Pædagog søges til Udflytterdelen "Slottet''

Pædagog søges til Udflytterdelen "Slottet"

Vi er på udkig efter den helt rigtige kandidat til vores udflytterdel.

Vi er en integreret institution bestående af Artillerivejens Krudtugler, Artillerivejens Vuggestue og udflytterbørnehave Slottet. Vuggestuen ligger på Artillerivej 71 B, Artillerivejens Krudtugler ligger på Artillerivej 71 A 2300 S og vores udflytterdel ligger i Fredensborg.

Vi søger en pædagog 34 t/u primært tilknyttet Slottet, med start 1. april eller før. Børnehaven "Slottet" er normeret til 63 børn og vi bor utrolig dejligt i et gammelt herskabshus i Fredensborg med skønne udearealer.

Vuggestuen er normeret til 44 børn og ligger tæt på Amager Fælled, med let adgang til natur og gode udearealer samt en stor og spændende legeplads.

Pædagogisk arbejder vi i et åbent miljø, hvor fællesskab blandt store og små er i højsædet. Åbenhed overfor udvikling, forandring og forskellighed er en grundsten i det pædagogiske arbejde.

I det daglige arbejder vi på tværs af grupperne og har gjort det i 50 år, så teamstruktur er en integrerede del i institutionen.

Vi arbejder med åbne døre, så børnene kan bevæge sig frit rundt i huset og udenfor - så du skal have lyst og overblik til en sådan struktur.

Vi prioriterer at bruge tid på refleksioner, iagttagelser og at delagtiggøre hinanden i, hvad der rør sig i børnegruppen / i det enkelte barn - dette sker løbende over hele dagen og dokumenterer vores pædagogiske arbejde i den digitale platform ”KBH. medarbejder”. Hermed sikre vi et godt børnemiljø, trivsel og udvikling både for det enkelte barn og for helheden i børnegruppen som er altafgørende for et barns udvikling.

Måden vi organiserer arbejdet på, betyder at personalet fungerer i mange samarbejdsrelationer med hele personalegruppen og ikke kun må nøjes med den lille stuegruppes personale.
Vi ønsker, at de to afdelinger- vuggestuen og børnehaven, fungerer så meget som muligt som en helhed, selv om den fysiske adskillelse sætter begrænsninger.

Grunden dertil er at det er vigtigt, at det pædagogiske arbejde tager afsæt i de samme værdier og normer i begge institutioner, selv om praksis ikke er ens men derimod tilpasset børnenes aldersgrupper og forskelligheder.

Vi har hele tiden for øje at værne om det gode og velfungerende i vores institution, men er også altid parate til at se indad og ændre på uhensigtsmæssige rutiner.

Vi glæder os til at hilse en ny kollega velkommen.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Se mere på vores ansøgersite: https://krudt-uglen.ofir.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Faglig og ambitiøs pædagog gerne med børnehaveerfaring til børnehuset Krummerne

Krummerne

København N
Genopslag Har du lyst til at gøre en forskel for en række skønne børn i alderen 2,10-6 år? Kan du organisere, skabe struktur, forudsigelighed og tydelige, men fleksible rammer? Er du fagligt funderet, kan gå forrest og give dine kollegaer faglig fee...
Indrykket:2. marts 2020

Dygtig og erfaren pædagog til Botilbuddene Center Campo

Guldbergshave

København N
Da vores kollega på Bostedet Guldbergshave har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en pædagog til en fast stilling. Om Guldbergshave Bostedet Guldbergshave på Nørrebro er rammen for syv beboere i alderen 26-67 år. Beboerne har alle en psykisk f...
Indrykket:6. marts 2020

Pædagoger til Vuggestuen Carl Nielsen

Vuggestuen Carl Nielsen

København Ø
To dygtige pædagoger, gerne nyuddannede til vuggestue på Østerbro. Stillingerne er på henholdsvis 37 og 35 timer ugentligt med start snarest eller når det passer dig vi venter gerne på den rette. Vuggestuen Carl Nielsen er en del af Klynge IBØ 1 der...
Indrykket:6. marts 2020

Engageret og fagligt stærk pædagog til barselsvikariat i Idrætsinstitutionen Enghave Remise

Enghave Remise

København SV
Har du lyst til at arbejde i en progressiv vuggestue, hvor der arbejdes med krop og bevægelse? Har du lyst til at arbejde i en velfungerende og engageret personalegruppe? Så er det måske dig, vi søger som kollega. Vi tilbyder et barselsvikariat på 3...
Indrykket:6. marts 2020

Friluftspædagog i barselsvikariat til børnehavebus i Børnehuset 8TALLET

Børnehuset 8TALLET

København S
Vi søger en friluftspædagog i barselsvikariat til vores børnehave, som har lyst til at tage på bustur ud i naturen med vores Rumlepotte-bus dagligt. En Rumlepotte er en ombygget bus, der er indrettet som en rullende stue. Rumlepotten indeholder små ...
Indrykket:10. marts 2020