Pædagog til børnehaven i Idrætsinstitutionen Mælkebøtten

Om jobbet
Børnehuset Mælkebøtten er pædagogisk idrætsinstitution, hvor idræt, leg og bevægelse er en naturlig del af den daglige praksis. De fysiske rammer er indrettet så der er plads til at udfolde sig både ude og inde og vi benytter vores udeareal hver dag hele året rundt. Borde og stole er fleksible, der er redskaber, som gynger, rutsjebane, øvetrappe, klatrevæg, tove, ribbe, puder og balancerør. Der er plads til boldlege og en legeplads med mulighed for at udfordre sig selv.

Hos os må man sidde, danse og hoppe på bordene, stå i vindueskarmen, hoppe fra skuffereoler, og så må vi også gerne løbe inden for. Men der er også rammer, som giver mulighed for tid til ro, fordybelse og hvile, skabt gennem indretning af læringsmiljøer og pædagogisk tilrettelagte aktiviteter.

Nogle formiddage deler vi os op i mindre grupper, hvor vi tilbyder aktiviteter, der også kan være på tværs af stuerne. Når vi læser bøger, skabes der for en stund et tæt og intenst forhold mellem den voksne og det enkelte barn/børn. Når vi synger og leger sanglege, har vi det sjovt og har mulighed for at improvisere. Vi taler meget med børnene og sætter ord på de ting, vi gør sammen.

I alt dette skal du gå foran, ved siden af og bagved barnet, så barnet mødes der, hvor det er i sin udvikling og du laver pædagogisk praksis, hvor rutinerne, de spontane og planlagte aktiviteter vægter lige meget. Du skal være med til at sikre, at der bliver sat fokus på barnets potentiale og kompetencer for at ruste det enkelte barn til at begå sig i livet. Hos os er børnenes trivsel og udvikling i centrum, og som den voksne har du ansvaret både i relationen til barnet og for, at skabe læringsrum med nytænkning og eksperimenteren i øjenhøjde med børnene.

Din profil
Du er uddannet pædagog og har erfaring med eller lyst til at lære, at arbejde med pædagogisk idræt, leg og bevægelse i børnehøjde. Du arbejder inkluderende, ser det enkelte barns behov, potentiale og kompetencer og møder barnet der, hvor det er i sin udvikling. Du bidrager til vores pædagogiske praksis og er med til at sætte det gode arbejdsmiljø på dagsordenen og gøre en forskel i dagligdagen. Du trives i en hverdag, hvor ikke alt er forudsigeligt og indgår gerne og aktivt institutionens udvikling og de forandringer det medfører.

Derfor skal du vælge os
Mælkebøtten er et børnehus i udvikling, og du vil være med til at sætte egne pædagogiske værdier på dagsordenen i samråd med dine kommende kollegaer. Har du ikke tidligere arbejdet med pædagogisk idræt vil vi sørge for, at du bliver klædt på til det.

Vores pædagogiske principper, at:

  • vi respekterer og anderkender børnenes forskelligheder og følelser.
  • børnene skal, i forhold til deres alder og udvikling, have indflydelse på deres egen hverdag.
  • børnene skal have mulighed for, at mærke/udtrykke egne følelser og basale behov, udvikle selvhjulpenhed og udvikle sig gennem leg og læring.
  • vi støtter børnenes indbyrdes relationer og venskaber og børnene i at indgå i fællesskabet.
  • vi taler ordentligt til hinanden og behandler hinanden, som vi gerne selv vil behandles.
Ansættelsesvilkår
Jobbet er på 32-37 timer pr. uge med start snarest muligt. Der vil blive indhentet børneattest og reference.

Om os
Børnehuset Mælkebøtten hører sammen med 9 andre børnehuse under områdeinstitution Bøgebakken og er beliggende Højbjerggårdsvej 16, 2840 Holte. Huset er i gang med en mindre renovering af de fysiske rammer og rum, som skal være med til at forbedre de gode læringsmiljøer.

Besøg gerne institutionen inden du sender en ansøgning - kontakt Daglig leder Lone Andersen.

Ansøgning, samtale og kontakt
Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Ansøg via link" nedenfor.

Samtaler: holdes løbende.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Lone Andersen
Daglig leder
lonan@rudersdal.dk
Tlf.: 72 68 4641

Ansøgningsfrist:
28. februar 2018

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder – tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til Vuggestuen Egebakken

Rudersdal Kommune

Om jobbet Vuggestuen Egebakken åbnede sine døre den 2. oktober 2017 og som en del af holdet får du mulighed for at tænke nyt og spændende i loyalt samarbejde med kollegaer og ledelse. Du skal være med i en proces, hvor vi på sigt forestiller os en l...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Pædagoger til Botilbud Ebberød.

Rudersdal Kommune

Om jobbet En del af Botilbud Ebberød er netop flyttet til nye boliger. Det betyder, at der er dannet nye borger- og medarbejdergrupper. OG det betyder, at der også arbejdes med ny kultur, nye strukturer og at der er rigtig mange muligheder for, at p...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Geelsgårdskolens spor 1 søger en pædagog

04. Fritidstilbud Spor 1

Lyngby-Taarbæk
Jobbet Vi søger en pædagog til Spor 1. Vi arbejder sammen i teams: lærere, pædagoger og pædagogiske medhjælpere. Skolen er organiseret som et helhedstilbud, hvor undervisning, socialpædagogik og fysio- og ergoterapi tilrettelægges i et tværfagligt s...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Naturinteresseret pædagog til udflytterbørnehaven Bøgely

Udflytterbørnehaven Bøgely

Lyngby-Taarbæk
Er du uddannet pædagog, og har du lyst til at være en del af udflytterbørnehaven Bøgely? Vi kan tilbyde: En institution, der er i udvikling. Vi er fagligt velfunderet og kan tilbyde med- og modspil fra kolleger og leder. Vi har et meget aktivt perso...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Pædagog til aftenarbejde på Bofællesskabet Krogholmgård

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Du vil blive den 8.pædagog vi ansætter, da vi har fået gode erfaringer med pædagoger i demensplejen. Bofællesskabet Krogholmgård består 4 huse, hvor der i hvert hus bor 8 beboere, der har diagnosen demens. Som pædagog på Krogholmgård er de...