Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til børnehaven.

 Kollektivhuset Bella søger en pædagog til en stilling på 34-37 timer, i et vikariat på 14 måneder i vores børnehavegruppe.


Vi er så privilegerede at have fået en ekstra pulje penge fra Social ministeriet, der bl.a. skal bruges til flere pædagoger omkring børn i udsatte positioner. Det er vi selvfølgelig begejstret for, da vi derved i endnu højere grad, har mulighed for at skabe en spændende, omsorgsfuld, nærværende, berigende og legende hverdag for børnegrupperne.

Hvem er vi:
Vi er en integreret daginstitution med 80% uddannet pædagoger, fordelt på en vuggestue med 14 børn og 5 voksne. En småbørnsgruppe med 9 børn og 3 voksne. Samt et team med to børnehavegrupper med i alt 34 børn og 6 voksne.
 
Institutionen består af 2 matrikler. Henholdsvis Kollektivhuset Bella på Frederikssundsvej 123e i Brønshøj og udflytterbørnehaven Hytten på Amtsvejen i Ølsted.


Børnehavens struktur er således at børn og voksne, er to uger i Kollektivhuset i Brønshøj, og to uger i Hytten ved Amtsvejen.

I børnehaven arbejder vi med temaer hen over året. Temaerne tager udgangspunkt i emner, årstiderne og børnenes interesser.


De pædagogiske aktiviteter og fokuspunkter tilrettelægges ligeledes ud fra hvilke potentialer personalet vurderer børnegruppen har behov for at få understøttet, samt børnegruppens generelle udvikling og trivsel.

I Kollektivhuset arbejder vi delvist med funktionsopdelte rum, og har blik for at anvende de tilbud der i er byen. Mens vi i Hytten har fokus på at etablere læringsrum, hvor udelivet og naturen er prioriteret.

Vi arbejder med følgende metoder:
Børnene inddeles i mindre grupper, vi har legen som omdrejningspunkt, vi følger det børnene, er optaget af, vi drager omsorg, skaber rum til nærvær, har sprogligopmærksomhed med i alt hvad vi gør, fjoller og griner sammen med børnene og understøtter venskaber og fællesskaber.


Vi kan tilbyde:
? Et hus med et unikt og professionelt personalesamarbejde, hvor alle oplever sig forpligtet til at udvise respekt for hinandens faglighed, samt gør sig umage for at skabe en god dag for alle i institutionen.
? En personalegruppe der er robust sammen, kan grine af det absurde og møder verden med en ressourcetilgang.
? En personalegruppe som reflekterer og vægter faglig sparring i både store og små dilemmaer.
? En personalegruppe der altid er under udvikling, og som er åben for nye ideer.
? Et arbejdsliv hvor man stifter bekendtskab med et tværfaglige samarbejde.

Vi søger:
? En pædagog der har fokus på at understøtte inkluderende børnefællesskaber.
? En pædagog der kan være nysgerrig, fjolle, begejstres og lege sammen med børnene.
? En pædagog der motiveres af, og vil bidrage i faglige debatter og udvikling.
? En pædagog der tager ansvar for den gode stemning, når flere børn har brug for en hånd.
? En pædagog der ser udfordringen og kvaliteten i de små fremskridt.

At du har en særlig interesse, såsom musik, teater etc. er en fordel, men ikke en forudsætning for at arbejde i vores hus. Hos os er faglighed, engagement, nærvær, leg og lyst til interaktion med børnene de væsentlige værdier. 
Vi tager kun ansøgere i betragtning, der har været på besøg i Kollektivhuset. 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Pædagoger med et hjerte, der banker for krop og bevægelse søges til Børnehuset Gullfossgade

Børnehuset Gullfossgade

København S
Genopslag Kunne du tænke dig en hverdag, hvor børn og voksne er aktive og har det sjovt sammen - i en børneinstitution, der bevidst har fravalgt traditionelt legetøj til fordel for lege- og bevægelsesaktiviteter? I Børnehuset arbejder vi med en klar...
Indrykket:7. maj 2020

Pædagoger til vuggestuen og minihaven i Haraldsgården

Haraldsgården

København Ø
Vi står sammen hver for sig, og vi krammer vores børn i Haraldsgården. Vil du være med til at lave noget, der pa° mange ma°der er anderledes end det, du kender det fra andre institutioner? Brænder du for at have fokus pa° børnenes trivsel, udvikling...
Indrykket:11. maj 2020

Rollespilsentusiast med pædagogiske talenter søges til at drive rollespilsafdeling i Fritidscenter Amager Nordøst

Fritidscenter Amager Nordøst

København S
Har du erfaring med rollespil for børn? Og måske også interesse for E-sport og gaming? Så læs videre her. Kort om os Fritidscenter Amager Nordøst er et kommunalt fritidscenter, som består af tre fritidsklubber, to ungdomsklubber, et idrætsprojekt (i...
Indrykket:12. maj 2020

Pædagog til børnehaven i Børnenes Poppelhus

Børnenes Poppelhus

København S
Vi søger pædagog 35 timer ugentligt hurtigst muligt til børnehaven i Børnenes Poppelhus. Børnenes Poppelhus består af en vuggestue og børnehave i to huse, der ligger Backersvej. Børnehaven består af tre aldersintegrerede stuer med 21 børn og tre pæd...
Indrykket:12. maj 2020

Faguddannet medarbejder med pædagogisk baggrund eller anden relevant uddannelse til Klubben på UiU (barselsvikariat)

Klubben på UiU

København NV
Vil du arbejde i vores gruppe med unge mennesker med multiple funktionsnedsættelser? Uddannelsescenter UiU er Københavns Kommunes tilbud under STU - Lov om ungdomsuddannelse til unge med særlige behov , og er desuden 10. klassescenter for unge med v...
Indrykket:13. maj 2020