Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til børnehave

Daginstitutionen Rosenåen afd. Syrenen søger en pædagog på 35 timer til vores børnehave pr. 1.nov

Daginstitutionen Rosenåen består at tre afdelinger som ligger ca. 800 meter fra hinanden. Vi lægger vægt på at vi, trods afstanden, er én institution og vægter at såvel børn som voksne har mulighed for at være deltagere i fleksible fællesskaber på tværs af institutionen.

Rosenåens kendetegn er at institutionen først og fremmest skal være et rart sted for børnene at være. Et sted hvor de kan føle sig velkommen, trygge, trives og være sammen med nærværende voksne. Alle børn i Rosenåen har ret til at være i udvikling, forandring og inkluderet i fleksible fællesskaber.

Vi arbejder ud fra et systemisk og anderkende grundlag, som er i tråd med lovgrundlaget og Glostrup Kommunes børnepolitik og inklusionsstrategi. I praksis betyder det, at vi lægger vægt på udviklingsstøttende relationer, da trivsel, udvikling, læring og samarbejde sker i relationerne. Vi arbejder med udviklingsstøttende samspil ud fra Marte Meo elementerne og har fokus på rammerne for deltagelses muligheder i fællesskaberne. Vi ser børnenes ressourcer fremfor begrænsninger og følger børnenes spor og børnenes nærmeste udvikling zone, og ud fra dette justere praksis.

Personalet i Syrenen udtaler at:

I Syrenen ser vi meget på hvordan børnene i institutionen trives. Både i sociale sammenhænge, men også som selvstændige individer. Vi arbejder ud fra at alle børn gør det bedste de kan.

Som personale i Syrenen tænker vi os som et helt hus hvor man har base på en stue og alle børn er ”vores” børn. I vores samarbejde på tværs i huset har vi særligt øje for, at understøtte børnenes relationer, samt få øje på og følge børnenes spor samt justere praksis. Vi lægger stor vægt på børnenes venskaber også på tværs af stuerne.

Som personale i Syrenen har vi stor indflydelse på hvordan hverdagen struktureres på den enkelte stue. Dette i tæt samarbejde med de nærmeste kolleger og ledelsen. Initiativer og ideer bliver altid modtaget positivt og gennemført i det omfang det kan lade sig gøre.

Imellem kollegaer er der en god tone, samtidig er humor en stor del af hverdagen.

Vi lægger vægt på et godt forældresamarbejde, hvor vi ønsker at ”bygge bro” mellem institution og hjem, til gavn for børnenes trivsel, udvikling og læring.

Derudover lægger vi vægt på at du:

  • Har en anerkendende, positiv og åben tilgang til børn, forældre og personale
  • Har et godt overblik, er stabil og fleksibel
  • Kan udvise og bevar roen, også når der er travlt eller forandringer
  • Kan anskue verden fra flere perspektiver og øver sig i at se, forstå og anerkende barnets perspektiv
  • Kan reflekter over egne og andre handlinger og herefter justere praksis
  • Er åben for faglig udvikling
  • Er initiativrig og ansvarsbevidst
  • Kan arbejde selvstændigt med en gruppe børn
  • God til positiv guidning og rammesætning

Vi ønsker en pædagog, der kan se sig selv ind i disse kendetegn og brænder for at give børnene de bedst mulige udviklingsbetingelser i deres småbørns år.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig pædagogiske leder Maureen Jakobsen på 43961146 eller sende en mail maureen.jakobsen@glostrup.dk Eller Institutionsleder Janni Brenholdt på janni.brenholdt@glostrup.dk Du skal også være meget velkommen til at aflægge et besøg ifølge aftale.

Ansøgningsfrist d. 18. okt, men vi vil løbende afholde ansættelsessamtaler.

Løn i forhold til gældende overenskomst. På kommunens hjemmeside http://www.glostrup.dk kan du læse kommunes overordnede medarbejdergrundlag, inklusionsstrategien samt om m


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.