Pædagog søges til ung mand med erhvervet hjerneskade i Haderslev

Er du pædagog med stærke relationsevner, en god selvindsigt og hang til en aktiv hverdag?

Om jobbet
Borgeren er 22 år. Han pådrog sig sidste år en hjerneskade pga en ulykke, som gør at han i dag har brug for støtte, guidning og respiratorisk overvågning 24 timer i døgnet.

Hjerneskaden gør, at den unge mand er impulsstyret, og hans forståelse for egne kompetencer er lille - både hvad angår tidligere arbejdsevner, men også i forhold til sociale relationer. Han kan derfor være utålmodig og direkte i sin kommunikation både i det private men også det offentlige rum.

Du skal følge ham i alle hans gøremål gennem dagen, og guide ham i de almindelige daglige gøremål. Det er både i forhold til praktiske opgaver i hjemmet samt sociale relationer med familie og venner.

Den unge mand bor i dag alene i egen bolig, men har en tæt relation til sin familie, som er en stor del af hans hverdag. Han har også en tæt relation til venner, og deltager hyppigt i forskellige sociale arrangementer.

Løn- og vagtrul
Stillingen er på gennemsnitligt 33 timer i ugen ud fra en fast rulleplan. Man arbejder i både dag- og nattevagter samt hver anden weekend. Vagterne er kl. 07.00-19.00 eller kl. 19.00-07.00. Nattevagterne er vågne vagter, og den unge mand skal altid være inden for syns- og høre afstand pga. hans tracheostomi.

Vi forventer, at du er fleksibel og hjælper dine kolleger med at dække evt. ledige vagter, ligesom vi forventer, at dine kolleger er fleksible til at dække ind for dig, hvis du har behov for det.

Der vil være en oplæringsperiode, der foregår i hjemmet og afsluttes med en teoretisk prøve på Respirationscenter Syd i de respiratoriske kompetencer.


Hvem er du?

 • Uddannet pædagog
 • Psykisk robust
 • Tålmodig og rummelig
 • God til at observere og dokumentere
 • Trives med at arbejde alene
 • Kunne arbejde i både dag- og vågne nattevagter
 • Have kørekort, da du skal køre med den unge mand i hans bil hvis han en dag ikke selv kan køre.

Hvad får du?
 • Et arbejde hvor du gør en oprigtig forskel for en borger, der har brug for dig
 • En fast teamleder, som kan give dig støtte og sparring
 • Løn efter gældende overenskomst
 • Muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt
Som ansat hos Olivia Danmark får du mulighed for at deltage i Olivia Academy hvor du videreudvikler dine evner og kompetencer som hjælper.

Ansøgning og kontakt
Stillingen ønskes besat snarest muligt, der vil derfor løbende blive indkaldt til samtale.
Seneste ansøgningsfrist vil være den 26.04 2018 kl. 12.00
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Ina Nielsen på tlf. 88 88 71 71

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagoger søges til Kagsmosen/Solstrålen

Kagsmosen

Herlev
Vi søger pr. 1. juni 2018, eller snarest derefter, to uddannede, motiverede og fagligt velfunderede pædagoger, til vores to spændende huse. Stillingen i Solstrålen er på ca. 32-34 timer og stillingen i Kagsmosen er på 37 timer. Du vil i Solstrålen s...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Børneinstitutionen Mælkevejen/Ønskeøen søger pædagog til vuggestuen

Personale og Arbejdsmiljø

Herlev
Vi søger en pædagog pr. den 1. maj 2018 til en 37 timers fast stilling. Vuggestuen er en del af en integreret 0-6 års i to huse. Stillingen er i Mælkevejen, hvor vi har 28-30 søde og aktive børn i vuggestuen. I samme hus har vi 48-54 børn i børnehav...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Barselsvikar til Enghuset

Enghuset

Herlev
Børnehuset Enghuset, søger pædagog til vuggestuen i et barselsvikariat, der ønskes besat pr. 15. maj 2018, eller snarest derefter. Vikariatet er på 31-34 timer ugentligt. Vi har brug for en pædagog, der kan give omsorg og skabe tryghed for de mindst...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Stærk interaktiv pædagog

Stokholtbuen

Herlev
Stokholtbuen er et helhedstilbud for 36 voksne mennesker mellem 20- 64 år med autismespektrum forstyrrelser og andre følgehandicaps herunder moderat eller svær mental retardering. Støttebehovet er derfor omfangsrigt. DIN PROFIL Du er pædagog, gerne ...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Pædagog til Børnehuset Kantatehuset

Kantatehuset

Herlev
Går du og drømmer om at arbejde i en lille hyggelig selvejet institution. Hvor hjemlige omgivelser høns i haven bålplads - tryghed og nærvær er nogle af vores nøglebegreber. Så læs videre her... Vi søger en pædagog, der har lyst til at være en del a...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018