Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog som vil arbejde med bæredygtighed og innovation i vuggestuen i Asgård

Innovation og bæredygtighed for vuggestuebørn i Asgård/Midgård.

Har du lyst til at prøve kræfter med et arbejde, der hver dag gør en forskel for børn i udsatte boligområder? Har du mod på at sætte din viden i spil og arbejde med børns læring og udvikling? Og har du lyst til at sætte dit præg på udviklingen af en profil inden for innovation og bæredygtighed? Så søg stillingen hos os, da vi har brug for dig.

Vi vil skabe byens sjoveste børneliv.

Vi har fået tildelt penge fra en særlig regeringspulje til bedre normeringer. Derfor søger vi nu en pædagog til vores vuggestue. Du skal være en del af vores engagerede og dygtige hold omkring vores vuggestuebørn. Vores mål er, at der skal være tre uddannede pædagoger på hver stue. Derudover har vi en praktisk medhjælper, som går på tværs af stuerne, således at pædagogerne sikrer så meget tid som muligt med børnene.

Vi har en skøn og sammensat børnegruppe, hvor flere børn har behov for en særlig sproglig indsats. Derfor arbejder vi målrettet med sprogarbejdet igennem De Fem Turtagninger, fokus på omverdensforståelse og legemanuskripter. Derudover arbejder vi i Asgård med overordnede temaer, som går igennem hele huset. Du er velkommen til at kigge forbi vores LinkedIn-profil og se lidt mere af vores arbejde.

I vores relationsarbejde tager vi udgangspunkt i Tryghedscirklen, og alle nyansatte bliver tilbudt kompetenceudvikling i forhold til denne.

Vi er også i gang med udviklingen af en profil indenfor bæredygtighed og innovation. Vi ønsker at sætte særlig fokus på arbejdet med at understøtte børns fantasi, leg og filosofiske tankegang. Derudover ønsker vi at lægge grunden for, at det lille barn bliver verdensborger i et globalt samfund.

Vi forventer af dig
Er du nyuddannet, næsten færdig med pædagoguddannelsen eller har du flere års erfaring? Så er du velkommen til at søge. Det vigtigste er, at du er motiveret for det pædagogiske arbejde og har lyst til at blive en del af et engageret og velfungerende arbejdsfællesskab.

Du skal have interesse for sprog- og relationsarbejde og lyst til at indgå i kompetenceudvikling indenfor disse områder.

Du skal kunne møde børn, forældre og kollegaer på deres intentioner og på en anerkendende og nysgerrig måde. Det er vigtigt, at du kan opbygge tillidsfulde relationer til børn og indgå i et ligeværdigt samarbejde med familier. Du skal kunne skabe trygge rammer gennem daglige rutiner, målrettede pædagogiske aktiviteter samt i børneinitierede aktiviteter og leg.

Lidt om os og hvad vi kan tilbyde dig
Asgård/Midgård er en integreret institution med plads til 204 børn fordelt på 6 børnehavegrupper og 6 vuggestuegrupper på to matrikler, som i løbet af de næste år skal bygges sammen. Vi har dejlige legepladser lige ud til Den Grønne Sti med masser af gode turmuligheder. Derudover er vi delvis udflytterbørnehave. I løbet af 2021 flytter udflytterdelen ind i dejlige lokaler ved Spanager.

Vi har i det sidste halvandet år været på faglig handlingsplan og er kommet rigtig godt i mål med målene.

I Asgård/Midgård arbejder vi med overordnede temaer. I 2021 er de tre temaer Sydamerika, Dyr & Natur og Kroppen valgt.

Vi har gode normeringer og en rigtig god og velfungerende personalegruppe, som vægter fagligheden højt.

Løn- og ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse indhenter vi referencer, samtykke til udvidede referencer samt børne- og straffeattest. Ansættelsen er 37 timer om ugen med start fra den 1. juni 2021 eller snarest derefter.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere om os, inden du søger stillingen, så er du meget velkommen til at ringe til pædagogisk leder Katrine Madsen på 6118 3326 og eventuelt aftale et besøg.

Søg via nedenstående link senest fredag den 9. april 2021
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis.
Ansættelsessamtaler finder sted i uge 15.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.