Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Æblekassen

Vi søger en nysgerrig pædagog, der tager udgangspunkt i børneperspektivet.

Har du lyst til at gøre en forskel i forhold til børns læring og udvikling? Har du kendskab til, eller er interesseret i, at arbejde med Reggio Emilia pædagogik? Så søg en stilling hos os. Stillingen er et barselsvikariat fra den 15. november 2020.

Kom frisk og vær med
Vi får stadig flere børn til vores område. Det betyder, at der er behov for at udvide med flere pladser, og Æblekassen er derfor opstartet 1. september 2018.

Institutionen har til huse på Grønttorvet i Valby en hel nybygget daginstitution. Institutionen er bygget til 10 grupper 0-6 års børn.

Vi er et hus med en skarp faglighed, og vi har et inderligt ønske om at skabe en unik institution, hvor der er høj trivsel hos børnene, tilfredse forældrene og et sundt og lærerigt arbejdsfællesskab.

Vi er godt i gang, men mangler dig til at spille med og tegne vores daginstitution. Vi ser frem til at du kommer og håber, at du har lyst og energi til at opstarte et arbejdsfællesskab med fokus på kerneopgaven. Du kan få medindflydelse på at indrette pædagogikken, så alle børns kompetencer kommer i spil og tilrettelægge en hverdag omkring børnene, så de mødes på deres intentioner på en anerkendende og nysgerrig måde.

Du skal være rollemodel for børnene, vise vejen, skabe trygge rammer og tage ansvar for at understøtte læringsmiljøer, som gavner børnenes udvikling og bidrager til chancelighed for alle børn.   

Det forventer vi af dig
Vi søger en pædagog med evner til at understøtte de basale færdigheder og den sociale udvikling hos børn fra 0-6 år.

Dine grundlæggende værdier og kommunikationsform er det væsentlige. Det er derfor vigtigt, at du ser muligheder, også i svære situationer, har interesse for børnenes udvikling, gode samarbejdskompetencer og er optaget af at styrke samarbejdet på tværs af faggrupper og med forældrene.  

Derudover lægger vi vægt på, at du  

  • har lyst til at arbejde med Reggio Emilia inspireret pædagogik – måske har du allerede erfaring med at arbejde projektorienteret, eller også har du mod til sammen med os andre at lære nyt på det pædagogiske felt
  • er kreativ og ser vigtigheden i at give børnene mulighed for at bruge deres fantasi og forskellige udtryksmuligheder for at lære nyt
  • har erfaring/interesse i arbejdet med børns sproglige udvikling samt interesse for arbejdet med børn og familier i udsatte positioner
  • har blik for din fysiske tilstedeværelse – du er, hvor børnene er og har fokus på at skabe læringsrum, hvor det er tydeligt for børnene, hvad de kan lave, og hvor de kan lave det
  • ser børnene og forstår, hvad det enkelte barn har brug for, individuelt og i gruppen, som følge af eventuelle pædagogiske iagttagelser eller drøftelser
  • er åben for sparring og udvikling af fælles og egen praksis. Kan se sig selv udefra og er åben for andre perspektiver  
  • har lysten til at indgå i en faglig feedbackkultur, hvor vi også tør tale om det, der er svært
  • har forståelsen af arbejdsfællesskabet som et bærende element for kerneopgaven/fagligheden
  • tager medansvar i den samlede opgaveløsning

Hvad kan vi tilbyde dig
Vi ønsker et arbejdsfællesskab om et højt fagligt niveau og arbejder målrettet efter det. Vi er derfor meget optaget af at udvikle vores praksis og hele tiden dygtiggøre os. Herunder fælles kompetenceudvikling med de andre enheder i klyngen, hvor der løbende bliver mulighed for at udvikle sig personligt, fagligt såvel som i arbejdsfællesskabet.  

Lidt om klyngen
Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads i en klynge med fokus på høj pædagogisk faglighed. I klyngen arbejder vi tæt sammen om at tilbyde børn i Valby det gode børneliv på tværs af institutionerne. Samtidig respekterer vi de enkelte institutioners særkende og styrker.  

Vi samarbejder om at skabe det gode børneliv. Vores styringsredskab er kommunens seks pejlemærker for pædagogisk kvalitet. De er med til at understøtte en fælles retning.  

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Natali Hedemann på 6115 1618.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 22. september 2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.