Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Bo-Vejle

Er du uddannet pædagog - eller har du en anden relevant uddannelse? Så er det måske lige dig, som vi mangler på afdeling Ringdams Kobbel.

 

Tiltrædelse pr. 1. november 2020 eller snarest derefter.

Fast stilling – normeret til 30 timer pr. uge.

 

Kerneopgaven
Kerneopgaven i Bo-Vejle er at understøtte et værdigt liv på egne præmisser for den enkelte borger. Et værdigt liv på egne præmisser er først og fremmest et liv med selvbestemmelse, hvor borgeren træffer sine egne valg. Det er også et liv, hvor borgeren selv definerer, hvad en meningsfuld tilværelse handler om. Det er et liv med selvhjulpen hed, hvor borgeren med tilpas støtte kan mestre mest mulig selv.

 

Om Bo-Vejle
I Bo-Vejle har vi fokus på kerneopgaven og på at have et godt arbejdsfællesskab. Vi forstår, at det er alles ansvar at bidrage til det gode arbejdsfællesskab – at vores opmærksomhed er på, hvordan vi understøtter kerneopgaven – at vi har brug for hinanden – og at vi alle er medansvarlige for vores trivsel.

 

Om jobbet på Ringdams Kobbel
Vi søger nye medarbejdere til afdelingerne Ringdams Kobbel 165 og 167.

På Ringdams Kobbel 167 bor der 10 borgere i egne lejligheder. Derudover er der 1 bolig som fungerer som tilbud til borgere i en midlertidig periode samt et aflastningsværelse.

Borgerne er i alderen 20-60 år. Derudover er der tilknyttet fællesarealer. Flere af borgerne er i dagsbeskæftigelse. Borgerne er kognitivt udfordret og nogle borgere har tillægsdiagnoser som ADHD, autisme, demens og skizofreni. Der kan forekomme udad reagerende adfærd ved nogle borgere, når borgeren oplever afmagt. Dette arbejdes der målrettet med at undgå.

På Ringdams Kobbel 165 bor der 8 borgere i egne lejligheder, med et tilknyttet fællesareal. Borgerne er i alderen 22-41 år. Borgerne er kognitivt udfordret, og nogle har derudover en tillægsdiagnose og er fysisk udfordret. Der er borgere der anvender og anvendes tegn til tale til. Plejeopgaver er en naturlig del af det daglige arbejde omkring flere borgere. Nogle borgere er i dagsbeskæftigelse, hvor andre har valgt at være hjemme.

Ud over de pædagogiske opgaver, er der også fokus på sundhedsfaglige opgaver såsom medicin, helbred, sundhed og bevægelse mm.

Den pædagogiske praksis er tilrettelagt ud fra den enkelte borgers ressourcer, ønsker og behov. Vi er nysgerrige på, hvordan vi bedst kan støtte op omkring borgernes mulighed for et liv på egne præmisser. Vi arbejder målrettet med implementering af støttesystemer for den enkelte borger, samt har øje for, hvordan vi kan integrere bl.a. sansestimuli i dagligdagen. Vi er i gang med at implementere KRAP som et værktøj i arbejdet med og omkring borgerne.

Du kommer til at indgå som en vigtig brik i teamsamarbejdet omkring borgerne.

Der arbejdes i blandede vagter – både dag og aften. Der arbejdes i faste weekendrul med udgangspunkt i hver anden weekend. Arbejdstiderne kan ligge i tidsrummet kl. 6:30-22/23.


Vi forventer af dig

 • At du er har en relevant uddannelse og gerne erfaring fra andre botilbud
 • At du vægter borgernes selvbestemmelse, og er i stand til, både i tanke og praksis, at arbejde ud fra dette - kerneopgaven
 • Har erfaring i at udvikle og arbejde med visuelle støttesystemer og flair for IT
 • At du kan se bag om borgerens handlinger og forsøge at forstå borgernes intentioner
 • Evner at dokumentere den faglige indsats og arbejde med mål omkring borgerne både progressivt og vedligeholdende – og med udgangspunkt i borgerens ønsker
 • Kan reflektere over egen praksis og handle derpå
 • Evner at nytænke – og implementere nye metoder
 • At du udviser ansvarlighed for at opnå de opstillede mål og er initiativrig og følger opgaver til dørs.
 • At du er en konstruktiv kollega, der bidrager til at ”løfte opgaverne i flok” og vægter god trivsel både for borgere og kollegaer

 

Som arbejdsplads tilbyder vi dig

 • En kultur hvor vi er optaget af, at udvikle på fagligheden både i den daglige praksis, via kurser og gennem supervision
 • Udvikling for såvel borgere som personale
 • Relevant oplæring ift. Kerneopgaven, samt de administrative opgaver.
 • Relevant efter- og videreuddannelse der matcher kerneopgaven
 • Faglige kompetente og engagerede kollegaer
 • En målrettet indsats for et godt arbejdsmiljø
 • En anerkendende og synlig ledelse
 • Et ønske om at være aktiv medspiller i de tiltag, som såvel borgere, pårørende, kommune og samfundet møder os med.

 

Ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og principperne i Ny løn.

 

Om os
Bo-Vejle er et kommunalt bosted for voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne. Den samlede organisation består af 132 boliger på henholdsvis Grundet Bygade, Ringdams Kobbel og Bredballe Byvej i Vejle, samt Søndermarken i Give.

 

Flere oplysninger
Flere oplysninger kan fås hos afdelingsleder Mette Thomsen, tlf. nr. 30 52 98 72.
Vi opfordrer til, at du ringer for en uformel snak inden du søger stillingen, da nogle spørgsmål fra dig kan evt. kan afklare om du ønsker at søge stillingen.

 

Link til egen hjemmeside:
Du kan læse mere om os på https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/sundhed-og-omsorg/handicap-psykiatri-og-udsatte-over-18-aar/botilbud/bo-vejle/ , hvor du også kan se vores præsentationsfilm.
 

Ansøgningsfrist
Torsdag d. 17. september 2020. Skriv gerne i din ansøgning, om du søger en stilling i 165 eller 167, eller i begge huse.
Der afholder ansættelses samtaler i uge 39. Du inviteres enten tirsdag eller fredag.

Vi benytter eventuelt cases i forbindelse med ansættelsen. 


Straffeattest
Vi indhenter straffeattest. 

 

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.