Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog søges til integreret dagtilbud

Børnehuset Sommerlyst

Børnehuset Sommerlyst søger pædagog m/k til børnehaven 35 t. pr. 1.08.2020.
Sommerlyst er et dagtilbud med en vuggestue og en børnehave med plads til i alt 70 børn. Vi ligger tæt på Helsingør centrum og det benytter vi os af i forhold til skov, strand og kulturelle tilbud.
Vuggestuen og børnehaven er opdelt i grupper, hvor der er tilknyttet faste pædagoger og medhjælpere. Ud over de årlige traditioner arbejder vuggestuen og børnehaven med fælles temaer.
Den ledige pædagogstilling er pt i børnehaven. Din nærmeste kollega er en erfaren pædagog, som du skal dele kontaktpædagogrollen med. I skal samarbejde om børnegruppen i fht. planlægning, udførelse og evaluering af den daglige pædagogiske praksis. Gruppen består af 13 børn i alderen 3-5 år.
Sommerlyst har brug for en pædagog, der vil være med til at udvikle det faglige niveau og arbejde med ”Den styrkede pædagogiske læreplan”. Det er grundlæggende nødvendigt med glæde, engagement, stabilitet, tydelig kommunikation og refleksion, for at kunne samarbejde med forskellige kollegaer om det faglige fokus.
Hvis du ikke allerede har en praktikvejlederuddannelse, skal du være indstillet på at gennemgå denne og indgå i en rotationsordning med dine kollegaer og modtage pædagogstuderende.
Løn –og ansættelsesvilkår: Ansættelse sker efter gældende overenskomst og kvalifikationer.
Ansøgningsfrist: Fredag d.3.7.2020. Samtaler: Mandag d.13.7.2020, hvor det forventes, at du kan deltage i en samtale.
Ring for yderligere information eller en rundvisning til
Leder: Lone Hauge Pedersen: 25311094 i uge 25 og 28 eller til
Souschef: Tina Skou: 49281094 i uge 26 og 27.
Børnehuset Sommerlyst
Allégade 25, 3000 Helsingør

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.