Pædagog til barselsvikariat i Børneinstitutionen Rosahaven på Østerbro

Det starter og slutter med et barn... Hvordan skaber vi sammen rammer for udvikling, der giver bedst mening for børnene.
 
Høj faglig kvalitet gør en forskel i børns liv. Et godt institutionsliv med nærværende og omsorgsfulde voksne, der mestrer en stærk pædagogisk faglighed, styrker børns trivsel, nysgerrighed og motivation for at lære. 
 
Indre By/Østerbro Klynge F (IBØ F) søger en uddannet pædagog til et barselsvikariat 32 timer ugentligt til en stationær børnehave med tilknytning til den integrerede institution Rosahaven.  
 
Om klyngen
IBØ F er beliggende på Indre Østerbro. Klyngen består af ni enheder med mere end 750 børn i alderen 0–9 år samt ca. 190 medarbejdere. Ledelsesteamet består af otte pædagogiske ledere og en klyngeleder.   
Klyngens samarbejde er velfungerende, og vi arbejder sammen om at fremme og vedligeholde en høj pædagogisk faglighed i vores enheder. Det pædagogiske arbejde er præget af omsorg, engagement, videbegær og har fokus på den positive effekt vores arbejde skal have for børnene og deres trivsel og udvikling. 
 
Om Rosahaven 
Rosahaven har 132 børn i alderen 0-6 år, som er fordelt på to stationære børnehavegrupper, to udflytterbørnehavegrupper og tre vuggestuegrupper.  
Vi arbejder meget på tværs af de to stationære børnehavegrupper med fokus på relationer, de gode venskaber og fællesskabet.  
 
Vi søger en pædagog med følgende kvalifikationer  
  • har stor pædagogisk viden og formår at omsætte den til praksis  
  • har viden om børns udvikling og læring – og kan tilrettelægge aktiviteter herefter  
  • mestrer metodisk systematik, refleksion og evaluering  
  • kan identificere og anvende processer, der også fremmer inklusion i relation til udsatte eller udfordrede børn  
  • er nysgerrig og i stand til at samarbejde tæt med forældrene om deres børns trivsel, læring og udvikling. 
Derudover forventer vi, at du  
  • har et personligt og fagligt engagement  
  • er medskaber af et godt og inspirerende arbejds- og samarbejdsklima. 
Kan du matche ovenstående profil, og ønsker du at bidrage aktivt med udvikling af det pædagogiske arbejde i relation til det gode børneliv, så send os en ansøgning vedlagt CV.  
 
Ansættelsesvilkår
Barselsvikariatet er til besættelse den 1. maj 2018 eller snarest herefter.  
Ansættelsesområdet er København Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning.   
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. 
 
Der vil blive indhentet reference fra tidligere ansættelse samt udvidet børne- og straffeattest, inden stillingen kan besættes. 
 
Yderligere information  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Birgitte Rasmussen på 3538 7739.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 27. april 2018


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog barselsvikar til Haletudserne, Adventskirkens vuggestue

ADVENTSKIRKENS BØRNEGÅRD VUGGESTUEN

Vi søger en anerkendende pædagog med fokus på den sansemotoriske udvikling til Haletudserne, som har 13 børn i alderen 10 mdr. til 2 år 5 mdr. På stuen er der ud over dig, en pædagog og 2 pædagogmedhjælpere. Vi har 6 stuer med i alt 72 vuggestuebørn...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Tutor til en 6 årige dreng

BJVA ApS

Tutor til en 6 år dreng Vi har en sød søn på 6 år. Vi bor i Hørsholm, tæt på Køkkedal station og Rungsted Kyst station. Der er et bus stoppested lige ved siden af vores hus. Vi hjemmetræner nu vores 6 årige dreng og har fået skoleudsættelse, således...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog / eller pædagogisk ass. søges til dreng på 14 år ,

DUOS A/S

1 - 2 eftermiddag og morgen vagter om ugen samt en weekendvagt om måneden. ( bruger er i døgnaflastning fra onsdag til torsdag, samt en weekend og hos sin far 2 weekender) er der behov for hjælp til personlig hygiejne, beklædning, toilet og anbringe...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog - barselsvikariat

VANLØSE PRIVATSKOLE

Pædagog - barselsvikariat søges til verdens bedste SFO! Vi søger en dygtig og engageret pædagog til LABYRINTEN pr. 6. august 2018 til 5. juli 2019. Du skal som det vigtigste være fagligt funderet, struktureret og fleksibel. Stillingen er på 80 svare...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

AMAGER Børnehaven Himmel og Hav søger pædagog

BØRNEHAVEN HIMMEL OG HAV

København
Børnehaven er en hyggelig lille børnehave som ligger i et villakvarter på Sundbyvestervej i et smukt hus med stor legeplads og gamle frugttræer. Der er plads til 44 dejlige unger, 7 pædagoger og en flot pædagog medhjælper. Det meste af det faste per...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018