Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til attraktiv stilling på døgnafsnit i Haraldsgården

Har du lyst til at være en del af vores døgnteam og spille en betydningsfuld rolle for de af vores børn, der møder på skæve tider?

Dette er den helt rigtige stilling for dig, der brænder for at arbejde med børn, der er i daginstitution på skæve tider, for dig, som er et sted i livet, hvor skæve arbejdstider og anderledes frihed giver mening for dig og dit liv.

En af vores dygtige natsværmerpædagoger går på efterløn, og vi har derfor en sjældent udbudt stilling ledig i Haraldsgårdens døgnåbne dagtilbud.

Natsværmeren
Vi ser en døgnplads som en tryg og forudsigelig base. Ud fra denne base har barnet mulighed for at udforske sin omverden og deltage i institutionens aktiviteter og sociale fællesskaber.

Selv om vi arbejder målrettet med læringsmiljøer og læreplaner i Haraldsgården, er dette ikke fokus i forholdet til vores børn i Natsværmeren. Vi har særligt fokus på nærvær, ro, stabilitet samt trygge, hjemlige rammer.

Vi stiller høje faglige og personlige krav til vores kommende kollegaer, vi griber ikke dagen, men arbejder struktureret og fokuseret.

Du bliver en del af en stabil og social personalegruppe, et team bestående af engagerede og erfarne pædagoger, der brænder for fagligheden og arbejdet med børn, der møder ind på mange forskellige tider, og som altid har brug for ekstra omsorg og nærvær. Du får mulighed for at være med til at præge struktur, arbejdsgang og pædagogik sammen med fagligt engagerede kollegaer.

Stillingen er på 37 timer om ugen. Dine vagter vil bestå af aftenvagter i tidsrummet kl. 15.30-22.30 og rådighedsvagter i tidsrummet kl. 16.00-07.30 (ofte sovende vagt fra 22.00-06.00) samt arbejde hver anden weekend. De lange vagter giver fleksibilitet med mange dejlige fridage.

Vi kan ikke garantere, at skemaerne ikke ændres, hvis børnenes fremmøde forandres, eller der sker andet strukturelt og driftsmæssigt. Men vi har haft vores døgnafdeling i 5 år nu og oplever stabilitet.

Haraldsgården
Målet er det bedste børneliv, midlet er et godt arbejdsmiljø, arbejdsglæde, engagement, nærvær og høj faglighed. Vi nytænker grundværdierne i handling og ga°r nye veje.

Vi tager altid udgangspunkt i barnets perspektiv. Vi er nysgerrige, faglige og omsorgsfulde. Vi er meget inspireret af Marte Meo og arbejder ud fra principperne i hverdagen. Kendskab til Marte Meo er ikke et krav, men ønsket om at lære og at udvikle sig i den retning er en forventning. Forældrepartnerskab er en grundværdi hos os.

Haraldsgården er mere end et job, det er en arbejdsplads, hvor faglig udvikling, trivsel og fremdrift er kodeordene.

Vi har en god normering, orden i økonomien, en ledelse, der sætter rammer og skaber mulighed for frihed til forskellighed, samt en superengageret forældregruppe, der aktivt vælger Haraldsgården til.

Personalegruppen
Vi er en dynamisk og kreativ personalegruppe på godt 60 medarbejdere, der tager ansvar for hinanden og vores arbejdsmiljø/-glæde, og som sætter nærvær, åbenhed og samarbejde højt. Vi er villige til forandring og prioriterer en pædagogisk struktur, der skaber forudsigelighed for alle. Vi holder fast i traditioner og er samtidig åbne for nye tiltag. Vi er en socialt engageret personalegruppe og har mange fælles arrangementer som fx. DHL, fester og fredagsøl.

Rammerne
Vi har, når vi selv skal sige det, nogle af de bedste rammer i København, et kæmpe hus med alle muligheder, hele tre haver/legepladser, krearum, en sal og en stor boldbane. Vi har både rumlepot og minibus, der kan køre på skønne ture, vi har ladcykler og gå-børnebusser, der tager på mindre og nærværende ture med de mindste, og vi har to kolonihaver, som vores minihave primært benytter.

Normering
60 vuggestuebørn, 50 minihavebørn, 72 børnehavebørn og 14 basisbørn.

Velkommen til dig
Er du blevet nysgerrig, og vil du være med til at lave noget, der pa° mange ma°der er anderledes, end du kender det fra andre institutioner? Brænder du for at have fokus pa° børnenes trivsel, udvikling og læring? Ønsker du et arbejde, hvor du har indflydelse, får indsigt, og hvor du har alle muligheder for at præge fremtiden, så er dette job måske dit!

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende regler og overenskomst.

Du får et tillæg for at arbejde i døgn samt arbejdstidsbestemte tillæg for at arbejde i tiden kl. 17.00-07.00 samt i weekender og på helligdage. Vi er organiseret i BUPL, og de kan oplyse dig om lønrammen.

Vi er en røgfri institution, og der må ikke ryges i arbejdstiden.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattester samt referencer.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte dokumentation for uddannelse og referencer samt cv.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder Trine Mortensen på 2494 0178. Du kan også læse mere pa° vores hjemmeside www.haraldsgaarden.dk.

Søg via nedenstående link senest mandag den 19. oktober 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.