Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog som vil arbejde med bæredygtighed og innovation i børnehaven i Asgård

Bæredygtighed og innovation for Asgård/Midgårds børnehavebørn (børnehaven bliver delvis udflytter fra 1. august 2021)

Har du lyst til at arbejde med kærlige, ærlige og til tider udfordrende børn? Har du lyst til at ’sætte takten’, og ønsker du indflydelse på din nye arbejdsplads, så alle børn trives og udvikler sig? Så søg stillingen hos os, da vi lige nu har brug for dig, som er erfaren pædagog.


Vi vil have byens sjoveste børneliv.

Vi søger en pædagog, der vil være med til at skabe læringsmiljøer, som gavner børnenes udvikling og bidrager til chancelighed for alle børn. Vi har en skøn og sammensat børnegruppe, hvor flere børn har behov for en særlig indsats, fordi de er sprogligt udfordrede eller på anden vis udsatte.

Derfor arbejder vi målrettet med sprogarbejdet igennem De Fem Turtagninger, fokus på omverdensforståelse og legemanuskripter. Derudover arbejder vi i Asgård med overordnede temaer, som går igennem hele huset. Du er velkommen til at kigge forbi vores LinkedIn-profil og se lidt mere af vores arbejde.

I vores relationsarbejde tager vi udgangspunkt i Tryghedscirklen, og alle nyansatte bliver tilbudt kompetenceudvikling i forhold til denne.

Vi er også i gang med udviklingen af en profil indenfor bæredygtighed og innovation. Vi ønsker at sætte særlig fokus på arbejdet med at understøtte børns fantasi, leg og filosofiske tankegang. Derudover ønsker vi at lægge grunden for, at barnet bliver verdensborger i et globalt samfund.

Vi kører til nyrenoverede lokaler og dejlige naturskønne områder i Spanager fra 1. august 2021. Den delvise udflytter fungerer på den måde, at 3 grupper kører ud i 14 dage, mens de resterende 3 grupper er i institutionen.

Vi forventer af dig
Du er uddannet pædagog og har erfaring. Du skal have interesse inden for sprog- og relationsarbejde og have lyst til at indgå i kompetenceudviklingen omkring dette.

Du skal være motiveret for det pædagogiske arbejde og have lyst til at blive en del af et engageret og velfungerende arbejdsfællesskab. Du skal kunne skabe trygge rammer gennem daglige rutiner, målrettede pædagogiske aktiviteter samt i børneinitierede aktiviteter og leg.

Du skal kunne møde børn og forældre på deres intentioner og på en anerkendende og nysgerrig måde. Det er vigtigt, at du er god til at opbygge tillidsfulde relationer til børn og ligeværdigt samarbejde med familier.

Lidt om os og hvad vi kan tilbyde dig
Asgård/Midgård er en integreret institution med plads til 204 børn fordelt på 6 børnehavegrupper og 6 vuggestuegrupper på to matrikler, som i løbet af de næste år skal bygges sammen. Vi har dejlige legepladser lige ud til Den Grønne Sti med masser af gode turmuligheder. 

Vi har i det sidste halvandet år været på faglig handlingsplan og er kommet rigtig godt i mål med  målene.

I Asgård/Midgård arbejder vi med overordnede temaer. I 2021 er de tre temaer Sydamerika, Dyr & natur og Kroppen valgt.

Vi har gode normeringer og en rigtig god og velfungerende personalegruppe, som vægter fagligheden højt.

Løn- og ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for at forhandle et funktionstillæg i forhold til opgaven i børnehaven. Inden ansættelse indhenter vi referencer, samtykke til udvidede referencer samt børne- og straffeattest. Ansættelsen er 37 timer om ugen med start fra den 1. juni 2021 eller snarest derefter.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere om os, inden du søger stillingen, så er du meget velkommen til at ringe til pædagogisk leder Katrine Madsen på 6118 3326 og eventuelt aftale et besøg.

Søg via nedenstående link senest fredag den 9. april 2021
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis.
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 15.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.