Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog søges til lille hyggelig vuggestue i Horsens

Vi søger, i første omgang, en uddannet pædagog som fra 1 august 2020 kan være fast vikar til 32 timer om ugen i vores lille hyggeligt vuggestue, “Vuggestuen Skattekisten”

Efter vikariatet har vi ledige stillinger i vores andre institutioner i Horsens så hvis vikariatet går godt - vil vi kunne tilbyde dig en fast stilling.

Som pædagog...
…skal du have erfaring fra daginstitutionsområdet og det er en fordel, hvis du har erfaring med 0-2 års aldersgruppen. 
Da vi er en lille institution med en lille personalegruppe, forventes det, at du har lyst til at have medindflydelse på hverdagen og de pædagogiske aktiviteter.

Vi har brug for en nærværende, omsorgsfuld og tryghedsskabende pædagog, der har et super godt overblik og er god til at strukturere og organisere sine timer, så alle børn hver dag oplever nærvær, omsorg og tryghed. Vi har fokus på, at give alle børn og deres forældre en tryg og god institutions tid i vuggestuen.

Det er en fordel hvis du særligt holder af pædagogiske aktivitet udenfor i alt slags vejr, har erfaring med sproglige aktiviteter og hvis du også kan lide at synge og spille på et instrument foran et stort børnepublikum, er din profil helt rigtig til vores ledige stillinger. 

Vuggestuen Skattekisten... 
… er en lille hyggelig privat ejet daginstitution som er en god arbejdsplads og et populært pasningstilbud i Stensballe, Horsens. Vi har plads til 20 vuggestuebørn som er opdelt i to grupper. Vi har ansat 1 administrativ leder (indehaveren) 1 daglig og pædagogisk leder, 2 pædagoger og 3 medhjælper.

Du får det som blommen i et æg.
Skattekisten er præget af en uformel omgangstone med ledelse i øjenhøjde, hvor succeser fejres og udfordringerne løses i fællesskab. Vi tror på, at det gode arbejdsmiljø fastholdes i kraft af medindflydelse, medansvar og godt humør. 

Er du klar til nye spændende udfordringer? 

Så send hurtigst muligt din ansøgning med relevante bilag senest d. 1 juli til vj@henvi.dk. Vi holder løbende samtaler men vi venter gerne på den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig og hvis du ikke høre fra os, er det fordi stillingen er besat.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.