Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog søges til Kommunikationscenter Thisteds STU afdeling 1 i Skjoldborg

Pædagog søges til Kommunikationscenter Thisteds STU afdeling 1 i Skjoldborg

Er du anerkendende og indkluderende i din tilgang til unge og er du uddannet pædagog, så er det måske dig, vi er på udkig efter.


Vi søger en pædagog til et barselsvikariat, der har lyst til at arbejde med unge mennesker med særlige behov. Stillingen er et barselsvikariat og er dermed tidsbegrænset. Stillingen omfatter 30 løntimer/uge. Tiltrædelsen er 1. april 2018.


Vi lægger vægt på, at vores ansatte kan strukturere, planlægge og afvikle aktiviteter i undervisningen, som støtter op om de unges læring og sociale udvikling. Vi vægter samarbejdet mellem pædagoger og lærere højt, så det er vigtigt for os, at du er en aktiv partner i teamsamarbejdet.


STU afd. 1 i Skjoldborg er en særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse for unge mennesker mellem 16 og 25 år. Uddannelsesstedet er en tidligere folkeskole, der ligger nær Thisted. Uddannelsesstedet rummer ca. 35 skønne unge mennesker samt vores engagerede og imødekommende kolleger.


STU er opdelt i 5 basisgrupper. Som vores nye kollega skal du være tilknyttet en gruppe på 7 unge, hvor du skal være kontaktperson og stå for bo-træning. Endvidere skal du deltage i aktiviteterne i køkkenet og det kreative værksted. Vi arbejder neuropædagogisk og tager udgangspunkt i den enkelte unges kompetencer og interesser.


Du kan læse mere om os på vores hjemmeside http://www.thisted.dk/stu.


På STU afd. 1 arbejder vi med de unges personlige, sociale og faglige udvikling for at give de unge de bedste forudsætninger for et selvstændigt og aktivt voksenliv. Vi vægter bl.a. at give vores unge et godt kendskab til lokalområdet, så de kan finde rundt, færdes med bus, benytte sportshallerne, foretage indkøb osv.


Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og principperne for Ny Løn. Stillingen er på 30 timer/uge.


For yderligere oplysninger

Henvendelse til afdelingsleder Jane Leed 9917 4170.


Ansøgningsfrist

Ansøgning med relevant dokumentation skal være os i hænde senest mandag den 19. februar 2018 kl. 8.00.


Der forventes afholdt ansættelsessamtaler onsdag den 21. februar 2018.


Der skal ved ansættelsen indhentes straffeattest.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her