Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog som mestrer at skabe trygge relationer til Daginstitutionen Kålormen

Er du som fundamentet i det pædagogiske arbejde? Så har vi stillingen til dig!

Kålormen er en daginstitution 0-6 år. Vi er et hus, hvor stemningen er god, varm og omsorgsfuld. Stillingen er som udgangspunkt i vuggestuen.

Engagement, nærvær og høj faglighed er midlet til et godt arbejdsfællesskab. Vores fokus er på den professionelle relation mellem voksen og barn, da det er herigennem den største udvikling, læring og trivsel for barnet sker.

Vores fokus lige nu er at fortsætte den positive udvikling af arbejdsfællesskaber og de styrkede læreplaner.

Vi forventer, at du er uddannet pædagog og at du vil arbejde loyalt med vores pædagogiske røde tråd. Vores pædagogiske struktur er bygget op om læreplanerne og små fællesskaber. Det betyder, at du skal kunne arbejde selvstændigt i mindre grupper og her være tydelig og rammesættende. Vi forventer, at du møder alle børn positivt og har erfaring med børnehavebørn, udeliv og hvordan man motiverer børn. Og vi forventer, at du ser forældrene som en ressource og forstår, at samarbejdet med dem er vigtigt for barnets trivsel. Du besidder også gode kommunikative færdigheder i skrift og tale og vil indgå i dokumentationsarbejdet.

Vi er en integreret institution, som er normeret til 36 vuggestuebørn og 66 børnehavebørn. Vi har en bus, som børnehavegrupperne på skift benytter. Institutionen ligger på Ydre Nørrebro. Kålormen er kendetegnet ved, at vi er fleksible og hjælper hinanden på tværs af huset, så dagligdagen bliver god, lærerig og udfordrende for både medarbejdere og børn.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse snarest muligt og aflønnes efter gældende overenskomst. 
Stillingen er på 35 timer ugentligt.

Mere information
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte klyngeleder Christa Fleron Juncker på 2476 9005. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 18. februar 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.