Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til barselsvikariat på Kamager, botilbud i Tårnby

På Kamager søger vi en ny kollega som er uddannet pædagog til et ledig barselvikariat på 32/35 timer, med start snarest muligt.  
 
For os er det vigtigt, at du som medarbejder i et pædagogisk team, vil være med til at arbejde for kerneopgaven, som er at skabe de bedste rammer om det gode liv for beboerne, i og uden for Kamager.  
Om du er nyuddannet eller erfaren, eller måske har fået lyst til at skifte spor er mindre vigtigt for os. Vi kan tilbyde en arbejdsplads, med en god kultur og et godt arbejdsmiljø. Har du mod på at arbejde på et attraktivt botilbud, hvor vi stiller krav til hinanden og har fokus på medbestemmelse og individuelle kompetencer – både hos beboere og medarbejdere - så er du måske vores nye kollega.  
 
Jobbet som pædagog på Kamager  
På Kamager bor 40 voksne mennesker med udviklingshæmning, og de fleste har også fysiske funktionsnedsættelser. Beboerne har stort støttebehov, og som medarbejder på Kamager skal du yde hjælp til alle funktioner omkring personlig pleje og hygiejne, måltider, lettere rengøring, ledsagelse ved indkøb, administration af beboerens økonomi, samt deltagelse i aktiviteter. Målet er at støtte den enkelte beboer i at udnytte sine muligheder og ressourcer optimalt.  
 
På Kamager ønsker alle at skabe et miljø, som stimulerer til aktivitet. Vi forventer at vores nye kollega vil bidrage med sine særlige kompetencer og fremme beboernes trivsel i hverdagen gennem omsorg og kreativitet i daglige gøremål. Vi arbejder med neuropædagogik som referenceramme, og har fokus på hver enkelt beboers kommunikation og behov for struktur og visualisering. Vi dokumenterer arbejdet elektronisk og udarbejder funktionsbeskrivelser og individuelle pædagogiske planer. Vi arbejder pædagogisk med forskellige platforme og benytter fx IPads og elektroniske infotavler. Derfor er det en forudsætning at du kan benytte pc, både som administrativt- og pædagogisk redskab og formulere dig både skriftligt og mundtligt.  
 
På Kamager kommer du til at arbejde i selvstyrende teams uden en afdelingsleder. Du bliver din egen ”hverdagsdirektør,” og du kan se dig selv arbejde med fokus på værdier som ansvarlighed, medindflydelse, respekt og tillid, mestrer du høj faglighed, evnen til det gode samarbejde og tydelig kommunikation. Du er den rette ansøger, hvis du har evnen til at arbejde selvstændigt, mod til at handle og skabe god kontakt til mange forskellige samarbejdspartnere.  
 
Kamager tilbyder en spændende og fleksibel hverdag  
Kan du tage udgangspunkt i den enkelte beboers styrker, og er du en engageret pædagog eller ergoterapeut med et positivt sind og evnen til at danne dig overblik, tilbyder vi en arbejdsplads med et godt samarbejdsklima, godt humør, aktiviteter og store faglige- og personlige udviklingsmuligheder. Vi lægger stor vægt på introduktion, oplæring og mentorordning samt kompetenceudvikling, så alle kan bidrage til at fastholde og udvikle Kamagers faglige niveau og særlige selvledelseskultur.  
 
Arbejdstiden er placeret og ligeligt fordelt på både dag- og aftenvagter (ikke nat) og omfatter også weekendarbejde/helligdage. Du kan selv være med til at planlægge din arbejdstid, inden for disse rammer.  
 
Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomster.  
 
Du skal have kørekort, og vi forventer, at du orienterer dig om Kamagers værdier, selvledelseskultur og borgergruppe på vores hjemmeside, www.kamager.dk  
 
Er du interesseret i at blive vores nye kollega, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kamager på telefon 3246 6665.  
 
Der er ansøgningsfrist den 26. februar 2018 og ansættelsessamtaler afholdes den 5. marts 2018.  
 
Kamager  
Brønderslev Allé 21  
2770 Kastrup  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her