Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog, sygeplejerske eller SSA til Dyssegården

Er du sygeplejerske, pædagog, eller SSA og har du lyst til at være med til at bidrage til, at børn og unge med psykisk lidelser opnår de bedste muligheder for udvikling, så har vi måske jobbet til dig.

Dyssegården er en miljøterapeutisk og psykiatrisk behandlingsinstitution. Vi tilbyder dag- og døgnbehandling, samt intern skole. Vores målgruppe er børn og unge i alderen 10-18 år – og op til 23 år med efterværn eller 25 år med §107.

Målgruppen er børn og unge med psykiatriske problemstillinger, som har et behov for specialiseret døgn- eller dagbehandling. Mange visiteres til os efter, de har været indlagt i psykiatrien. Desuden visiteres mange efter en længere periode med skolevægring og isolation i hjemmet. Således karakteriseres vores målgruppe af børn og unge, som har behov for længevarende efterbehandling og som ikke lader sig behandle alene ved en pædagogisk indsats.

Vil du:
Bidrage til at børn og unge med psykiske lidelser opnår en meningsfuld tilværelse med de bedste muligheder for udvikling.

Du kan skabe håb, yde støtte og omsorg samt give specialiseret behandling i brændpunkterne imellem de unges angst og indre kaos. Du kan arbejde i et struktureret og forudsigeligt miljø, samt udholde at arbejde med børn og unge, som både har store emotionelle vanskeligheder og betydelige psykiatriske problemstillinger.

Det tilbyder vi dig:
En non profit organisation med engagerede dygtige kolleger, som brænder for arbejdet med normaltbegavede psykisk sårbare børn og unge i et højt fagligt miljø, hvor det tværfaglige og familiemæssige samarbejde vægtes højt. Hos os er der mulighed for initiativ og visioner for børn og unge samt deres familier, hvor relationsarbejde oftest pågår over flere år med de unge og deres netværk. Supervision og uddannelse samt mulighed for videreuddannelse. Løn efter kvalifikationer samt sundhedsforsikring.

Hvem kan søge?
At behandle børn og unge fra Dyssegårdens målgruppe stiller store krav til dine kvalifikationer og kompetencer samt til skriftligheden og metodeloyalitet i behandlingsarbejdet. Alle vores behandlingsmedarbejdere har en faglig uddannelse som enten social- og sundhedsassistenter, pædagoger, sygeplejersker, skolelærere, psykologer eller socialrådgiver. Vi tilstræber en ligelig fordeling mellem sundhedsfagligt og pædagogisk uddannet personale.
Det er derfor en fordel at du har erfaring fra psykiatri- eller døgninstitutionsområdet. Det vigtigste er, at du kan arbejde selvstændigt og skabe bæredygtige relationer til den enkelte unge såvel som til hele gruppen, samt at du vil bidrage til videreudvikling og fastholdelse af tværfaglige arbejdsmåder, herunder teamwork, individuelle behandlingsplaner, og forældresamarbejde.

Arbejdet i døgnafdelingerne er dag/aften/nat/weekend. Dog skal det nævnes, at vi har ansat vågne nattevagter.

Alle stillinger er fuld tid.

Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".
Ansøgningsfrist 28-5-2020 kl. 08:00.

Samtaler afholdes fredag d. 29-5-2020.
Ansættelse 1-7-2020.

Se mere på vores ansøgersite: https://dyssegaarden.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.