Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til børnehaveafdelingen i Børnehuset Lygtemagerstien

Vil du være med til at fokusere på indretning og legezoner, skabe fordybende nærvær igennem dagen, følge barnets spor og skabe et sprogudviklende miljø?

Børnehuset Lygtemagerstien er en integreret 0-6-års daginstitution med 42 børnehavebørn fordelt på to stuer og 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer. Vi har en dejlig legeplads og vores nabo er en bondegård. Vi er tæt på offentlig transport og vi benytter ofte nærmiljøet til udflugter. Derudover er vi en del af Amager Klynge E, hvor vi i fællesskab har fokus på faglig udvikling og samarbejde på tværs af klyngen.

Vi søger en ildsjæl med begge ben på jorden, som brænder for pædagogisk arbejde
Du synes, at det er vigtigt både at skabe nærhed til de mindste og kunne udfordre de ældste børn. At møde børnene med anerkendelse og en imødekommende tone, er en vigtig kompetence. Du kan lide at samarbejde, både i det nære på stuen og med kollegaer fra andre stuer i hele institutionen. Du skaber et godt tillidsforhold til børnenes familier og er til rådighed med relevant vejledning, hvis familierne har spørgsmål til småbørns udvikling og trivsel.

Stuerne er børnenes basis med relation til faste voksne. I Børnehuset Lygtemagerstien kan vi dog godt lide at arbejde på tværs og vi hjælper hinanden meget i dagligdagen. Vi bruger hinandens kompetencer til gavn for børnene. Eksempelvis ved at dele børnene op i mindre grupper med forskellige aktiviteter fx rytmik og yoga, sproglig opmærksomhed, ture ud af huset osv.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 35 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. august 2020 eller snarest derefter.

Mere information
Hvis du kan matche disse ting, håber vi du søger stillingen, og du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder Dorte Pedersen på 5162 3642 for aftale et besøg.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 3. juli 2020
Vi holder samtaler i uge 28 og 29.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.