Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til barselsvikariat i Kirsebærhuset i Hvidovre pr. 1. marts 2018

Kirsebærhuset søger en fagligt velfunderet pædagog til vores ene børnehavegruppe 37 timer ugentligt. Stillingen er et barselsvikariat, med start 1. marts eller snarest derefter.  
 
Vi er en 0-6 års institution med 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper – i alt ca. 70 børn. Vi skal udbygges med yderligere 3 stuer – forventes færdigt ultimo 2019. Vi arbejder lige nu i fællesskab med at redefinere husets pædagogik; vi har særligt fokus på, hvordan vi kan forstå og løse inklusionsopgaven, den pædagogiske begrundelse samt hvordan vi kan strukturere vores arbejde, så vi får skabt de bedste betingelser for børns læring og dannelse. 
 
Vores pædagogik bygger på anerkendelse, nærvær, leg. Vi tilrettelægger aktiviteter, der tager udgangspunkt i børnenes kompetencer, zonen for nærmeste udvikling og den aktuelle børnegruppes behov. 
 
Vi har et fællesskab med høj faglighed og plads til humor, og et godt arbejdsmiljø som kendetegnes ved dialog, udvikling, ansvarlighed og gensidig inspiration. 
 
Vi har endvidere et supergodt forældresamarbejde. 
 
Vi søger en pædagog som er: 

  • Visionær og ambitiøs 
  • Kan tilrettelægge en reflekteret pædagogisk praksis med fokus på et godt læringsmiljø. 
  • Selvstændig, engageret, initiativrig og ansvarlig. 
  • God til at samarbejde og bidragende til teamstrukturen.  
  • Reflekterende og villig til at bidrage til husets fortsatte udvikling. 
Det er generel praksis i Hvidovre Kommune at indhente straffe og børneattest ved ansættelse inden for børne- og ungeområdet. 
 
Aflønning vil ske efter principper i ny løn. 
 
For yderligere spørgsmål og aftale om besøg kontakt leder Susanne Brandt på tlf: 61 82 74 59.
 
Eller institutionen Birgitte eller Mette på tlf.: 72 48 99 44.
 
Har dette fanget din interesse så skynd dig at sende en skriftlig ansøgning via dette link  https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1065&departmentId=18956&ProjectId=144737
 
Vi holder samtaler løbende, indtil vi har fundet den rette. 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her