Pædagog til attraktiv stilling i Isbjørnens børnehave

Som medarbejder i Isbjørnen bliver du en del af en fantastisk personalegruppe og arbejdsplads!   
Vi lægger stor vægt på trivsel og arbejdsglæde. Der gør vi gennem et stort fokus på det faglige – både på individplan og som et organisatorisk mål.   
 
Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave (VVK) Klynge C søger en fast pædagog til Isbjørnens børnehave 37 timer om ugen og med tiltrædelse den 1. april 2018.  
VVK C er en 0-9 års klynge, der breder sig ud over midten af Valby. VVK C består af ni enheder, ca. 350 medarbejdere og ca. 1.500 børn.    
 
Isbjørnen 
Isbjørnen er en stor integreret institution med 280 børn fordelt på otte vuggestuegrupper og otte børnehavegrupper, men opdelt i flere små hyggelige huse og stuer samt et stort hus til udflyttergruppen.
Vuggestuen er opdelt i to afdelinger med fire stuer i Isbjørnens gamle afdeling og fire stuer i Mosestykket.
Børnehaven er delt op i fire grupper i Valby med de 3-5 årige, to grupper med 5-6 årige, som skal i skole året efter og to grupper, som har fast base i vores udflytterbørnehave Frihedslyst i Hørsholm
 
Vi er et dynamisk hus med over 65 ansatte, hvilket er med til at give en nuanceret personlig sparring og gode muligheder for personlig udvikling. Vi er således et hus med masser af liv.   
 
Mosestykket og Isbjørnen blev officielt sammenlagt den 1. januar 2017, og vi er i fuld sving med at denne spændende sammenlægningsproces og mødes bl.a. til morgenmøder og andre udvalg på tværs af alle afdelinger i hele huset.  
 
Vi bruger meget tid på dokumentation og planlægning af de forskellige forløb og læreplanstemaer samt evaluering af praksis via vores SMTTE-model og praksisfortællinger.   
Det sikrer vi med en struktureret mødepraksis og ved, at alle medarbejdere har forberedelsestid.  
 
Vi er stolte af, at Isbjørnen ud over det faglige, er præget af en god og humoristisk omgangstone, stor fleksibilitet, en høj arbejdsmoral og en lav fraværsprocent.  
 
Om stillingen 
Stillingen er i børnehaven i vores team med de 3-4 årige.  
Børnehaven er opdelt i fire team. Hvert team består af to stuer med i alt 46 børn og syv ansatte, hvoraf min. fire er pædagoger. Børnehaven er aldersopdelt i hjemmedelen.
Du skal forvente en arbejdstid i tidsrummet fra kl. 6.45-17.00.  
 
Vi forventer, at du  
  • brænder for aldersgruppen med de 3-4 årige.  
  • vægter den anerkendende tilgang til børn, forældre og kollegaer højt.  
  • brænder for udeliv, motorik og bevægelse, rollespil eller andet.  
  • har erfaring med sprogarbejde og udsatte børn.  
  • er fagligt stærk, ekstrovert og god til at kommunikere med andre.  
  • sætter pris på en struktureret hverdag og har styr på dine ting.  
  • har mod på at være praktikvejleder, da vi har mange lønnede pædagogstuderende i Isbjørnen.  
  • har en høj arbejdsmoral og kan arbejde sammen med mange gode og forskellige kollegaer.   
Vi vægter MUS (MedarbejderUdviklingsSamtaler), GRUS (GruppeUdviklingsSamtaler) og efteruddannelse/kurser højt. Desuden skal du være indstillet på at deltage og bidrage i samarbejde på tværs af huset og i klyngen, hvor vi har forskellige netværk som Pædagogik, Sprog, MarteMeo mm.  
 
Det vil være en fordel at besøge Isbjørnen inden samtalen. Ring og aftal en tid for rundvisning med pædagogisk leder Tina Bach Larsen på 2477 0232. 
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
Kun ansøgere med relevant uddannelse vil blive taget i betragtning.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 28. februar 2018.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Genopslag: Børnehavepædagog til delvis skovbørnehave på Frederiksberg

Børnehuset Dalgashave

Børnehuset Dalgashave på Frederiksberg søger pr 1. januar 2018 (eller hurtigst muligtherefter) en pædagog til vores børnehave, som er en delvis skovbørnehave. 2 uger i skov og 1 uge hjemme. Vi er en kombineret institution med 55 vuggestuebørn på 5 s...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til barselsvikariat

Frederiksberg Folkebørnehave og Vuggestue

Vi søger pr. 1. marts eller snarest derefter, en uddannet pædagog til barselsvikariat 34 t uge til en af vores velfungerende vuggestuegrupper med 13 børn i alderen 0-2,10 år. Vi forventer at du kan arbejde struktureret og målrettet med børnene opdel...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til barselsvikariat i Kastaniehusets vuggestue

Kastaniehuset - Vuggestue og Børnehave

Vi sigter mod, at barnet skal opleve en aktivering af kroppen, sproget og fantasien i hverdagen. Kastaniehuset i De Gamles By søger en engageret pædagog til vuggestuen 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 12. marts 2018. Om Kastaniehuset Kastanieh...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Pædagoger til Børnehuset Brolopperne

Brolopperne

Genopslag. Brænder du for arbejdet med vuggestuebørn? Børnehuset Brolopperne søger to super kompetente pædagoger, som brænder for vuggestuepædagogik til en ny vuggestuegruppe. Kom til åbent hus og se vores dejlige børnehus. Vi er stolte af vores hus...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

To pædagoger til den integrerede institution Midgård

Midgård

Midgård søger engagerede pædagoger der brænder for at arbejde med vuggestuebørn og for det pædagogiske felt. Midgård er en integreret institution med 148 børn i alderen 0-6 år fordelt på fem vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper, der på skift er...