Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog som kreativ-medarbejder og skolepædagog i Gasværket (FFO2) - 30 timer om ugen pr. 1. januar 2021

Vil du være en del af Gasværkets kreative værksted og have et med-ansvar for vores dyrestald med kaniner? Og vil du arbejde i et fagligt udviklende miljø med dygtige kollegaer og ivrige børn – herunder i et spændende tværfagligt miljø mellem skole og fritid, så har vi tilbuddet til dig.
 
Fritidsklub med fart på
Gasværket ligger helt fantastisk smukt i Hareskovby, Furesø Kommune, med Hareskoven som baghave.
I fritidsklub-delen er vi ca. 225 børn fra 9 til 13 år (4.-6.kl.) og 10 voksne. Vi boltrer os i fantastiske, fysiske rammer med bl.a. spændende inde- og udendørs kreative udfoldelsesmuligheder, naturlegeplads, klatring, bål, hockeybane, basket-bane samt en stald med kaniner. Derudover har vi fodboldbaner og skoven som nærmeste nabo.

Vi søger en kollega med pædagogisk baggrund, som har kompetencer og interesser indenfor kreative værkstedsaktiviteter. Men også med interesse i, at indgå i vores pædagogiske værksted omkring vores dyrestald med tilhørende kaniner.

I det kreative område samarbejder du med en anden pædagog om tilrettelæggelse og udførelse af forskellige kreative aktiviteter og projekter.
I stalden vil du ligeledes sammen med en kollega et par gange om ugen indgå i det pædagogiske tilbud - i tæt samarbejde med børnene tilknyttet stalden.
Er du også i besiddelse af helt andre kompetencer, vil der også være mulighed for, at du i den fælles planlægning kan bidrage med - udvikle og tilrettelægge andre spændende pædagogiske aktiviteter og forløb.  
    
Del af et årgangsteam og skolesamarbejde
Som medarbejder i Gasværket er du en del af et årgangsteam, hvor man overordnet har ansvaret for at varetage en årgang med kontakt til forældre og skole, og bl.a. via årgangs-teammøder har fokus på børnegruppen og dennes trivsel. Det er ligeledes de årgangsansvarlige som planlægger forskellige ture og arrangementer i Gasværket, som enten er fælles eller ’særlige’ for ens egen årgang.
Derudover er der et formaliseret samarbejde med Hareskov Skole, hvor du i forbindelse med din årgang vil være en del af undervisningen primært sammen med en faglærer 4-6 timer om ugen. I det samarbejde er du bl.a. medansvarlig for læringsmiljøet – hvor der i den fælles organiseringen også er afsat tid til et fast ugentligt teammøde mellem pædagoger og lærere.
                                                                                                                                                  
Samlet ønsker vi en engageret medarbejder, som med faglighed og humor kan passe ind i vores personalegruppe. Vi lægger stor vægt på, at du har en positiv og selvstændig tilgang til dit arbejde. Hos os ser vi muligheder og løsninger frem for begrænsninger. Vi er seriøse, dog har vi - ikke mindst - meget humor i hverdagen.                                                                    
Det er centralt, at du er indstillet på, at kunne arbejde engageret og pædagogisk i både FFO og skole, og derved nogle gange på forskellige arenaer på samme dag.
Vi kan således tilbyde dig en arbejdsplads i udvikling med fagligt dygtige og engagerede kolleger, som vil åbenhed, samarbejde, dialog og helhed.
 
Ansættelsesforhold                                                                                                    
Vi har åbent hver dag fra kl. 13.30 til 17.00, og din arbejdstid vil både ligge i tidsrummet inden kl. 13.30 i skoledelen samtidig med, at der må forventes månedlige aftenarrangementer, som vi også har valgt at prioritere i forhold til inkluderende- og særligt pædagogiskstyret aktiviteter. Derudover har vi ugentligt personalemøde om fredagen fra kl.11.00, og ligeledes vil der være timer til forberedelse af både fritid og skole.  
 
Du er meget velkommen til at kontakte leder Lars Bruus-Jeppesen på tlf. 7235 7847 for yderligere information. Ligeledes kan du også læse mere på vores hjemmeside https://gasvaerket.iportalen.dk/index.do

Ansøgningsfrist: Søndag d. 22. november 2020, der afholdes samtaler
onsdag d. 25. november i tidsrummet (9-14). 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.