Pædagog til aftenarbejde på Bofællesskabet Krogholmgård


Om jobbet

Du vil blive den 8.pædagog vi ansætter, da vi har fået gode erfaringer med pædagoger i demensplejen.

Bofællesskabet Krogholmgård består 4 huse, hvor der i hvert hus bor 8 beboere, der har diagnosen demens.

Som pædagog på Krogholmgård er det vigtigt du udfolder din pædagogfaglighed i vores arbejde med at implementere leve- bomiljø konceptet. Vi arbejder ud fra principperne beskrevet i bogen ”Leve-bo-miljø” af Mette Søndergård og du skal være med til at videreudvikle det og skabe et varmt og trygt miljø for beboerne. Et andet af vores vigtige arbejdsredskaber, til at få et godt samarbejde med beboerne og hinanden, er marte meo metoden, hvor der løbende er supervision.

Du skal være med til at skabe det gode hverdagsliv for beboerne, som omfatter bl.a. daglige aktiviteter, lettere madlavning, motion, hygge i haven, hønsehold og udflugter i vores bus. Vores mål er, at hver beboer får de bedste muligheder for trivsel, også om aftenen.

Ud over det pædagogiske arbejde, skal du også yde pleje og omsorg til beboerne og indgå i arbejdet med bl.a. forebyggelse, ligesom du skal dokumentere dit arbejde i vores elektroniske journalsystem.

Aftenmedarbejderne arbejder sammen i to team, som hver består af 3 medarbejdere. Hvert team har ansvaret for pleje og omsorg til 16 beboere. Derudover er der besøg af den ansvarshavende aftensygeplejerske.

Du vil få tæt samarbejde med dine kolleger, social- og sundhedshjælpere/assistenter, afdelingslederne og sygeplejersken.

Din profil

Du er uddannet pædagog og har lyst til at arbejde i et leve-bo-miljø, og med ældre mennesker, der har en demensdiagnose. Det er vigtigt for dig at udføre dine opgaver med høj kvalitet og bidrage aktivt til et godt samarbejde med både beboere, deres familier, frivillige og dine kolleger. Du skal være interesseret i at lære Marte meo metoden at kende, og arbejde aktivt med den i det daglige.

Du har overblik og gode samarbejdsevner en positiv indstilling og en god energi.

Derfor skal du vælge os

Du bliver ansat i en ressourcestærk kommune med visioner for ældreplejen. Rudersdal Kommune har flere udviklingsprojekter under Værdighedspuljen, som giver mulighed for kompetenceudvikling.Du får et job med fokus på at skabe det gode hverdagsliv for beboerne med udgangspunkt i socialpædagogik, Tom Kitwoods og Mette Søndergårds teorier og Marte Meo og et job med supervision efter Marte meo metoden, og regelmæssige faglige cafeer om relevante emner.Du får en dagligdag på Bofællesskabet Krogholmgård, som er en gammel stråtækt gård med skøn lukket have. Vi holder høns, har besøgshunde og akvariefisk. Vi ejer en bus og en dobbeltcykel til ture i det friUdvikling er en naturlig del af vores arbejde, og den afveksling som hverdagen byder på, har du selv stor medindflydelse på. Vi arbejder sammen om, at skabe en aktiv hverdag for vores beboere, så vores hus summer af liv, på beboernes præmisser.Du får medindflydelse på din egen dagligdag og gode muligheder for faglig udvikling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 28 timer pr. uge i aftenarbejde, med arbejde hver 2.weekend og med start hurtigst muligt. Ansættelse i Ældreområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Bofællesskabet Krogholmgård er en gammel trelænget gård i hjertet af Trørød, som i 1997 blev indviet som bofællesskab for beboere med diagnosen demens. Her er dejlige fysiske rammer og en smuk, gammel, skærmet have.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!Samtaler:

Vi afholder samtaler løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:17. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til børnehaven i Idrætsinstitutionen Mælkebøtten

Mælkebøtten

Lyngby-Taarbæk
Om jobbetBørnehuset Mælkebøtten er pædagogisk idrætsinstitution, hvor idræt, leg og bevægelse er en naturlig del af den daglige praksis. De fysiske rammer er indrettet så der er plads til at udfolde sig både ude og inde og vi benytter vores udeareal...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til Vuggestuen Egebakken

Rudersdal Kommune

Om jobbet Vuggestuen Egebakken åbnede sine døre den 2. oktober 2017 og som en del af holdet får du mulighed for at tænke nyt og spændende i loyalt samarbejde med kollegaer og ledelse. Du skal være med i en proces, hvor vi på sigt forestiller os en l...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Aktivitetsmedarbejder til Plejecentret Bistrupvang

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Borgerene på plejecentret Bistrupvang skal være sammen om det de kan lide, ligesom mulighed for een til een aktivitet realiseres. Vi tager afsæt i borgerens ønsker og aktive medvirken. Du skal bidrage til at opdyrke nye muligheder for fæll...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Kreativ Pædagog søges

Privat Skovbørnehaven Mariehønen

Lyngby-Taarbæk
Pædagog -medhjælper søges til lille privat børnehave Privat Skovbørnehaven Mariehønen søger pædagog -medhjælper pr. 1.5.2018. Vi er en lille privat 27 børns skovbørnehave med 5 ansatte og et tæt og engageret samarbejde med forældrene. Vi har eget hu...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Pædagog til Børnehuset Sjælsø, Vuggestuegruppen

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Børnehuset Sjælsø er noget særligt! Vi holder til i et skønt lyst hus med højt til loftet og omdrejningspunktet er fællesskab for alle. Børnehuset Sjælsø er en kommunal 0 - 6 års institution med omkring 80 børn og 20 medarbejdere. Vi har t...