og ikke mindst tålmodig.
  • Du har et roligt væsen, der smitter af på beboerne og dine kolleger.
Arbejdstiderne fordeler sig over et 14-dages rul, som pt. ser således ud:

Uge 1: Mandag og tirsdag fra 08:00-20:00
Onsdag og torsdag fri
Fredag 08:00- 20:00
Lørdag/søndag 08:00- 15:00

Uge 2: Mandag/tirsdag fri
Onsdag/torsdag 08:00-20:00
Fredag, lørdag og søndag fri

Er du interesseret?
Så send din ansøgning via knappen "Send ansøgning". For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte leder Gitte Helles på tlf. 40 28 59 18 eller souschef Idris Farzad på tlf. 51 37 02 54. Ansøgningsfrist d. 20. september kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://bostedetdyssemosen.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.