Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til barselsvikariat

Støttecentret Skanderborg søger 1 til pædagoger barselvikariat på 37 timer

Vi er et socialpædagogisk tilbud, der omhandler hjemmevejledningen i egen bolig, samværstilbud samt Bofællesskaberne Skrænten og Poul la Coursvej 27 og 29.

Vi er et bo/samværs tilbud, hvor vi vægter anerkendelse i relationen. Et samvær med gensidig respekt og værdighed, hvor alle oplever at være i et trygt miljø med omsorg, trivsel og tillid.
Vi arbejder på at vedligeholde/udvikle færdigheder samt socialisere og selvstændiggøre vores borgere.
Vi har fokus på, at borgerne udvikler færdigheder til at leve et så selvstændigt liv, som muligt. Medborgerskab, Den aktive borger og Fællesskaber, er begreber, der er centrale i pædagogikken.

I alt har vi 75 psykisk udviklingshæmmede borgere, som vi støtter og vejleder i deres livssituation. Borgerne er i alderen fra 20 til 72 år. Fysisk mobile, men med brug for stor støtte i det sociale samspil og ADL-træning.

Der ydes pædagogisk støtte i hverdagen fra kl. 7.00 – 21.00.
I weekender og helligdage fra kl. 9.00 – 21.00.

Vi tilbyder en arbejdsplads, der er under stadig udvikling, hvor vi har den enkelte borger i centrum.
Støttecentret er en arbejdsplads med alsidige muligheder, og som prioriterer den faglige udvikling højt. I det pædagogiske arbejder bruger vi bl.a. neuropædagogik, samt arbejder med den systemiske tankegang.

Vi forventer at du er en stabil, ansvarlig og selvstændig person. Du skal være tydelig i din kommunikation og dine grænser. Du har indlevelsesevne, og er en afgrænset person, der kan respektere brugernes selvstændighed. Du har et afklaret forhold mellem arbejde og fritid. Du har overblik, så du kan prioritere indsatsen over for borgerne. Du skal kunne bruge dig selv og gå tæt på borgerne om nødvendigt. Humor og gåpåmod vil hjælpe. Vi forventer, at du har kendskab til tekstbehandling og har kørekort.

Arbejdstid 37 timer om ugen.
Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås på informations møde d. 10.01. 2018 kl. 16.00 på Poul La Coursvej 29 a, Skanderborg

Ansøgningsfrist den 17. januar 2018.
Ansættelsessamtaler sker i uge 4.
Ansættelse 1. marts 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her