Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Børnehaven

Børnehuset Sjælsø søger en ny pædagog til vores børnehave, da en af vores pædagog har valg at gå på efterløn.

Børnehuset Sjælsø er noget særligt! Vi holder til i et skønt lyst hus med højt til loftet og hvor omdrejningspunktet er fællesskabet.

Du vil blive en del af en erfaren personalegruppe med fokus på en høj faglighed, hvor man kan tage initiativ, ansvar og arbejde selvstændigt. Det er en fordel at være handlekraftig og at have gode kommunikation- og samarbejdsevner – til gengæld vi du møde et godt sammenhold og masser af grin. Der arbejdes på tværs af grupper og årgange. Det giver et trygt læringsmiljø for børnene.

Børnehaven består af to stuer med op til 25 børn på hver stue. På hver af stuerne arbejder der to pædagoger og en nedhjælper.

Du bliver tilknyttet Delfinstuen og skal samarbejde med to andre kollegaer på stuen.

Vi søger en pædagog med en profil:

Du er uddannet pædagog, eller er PAU udannet og gerne vil læse videre til pædagog på merit, og det er underordnet om du er nyuddannet eller erfaren. Det vigtigste er, at du kan bruge din uddannelse aktivt i det pædagogiske arbejde.

Du har et inkluderende menneskesyn og gode samarbejdsevner. Du motiveres af at reflektere og sætte dig selv i spil for dermed at nå de pædagogiske mål for børnegruppen i samarbejde med kollegaer og forældre.

Du kan arbejde didaktisk og inddrage børnenes interesser i pædagogisk praksis og du ved hvordan du, gennem struktur og rammesætning for børnegruppen, skaber plads til at være nærværende og gribe de muligheder der opstår i samspil med børnene.

Du er holdspiller og tør sige din mening, men med respekt for det gode arbejdsmiljø. Du er loyal overfor beslutninger vi tager i fællesskab og du tør prøve noget nyt. Du er struktureret og kan rammesætte dagen sammen med dine kollegaer, men du er også omstillingsparat og kan sadle om, hvis behovet opstår. Du ser forældresamarbejdet som et vigtig element i pædagogisk praksis og har opmærksomhed rette mod at børn også er en del af en familie og at god pædagogik tager udgangspunkt i det hele billede.

Vi kan tilbyde dig:

Kollegaer der brænder for pædagogik med vægt på sammenhæng og fællesskaber med barnet i centrum. Vi arbejder i mindre børnegrupper da det giver tryghed og nærvær i relations arbejde med børnene.

Vi har nogle dejlige fysiske omgivelser. Vi ligger tæt på sø, skov og mark, så der er rig mulighed for, at inddrage nærmiljøet i det pædagogiske arbejder. Vi har el-ladcykler og kan komme langt på ture ud af huset.

Vi kan tilbyde et dynamisk hus med rig mulighed for udvikling og indflydelse med et godt psykisk arbejdsmiljø.

Der vil være mulighed for kompetenceuddannelse i den nye styrede læreplan

Der vil være mulighed for ansættelse af pædagogiske assistenter der ønsker pædagog merit uddannelse

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er som pædagoger 37 timer pr. uge.

Kom på besøg eller ring for mere information om den spændende stilling. Du er meget velkommen til at kontakte:

Daglig leder Marianne på tlf. 46 11 43 80 eller 72 68 43 87

Om os

Børnehuset Sjælsø er en kommunal 0 - 6 års institution med omkring 80 børn og 20 medarbejdere og en del af områdeinstitution Birkehaven. Børnehuset har to vuggestuegrupper, og tre børnehavegrupper, hvoraf specialgruppen er den ene, derudover har vi pluspladser.

Ansøgning, samtaler og kontakt

Ansøgningsfrist: D. 18.september 2020

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vedhæft venligst dit uddannelsesbevis.

Samtaler: Afholdes løbende. Hvis vi får den rette ansøger forbeholder vi os retten til, at ansætte inden ansøgningsfristens udløb.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.